Οι υπερβάλλοντες θάνατοι στη Σκωτία αγγίζουν το 29%

Η δεύτερη εβδομάδα του 2023 έχει δει έναν εντυπωσιακό αριθμό θανάτων στη Σκωτία. 2.020 για την ακρίβεια, που είναι το υψηλότερο επίπεδο εδώ και δεκαετίες. Είναι υψηλότερο από οποιαδήποτε αιχμή κατά τη διάρκεια της πανδημίας, που σημείωσαν κορυφές 1.978 θανάτων τον Απρίλιο του 2020 και 1.720 θανάτων τον Ιανουάριο του 2021. Εκείνη την εποχή, είχαμε αριθμούς θανάτων στην τηλεόραση 24/7. Επιβλήθηκαν lockdown για να αντιμετωπίσουν αυτόν τον αριθμό θανάτων. Ακούσατε κάποια κατακραυγή σχετικά με αυτές τις τελευταίες αιχμές θανάτων στην τηλεόραση πρόσφατα;

450 από τους Σκωτσέζικους θανάτους είναι πάνω από τον μέσο όρο των 5 ετών, ή 29% υψηλότεροι. Και αυτά είναι προσωρινά δεδομένα, επομένως θα αναθεωρηθούν προς τα πάνω όπως πάντα.

Η Scottish Unity εξέτασε τα δεδομένα και, λόγω της αστάθειάς τους, παρήγαγε έναν μέσο όρο θανάτων στη Σκωτία κατά την περίοδο των Χριστουγέννων (εβδομάδες 51 – εβδομάδα 2). Αυτά τα Χριστούγεννα οι θάνατοι είναι 14% υψηλότερα από το 2020/21.

 

 

Συνολικά, τον Δεκέμβριο σημειώθηκε αύξηση 10% στους θανάτους και μείωση 15,6% στις γεννήσεις.

Ταξιδέψτε νότια στην Αγγλία και την Ουαλία και οι υπερβάλλοντες θάνατοι την εβδομάδα 1, σύμφωνα με το ONS, είναι 14,1% υψηλότεροι από το συνηθισμένο (1.847 υπερβάλλοντες θάνατοι). Ωστόσο, πρόσφατα άλλαξαν τον τρόπο με τον οποίο υπολογίζουν τον μέσο όρο των πέντε ετών και τώρα περιλαμβάνουν το 2021 και το 2022, παρόλο που αυτά ήταν μη φυσιολογικά έτη. Ο Ντάνι Γουόκερ χρησιμοποίησε τον προηγούμενο τρόπο με τον οποίο το ONS υπολόγιζε τον μέσο όρο των πέντε ετών (χρησιμοποιώντας δεδομένα 2015-2019) και δημιούργησε έναν πίνακα με τα υπερβάλλοντα ποσοστά θανάτων.

Αυτό επιβεβαιώνεται με τα δεδομένα της Σκωτίας, που δίνουν στην Αγγλία και την Ουαλία ένα υπερβάλλον ποσοστό θνησιμότητας 23,1% την εβδομάδα 1 ή το 2023. Στην πραγματικότητα, το μεγαλύτερο μέρος του 2022 φαίνεται πολύ τρομερό.

 

 

Η Ευρώπη στο σύνολό της (συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου και του Ισραήλ) δεν φαίνεται καλά.

 

 

Αυτός ο χειμώνας έχει σημειώσει μια αιχμή σχεδόν τόσο υψηλή, όσο οι κορυφές της Covid το 2020/2021 και αυτά είναι δεδομένα με καθυστέρηση, ώστε είναι πολύ πιθανό να είναι υψηλότερα.

Ευτυχώς, οι νέοι επηρεάστηκαν ελάχιστα από την Covid, αλλά κάτι προκαλεί υπερβάλλοντες θανάτους σε αυτές τις ηλικιακές ομάδες τώρα…

 

 

Όλες οι άλλες ηλικιακές ομάδες βλέπουν επίσης υψηλές αιχμές, κάτι που είναι περίεργο μετά από μια πανδημία.

Θα μπορούσε αυτό να οφείλεται εν μέρει στα εμβόλια mRNA; Δεν ξέρουμε, αλλά είναι αντιεπιστημονικό να μην το εξετάζουμε. Ωστόσο, αν και πολύ αργά, όλο και περισσότεροι γιατροί μιλούν ανοιχτά.

Ο γιατρός του NHS, Μπομπ Γκιλ, είπε ότι “ακούει ανησυχίες από έγκριτες φωνές σχετικά με τη ζημιά που προκλήθηκε από το εμβόλιο” και κάλεσε για έρευνα.

 

Η αυστραλιανή έκδοση του Spectator αναφέρει ότι ο Δρ. Richard Ennos, συνταξιούχος καθηγητής εξελικτικής βιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, είναι ο τελευταίος διαπρεπής ακαδημαϊκός που ζητά την άμεση απόσυρση των εμβολίων mRNA για την Covid. Λέει ότι:

“είναι εμφανή τα κραυγαλέα σήματα ασφαλείας, που υποδεικνύουν βλάβη στο λεμφικό σύστημα, την καρδιά και τη γυναικεία αναπαραγωγή”.

Και ένα άλλο σημάδι ότι το ρεύμα αλλάζει είναι ότι η Ρυθμιστική Υπηρεσία Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας (MHRA) προσπαθεί να μεταθέσει την ευθύνη για τις εγκρίσεις των εμβολίων στους υπουργούς της κυβέρνησης. Σε μια απάντηση σε αίτημα Freedom of Information, που έλαβε η Daily Sceptic, η MHRA αναφέρει ότι:

“όλες οι αποφάσεις για τα εμβόλια και τις θεραπευτικές αγωγές για την Covid λήφθηκαν από τον Υπουργό και δεν ανατέθηκαν”.

Κάτι τρέχει. Αλλά το ξέρουμε χρόνια τώρα. Θα διεξαχθεί κατάλληλη έρευνα για υπερβάλλοντες θανάτους (συμπεριλαμβανομένης της εξέτασης των βλαβών από το εμβόλιο mRNA); Ή καθώς οι πύλες αρχίζουν να ανοίγουν, θα εμφανιστεί μια νέα κρίση που θα αποσπάσει την προσοχή των ανθρώπων;

Ας ελπίσουμε ότι αυτοί οι υπερβάλλοντες θάνατοι θα αρχίσουν να εξαφανίζονται, αλλά, εάν όχι, πόσο καιρό μπορούν οι άνθρωποι να συνεχίσουν να τους αγνοούν;

πηγή