Κοπή Αγιοβασιλόπιτας από την Ενωμένη Ρωμηοσύνη στο Βόλο

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 12.00 έγινε η κοπή της Αγιοβασιλόπιτας για τα μέλη και φίλους της Ενωμένης Ρωμηοσύνης στον Βόλο. Η εκδήλωση έλαβε χώρα σε ένα πολύ φιλόξενο μέρος,  στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Βόλου.

Ο π. Νικόλαος Κουμπαρούλης, εφημέριος του ως άνω Ιερού Ναού, ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα και μας ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά.

Την παρασκευή της Αγιοβασιλόπιτας επιμελήθηκαν μέλη της τοπικής κοινότητας Ε.Ρω. Βόλου. Επίσης προσφέρθηκαν αναψυκτικά και κεράσματα στους παρευρισκόμενους. Η τυχερή της ημέρας, ήταν μια μικρή μας φίλη, η Ελενίτσα, που κέρδισε το φλουρί. Το δώρο του φλουριού ήταν το θαυμάσιο επιτραπέζιο παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους, Ι.Χ.Θ.Υ.Σ., το οποίο και διατίθεται από το ηλεκτρονικό κατάστημα του Σωματείου.

Στη συνέχεια έγινε σύντομη ενημέρωση σχετικά με την ταυτότητα και τους σκοπούς του Σωματείου, ώστε να γίνει ευρύτερα γνωστό και σε ανθρώπους που ήρθαν για πρώτη φορά σε εκδήλωσή μας.

Διετέθησαν παλαιότερα αντίτυπα τευχών των περιοδικών “Ἐρῶ” και “Ρωμνιός”. 

Επίσης υπήρχαν αντίτυπα του εξαιρετικού βιβλίου “Οι Οδηγοί του Νέου Ελληνισμού”, όπως και άλλων βιβλίων και εκδόσεων του Σωματείου, τα οποία και προμηθεύτηκαν ορισμένοι από τους παρευρισκομένους.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων για διάφορα θέματα της επικαιρότητας και της καθημερινότητάς μας.

Ήταν μια θαυμάσια ευκαιρία αλληλογνωριμίας! Ευχαριστούμε όλους όσους παρεβρέθησαν και ευελπιστούμε να έχουμε συχνότερες ευκαιρίες ανταμώματος!

Καλή και ευλογημένη χρονιά!