Ο Πιστός Ορθόδοξος Νόβακ Τζόκοβιτς : ”Χαιρετισμούς στα Αδέρφια μας τους Ελληνες – Ελπίζω ότι ο Εμβολιασμός δεν θα γίνει Υποχρεωτικός

 

ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Ο ΠΙΣΤΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΡΟΛΑΝ ΓΚΑΡΟΣ: ”ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ – ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ”

“Θα κρατήσω την απόφαση να εμβολιαστώ ή όχι στον εαυτό μου, ελπίζω ότι όλοι το σέβονται. Δεν θέλω να επισημανθώ υπέρ ή κατά του εμβολίου. Χαίρομαι που οι παίκτες έχουν την επιλογή”, δήλωσε ο Σέρβος σε σχόλια που μεταδόθηκαν από την εφημερίδα L’Equipe και τον δημοσιογράφο Ubaldo Scanagatta…..

 

Ερωτηθείς για το θέμα της υποχρέωσης, το οποίο είναι ένα διαφορετικό θέμα, ο παγκόσμιος Νο. 1 ήταν πολύ πιο ξεκάθαρος. Είναι εναντίον. “Στο θέμα του εμβολιασμού, νομίζω ότι όλοι πρέπει να είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν να εμβολιαστούν ή όχι”, εξήγησε. “Δεν θέλω να συμμετάσχω σε αυτήν την εκστρατεία. Ελπίζω να μην γίνει υποχρεωτικό. Όλοι πρέπει να είναι ελεύθεροι να το κάνουν ή όχι και όλοι πρέπει να σέβονται αυτήν την επιλογή.”

O Τζόκοβιτς το νο 1 στον τομέα του είναι τόσο μεγάλος γι αυτό κι έχει άποψη πατάει στα πόδια του ….δεν είναι φερέφωνο της διεφθαρμένης εκάστοτε εξουσίας ..

Ο Τσιτσιπάς δηλώνει το θαυμασμό του σε δηλώσεις του τώρα για τον μεγάλο του αντίπαλο…Δηλώνει μεγάλo σεβασμό στο Στέφανο και στην ομάδα του και ο Τζόκοβιτς.’‘Μπορεί να μην είμαι νέος σαν το Στέφανο αλλά πάντα βρίσκω καινούργια κίνητρα..” δηλώνει ο Σέρβος. Λέει πως ο Στέφανος σίγουρα θα κερδίσει στη συνέχεια πολλά grand slam.Ο Σέρβος έστειλε στη συνέχεια χαιρετισμούς ”σε όλα τα αδέρφια μας τους Έλληνες” είπε ”που έχουμε μια τόσο αγαπητική αδερφική σχέση”…

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΡΥΦΗ

Image

dimpenews.com

Ετικέτες - Σχετικά Θέματα