Λούκας Γιώρκας: «Έχω εναποθέσει τα πάντα στο Θεό»

Ο Λούκας Γιώρκας σε συνέντευξή του στο Πρω1νό και στην Μαρία Κοκολάκη μίλησε για τις δύσκολες φάσεις που πέρασε εξαιτίας της αναγνωρισιμότητάς του.

«Σε αυτό το χώρο με δυσκόλεψε περισσότερο η δημοσιότητα. Η έκθεση της προσωπικής μου ζωής δεν με ενόχλησε ως προς το ότι δεν προκάλεσα εγώ εσκεμμένα κάτι. Με στεναχωρούσε όταν από μια συνέντευξη το μόνο που κρατούσαν ήταν για τα προσωπικά μου γιατί εισέπραττα ότι δεν ενδιαφερόμαστε για τίποτα άλλο παρά για αυτό.

Τα social media δεν έχουν βοηθήσει τη ζωή μου γιατί δεν τα βοηθάει εγώ. Δεν το έχω πάρα πολύ και αυτό ξέρω ότι είναι ένα μειονέκτημα.

Στο παρελθόν είχα βιώσει κρίσεις πανικού«, εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής, ο οποίος λέει για τον τρόπο που τις ξεπέρασε: «Πέρασα και από τη διαδικασία της φαρμακευτικής αγωγής, συνομιλώντας με τον πνευματικό μου. Μου πήρε κάποια χρόνια μέχρι να βρω αυτή τη “συνταγή”. Έχω εναποθέσει τα πάντα στο Θεό. Προσπαθώ να πηγαίνω όσο πιο συχνά μπορώ στην εκκλησία. Έχουμε λανθασμένα την άποψη ότι η εκκλησία είναι δικαστήριο και ότι είναι παλιομοδίτικό. Είναι ένα νοσοκομείο που γιατρεύει την ψυχή, τον άνθρωπο ολόκληρα», ανέφερε ο Λούκας Γιώρκας.

ΠΗΓΗ