Τέσσερις ιατροί για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Η έκτακτη εκπομπή του “Πριν λαλήσει το Μαύρο Πρόβατο” με τους:
 
Γιώργο Σύρπη, ψυχιάτρου του Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης,
Παπαγιαννάκη Παναγιώτη, κλινικού γαστρεντερολόγου του Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης
Γιώργου Αηδονίδη, επεμβατικού καρδιολόγου, 
Αθανάσιου Καλογερίδη μοριακού βιολόγου γενετιστή του Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης 
 
Σημεία που αναφέρθηκαν στην εκπομπή:
 
Δήλωσαν όλοι ότι είναι υπέρ των εμβολιασμών σαν αναγκαίο μέσο για την αντιμετώπιση διαφόρων ασθενειών.
Οι αντιρρήσεις τους έχουν να κάνουν με τα συγκεκριμένα σκευάσματα των οποίων οι πρώτες κλινικές μελέτες θα ολοκληρωθούν είτε το 2022 είτε το 2023, και αφετέρου είναι εναντίων της υποχρεωτικότητας θεωρώντας ότι είναι μια επιλογή συμμόρφωσης και πολιτικής απόφασης και δεν έχει σε τίποτα να κάνει με την υγεία των Ελλήνων.
Επάνω στο θέμα της πολιτικής απόφασης, είναι ένα θεμελιακό ερώτημα ποιος αποφασίζει για τους τρόπους που εργαλειοποιείται η υγειονομική κρίση μαζί με την καταγγελία ότι η επιτροπή της βιοηθικής αποτελείται από τεχνοκράτες άλλων επιστημών αλλά όχι της ιατρικής.
 
Η γονιδιακή θεραπεία μπορεί να είναι κατάλληλη για ειδικές περιπτώσεις όπως του καρκίνου η για κάποια ήδη καρκίνων αλλά όχι ως μαζικό εργαλείο εμβολιασμών, επειδή από την μέχρι τώρα εμπειρία, ενεργοποιούν πρωτεϊνικές και κυτταρικές διαδρομές που προκαλούν είτε ενεργοποίηση εν υπνώσει λοιμώξεων, η φλεγμονών που αποτελούν αιτία εγκεφαλικών, η σε μετέπειτα χρόνο αυτοάνοσα νοσήματα.
 
Παράλληλα ανησυχούν για την γενική της χρήση όχι μόνο στην αντιμετώπιση της παρούσας υγειονομικής κρίσης αλλά σαν εργαλείο θεραπευτικό για όλα τα θέματα της ιατρικής επιστήμης και ασθενειών.
 
Τα σκευάσματα αυτά εξαιρέθηκαν και από τις μελέτες αλληλοεπίδρασης άλλων φαρμακευτικών θεραπειών, όπως για παράδειγμα σε καρκινοπαθείς όπου μπορούν να προκαλέσουν χειροτέρευση του ασθενούς, όπως και έχουν εξαιρεθεί από τοξικολογικές μελέτες και μελέτες καρκινογενέσεων.
 
Μεταφέροντας την εμπειρία τους ως γιατροί πρώτης γραμμής, οι κίτρινες κάρτες δεν συμπληρώνονται, όπως και καταστρέφονται οι κάρτες που συνοδεύουν την μετάβαση των ασθενών μέσω του συστήματος του ΕΚΑΒ και στις οποίες δηλώνονται από τι πάσχει ο ασθενής που κάνει εισαγωγή.
 
Ότι έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν μέχρι και οφθαλμολογικά προβλήματα πιθανά συσχετιζόμενα με τους λήψη των σκευασμάτων των τεσσάρων εταιρειών.
Ότι οι περικαρδίτιδες και μυοκαρδίτιδες είναι ασθένειες που έχουν ένα μεγάλο χρόνο εξέλιξης και δεν είναι δυνατόν να εμφανίζονται λίγες μέρες μετά τις λήψεις των σκευασμάτων, πράμα που της συνδέει άμεσα σαν αποτέλεσμα των συγκεκριμένων ιατρικών πράξεων.
 
Θεωρούν ότι οι μεταλλάξεις και η αδυναμία των εμβολίων να είναι αποτελεσματικά, αποτελούν την αντίδραση του ιού στην διαφυγή για την επιβίωση του και την υπερκέραση των εμβολιασμών, εξ αιτίας των μαζικών εμβολιασμών.
 
Είναι τουλάχιστον 20.000 με 23.000 οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί με τα ποσοστά στην επαρχία να φτάνουν το 40 με 50% του υγειονομικού προσωπικού, πράγμα που σημαίνει ότι αν εφαρμοστεί το εργαλείο της εργασιακής αναστολής, θα πέσει το σύστημα υγείας η θα βρεθεί στην αδύναμη θέση να υπηρετήσει τις ανάγκες υγείας του Ελληνικού λαού και στις μεγάλες πόλεις και την επαρχία, όχι μόνο σε μια πιθανή έξαρση του ιού αλλά και για όλα τα υπόλοιπα προβλήματα υγείας που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα.
Έχουν συγκροτήσει την Πανελλήνια Ομοσπονδία Υγειονομικών με 5000 μέλη.
 
Αποζητούν τον δημόσιο διάλογο με τους λοιμωξιολόγους και ιατρούς που υποστηρίζουν την κυβερνητική πολιτική και ότι αποτελεί δικαίωμα του Ελληνικού λαού ακόμα κα σήμερα στην ουσιαστική ενημέρωση για τους πιθανούς κινδύνους.
 
Θεωρούν ότι η προτροπή να μη γίνονται τεστ αντιγόνων είναι αποτέλεσμα ότι κρυφά γίνεται σε κάποιο αριθμό πολιτών η χορήγηση αλατούχου διαλύματος και όχι του περιεχομένου του σκευάσματος, δηλαδή placebo χορήγηση φαρμάκου, πράγμα που σημαίνει ότι η πολιτική αυτή περίτρανα είναι ένα μαζικό πείραμα, που αντιβαίνει στον κώδικα της Νυρεμβέργης.
 
Επίσης αν ήταν να επιτευχθεί η ανοσία της αγέλης θα είχε ήδη συμβεί αυτό από την στιγμή που
1. Εμβολιάστηκαν 6.000.000 πολίτες
2. Εκατομμύρια άλλοι έχουν δημιουργήσει ανοσία από την επαφή τους με τον ιό είτε σε όλη την διάρκεια του προηγούμενου χρόνου η σε παλαιότερες μολύνσεις τους.
(ήδη όπως έχουμε πει ότι στην Βρετανία ο ίδιος ο επιβλέπων της ανάπτυξης του εμβολίου της Οξφόρδης ζήτησε να αποσυνδεθούν οι μαζικές χορηγήσεις των σκευασμάτων από την επιδίωξη της ανοσίας της αγέλης)
 
3. Ο ιός δε μολύνει μαζικά αλλά έχει σχέση με το γενετικό και ανοσοποιητικό προφιλ του κάθε ανθρώπου. Αυτό ισχύει και στο αν θα είναι αποτελεσματική η λήψη του οποιοδήποτε σκευάσματος που δίνεται για την αντιμετώπιση του.
Θεωρούν ότι η απόλυτη αδιαφάνεια στα θέματα των στατιστικών και της παροχής στοιχείων από την μεριά του υπουργείου και του ΕΟΔΥ όπως και η χρήση του εργαλείου του φόβου, εξυπηρετεί άλλους σκοπούς.
 
Ότι οι αποφάσεις παίρνονται από υπερεθνικούς μηχανισμούς χωρίς να λαμβάνουν υπόψιν το τι πραγματικά συμβαίνει στην πραγματική ζωή.
Ότι η καταφυγή τους στις στατιστικές άλλων χωρών όπως της Γερμανίας η της Ολλανδίας, δείχνουν ότι η οι ενδεχόμενοι θάνατοι ως παρενέργεια των συγκεκριμένων σκευασμάτων φτάνουν στο 0.1%.