Πρόστιμο στη Λεβερκούζεν, για πανό που έγραφε ότι υπάρχουν μόνο 2 φύλα – Τι «Τρίτο Φύλο» – τι «Τρίτο Ράιχ», ο φασισμός ξανάρχεται!

Συντάκτης: Ελευθέριος Ανδρώνης

Αν το ποδόσφαιρο – όπως λέγεται – είναι αντανάκλαση της κοινωνίας, τα όσα εφαρμόζονται σε ευρωπαϊκές χώρες σε αυτό, είναι αντανάκλαση της δυστοπίας. Ή μάλλον είναι η ίδια η δυστοπία.

Όταν κάποιοι από εμάς γράφουμε για μια «woke» δικτατορία που σφίγγει τον κλοιό της στα δυτικά κράτη όλο και περισσότερο, κάποιοι μας χαρακτηρίζουν «ακραίους». Ακραίο είναι να διακηρύσσεις μια αυταπόδεικτη βιολογική αλήθεια και να τρως πρόστιμο, επειδή «προσβάλεις» το ψυχοπαθολογικό αφήγημα του «ροζ» ολοκληρωτισμού.

Οι γαλάζιοι βουλευτές που «τρέχουν» το νομοσχέδιο για τους γκέι ψευδογάμους και τις υιοθεσίες, λένε πώς με το να διαμοιράσουν τα ιμάτια της σταυρωμένης φυσιολογικής οικογένειας σε κάθε ενδιαφερόμενο, θα «εκσυγχρονιστούμε». Θα «εξευρωπαϊστούμε». Και τι γίνεται στα ευρωπαϊκά κράτη που σώνει και καλά πρέπει να τους μοιάσουμε στην ηθική διαφθορά; Να ρίξουμε μια ματιά για το τι γίνεται στη Γερμανία, τη μία εκ των χωρών που κρατά τα ηνία της ΕΕ.

Στη Γερμανία, το να υποστηρίξεις δημόσια ότι υπάρχουν μόνο δύο φύλα, μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με εξοντωτικά πρόστιμα χιλιάδων ευρώ. Αυτό εφαρμόστηκε στη Bundesliga (η ανώτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος) εναντίον της Μπάγερ Λεβερκούζεν, επειδή κάποιοι φίλαθλοί της έγραψαν σε πανό κάτι τόσο αυτονόητο όσο το ότι η γη είναι επίπεδη: το ότι υπάρχουν ΜΟΝΟ δύο φύλα.

Η απαγόρευση της πραγματικότητας

Στον εκτός έδρας αγώνα με τη Βέρντερ Βρέμης τον Νοέμβριο του 2023, οι οπαδοί της Μπάγερ Λεβερκούζεν κρατούσαν ένα πανό που έγραφε: «Υπάρχουν πολλά στυλ μουσικής, αλλά μόνο 2 φύλα». Γι’ αυτό το «έγκλημα» μιας τόσο αυτονόητης δήλωσης, το αθλητικό δικαστήριο της Γερμανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (DFB) επέβαλε πρόστιμο 18.000 ευρώ στον σύλλογο της Bundesliga.

Οι ίδιοι οι εκπρόσωποι της Μπάγερ Λεβερκούζεν, φρόντισαν από νωρίς να αποστασιοποιηθούν από αυτήν την… απαράδεκτη τοποθέτηση, που επιβεβαιώνουν όλοι οι σχετικοί κλάδοι της Επιστήμης, αλλά δεν χωρά στην παράνοια της «woke» δικτατορίας. Ο διευθύνων σύμβουλος της Λεβερκούζεν, Φερνάντο Κάρο, ανακοίνωσε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα που ανέβηκε το επίμαχο πανό, ότι: «αυτή η ενέργεια ήταν άκομψη και λανθασμένη, και δεν έχει καμία σχέση με αξίες όπως η δεκτικότητα και η ανεκτικότητα που αντιπροσωπεύει η Μπάγερν Λεβερκούζεν ως οργανισμός».

Ο σύλλογος όχι μόνο δεν διαμαρτυρήθηκε το επόμενο διάστημα μέχρι να οριστεί η ποινή, αλλά την αποδέχθηκε πλήρως ως ορθή, όταν αυτή ανακοινώθηκε πριν μερικές μέρες. Η πραγματική αιτία για την οποία ανέβηκε αυτό το πανό στις κερκίδες, δείχνει ότι σε αυτό το ζήτημα υποβόσκει μια πολιτική και ιδεολογική σύγκρουση που δεν αφορά μόνο τις συνηθισμένες οπαδικές κόντρες, αλλά ολόκληρη την κοινωνία της Γερμανίας.

Οι «Ultras» της Βέρντερ Βρέμης θεωρείται ότι προσανατολίζονται στο λεγόμενο «προοδευτικό τόξο» της αριστεράς, ενώ οι οπαδοί της Λεβερκούζεν κινούνται περισσότερο προς τον συντηρητισμό. Βλέπουμε λοιπόν ότι η αποδοχή ή μη αποδοχή της «woke» ατζέντας, αποτελεί μια βαθιά ταξική και ιδεολογική «ρωγμή», που μεταφέρει τους τριγμούς της (και) στο ποδόσφαιρο. Βέβαια αυτή η σύγκρουση των δύο κόσμων δεν χωρίζεται απαραίτητα σε «δεξιά» και «αριστερά» στρατόπεδα, αλλά πλέον αφορά πολίτες κάθε ιδεολογικής κατεύθυνσης που συντάσσονται με την ηθική εξαχρείωση ή αντιδρούν σε αυτήν.

Ο Julian Reichelt, πρώην συντάκτης της Bild, επέκρινε το πρόστιμο που επιβλήθηκε στη Λεβερκούζεν και ισχυρίστηκε ότι το πανό «δηλώνει απλώς το βασικό βιολογικό γεγονός της ύπαρξής μας». «Το πνεύμα των θεσμών μας κατατρώγεται από έναν ιδεολογικό ιό», πρόσθεσε. Η συντηρητική «influencer» Anabel Schunke σχολίασε ότι η απόφαση ήταν ενδεικτική της εισόδου της Γερμανίας σε ένα «τρελοκομείο αιχμής».

Φυσικά ένα παντελώς ηλίθιο και φασιστικό πρόστιμο δεν θα έλυνε απολύτως τίποτα. Το μόνο που καταφέρνουν τέτοιες κυρώσεις είναι να βαθαίνουν το ιδεολογικό χάσμα και να διχάζονται ακόμα περισσότερο οι λαοί. Και ο κοινωνικός «καθρέφτης» του γερμανικού ποδοσφαίρου, είχε την απάντησή του στον «πολύχρωμο» φασισμό, λίγο καιρό μετά. Οπαδοί της Ντιναμό Δρέσδης (ομάδα της 3ης κατηγορίας στη Γερμανία), ανάρτησαν ένα παρόμοιο πανό με το… καταδικαστέο, το οποίο έγραφε ότι «Υπάρχει μόνο μία γελοία DFB (Γερμανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου) και δύο φύλα».

Είναι βέβαια θέμα χρόνου και η Ντιναμό Δρέσδης να δεχθεί ένα εξίσου βαρύτατο πρόστιμο, καθώς είναι νομικά δεσμευτικό στη Γερμανία να τιμωρείται όποιος αμφισβητεί κατά οιοδήποτε τρόπο την ύπαρξη «τρίτου φύλου».

Η νομική κατοχύρωση του «3ου φύλου» στη Γερμανία

Και εδώ πάμε στα χωράφια της πολιτικής σκηνής στη Γερμανία. Στο πώς προέκυψε αυτή η φίμωση της ελεύθερης έκφρασης και της επιστημονικής αλήθειας. Το 2018 η Γερμανία έγινε η πρώτη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση που κατοχύρωσε νομικά το «τρίτο φύλο», αναγνωρίζοντάς το επίσημα ως στοιχείο για όλα τα κρατικά έγγραφα.

Με ένα πιστοποιητικό γιατρού, οι γονείς πού κρίνουν ότι το παιδί τους μπορεί να είναι «intersex» (δηλαδή άτομο που χαρακτηρίζεται «διαφυλικό» επειδή έχει «ανατομικές, ορμονικές ή χρωμοσωμικές ποικιλομορφίες που δεν εμπίπτουν στις αυστηρές ιατρικές νόρμες περί αρσενικού ή θηλυκού», όπως μας λέει το «Πολύχρωμο Σχολείο»), θα το καταχωρούν από βρέφος κιόλας στην κατηγορία του «τρίτου φύλου» που λέγεται «Divers».

Μία κανονικότατη κρατική «βάπτιση» του παιδιού δηλαδή, ως ακόλουθος της ΛΟΑΤΚΙ+ «θρησκείας». Το παιδί θα μεγαλώνει αλυσοδεμένο ψυχοσωματικά από δημόσια έγγραφα (πιστοποιητικό γέννησης, ταυτότητα, δίπλωμα κ.λπ) που θα το κατατάσσουν στο «τρίτο φύλο», και θα εισάγεται σε όλες τις λειτουργείες της κοινωνίας ως τέτοιο.

Το ίδιο μπορούν να κάνουν και οι ενήλικες στη Γερμανία, αλλάζοντας το φύλο τους ως «divers» με ένα απλό πιστοποιητικό γιατρού.

Αυτή είναι η νομική βάση στην οποία «πάτησαν» οι εξοντωτικές ποινές που θεσπίστηκαν τα επόμενα χρόνια στη Γερμανία, και βλέπουμε να επιβάλλονται σήμερα σε όσους δηλώνουν δημόσια ότι τα φύλα είναι δύο. Αυτή είναι η «εκσυγχρονισμένη» Ευρώπη, που ευαγγελίζεται ο Μητσοτάκης, ο Σκέρτσος και η υπόλοιπη γαλάζια παρέα.

Στην Ελλάδα, ήδη το «δικαίωμα» να κυκλοφορούν πανό που στέλνουν στον διάολο την οικογένεια και την πατρίδα, έχει εξασφαλιστεί. Το δικαίωμα να καίνε σημαίες οι διάφοροι «καλοθελητές», έχει παραχωρηθεί επίσης από το κράτος. Το μόνο που απομένει είναι τα πρόστιμα για όσους λένε ότι η οικογένεια είναι μόνο μητέρα και πατέρας και ότι τα φύλα είναι μόνο δύο. Δεν θα αργήσουν να έρθουν και αυτά. Τι «Τρίτο φύλο» – τι «Τρίτο Ράιχ», ο φασισμός αλλάζει μόνο τη βιτρίνα του. Δεν αλλάζει νοοτροπία…

sportime