Το παραδοσιακό πιάτο της Ακαμάτας

Τα υψηλής διατροφικής αξίας τοπικά προϊόντα διατροφής που παράγει η ελληνική ύπαιθρος, σε συνδυασμό με την ζεστή φιλοξενία των ντόπιων κατοίκων, αποτελούν έναν βιώσιμο μοχλό ανάπτυξης.
Στις πλαγιές του Παρνασσού, στην Αράχωβα Βοιωτίας, μας υποδέχεται με πολλή αγάπη η ακούραστη γιαγιά Ακτίδα, μας μαγειρεύει με υλικά του τόπου της ένα παραδοσιακό φαγητό της ευρύτερης περιοχής και να μας διηγείται τις δικές της ιστορίες ζωής…