Οι κυβερνητικοί εμφανίζονται αποφασισμένοι να επιβάλουν το μέτρο της ελεγχόμενης εισόδου σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες και τους κλειστούς χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας.

Η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει πέρα από κάθε όριο λογικής, αφού η κυβέρνηση συμπεριφέρεται σαν να μην υπάρχει η έκθεση – βόμβα των CDC που αναφέρει ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως οι εμβολιασμένοι προσβάλλονται και μεταδίδουν ΕΞΙΣΟΥ εύκολα με τους ανεμβολίαστους!

Και ενώ μετά από μια τέτοια – βαρύνουσας σημασίας – έκθεση από τα CDC, κάθε λογικός νους θα συμπέραινε πως τα πράσινα πιστοποιητικά, τα covid-free σήματα, οι αναστολές εργασίας, η απροθυμία του να γίνονται τεστ το ίδιο συχνά ΚΑΙ σε εμβολιασμένους και οι αυστηροποιήσεις περιορισμών στους ανεμβολίαστους, δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ αντίκρισμα στην πραγματικότητα, η κυβέρνηση παρουσιάζει μια εμμονική διάθεση διχαστικών διαχωρισμών και τιμωριών.

Έτσι, βρισκόμενοι σε έναν δικό τους κόσμο όπου δεν υπάρχουν… ενοχλητικά CDC, κινούνται προς την κατεύθυνση του να επιβάλλουν υποχρεωτικά Rapid ή PCR τεστ κάθε τρεις ημέρες (!) στους ανεμβολίαστους, ώστε να μπορούν να πηγαίνουν σε δημόσιες υπηρεσίες, επιχειρήσεις, καφετέριες και εστιατόρια. Τεστ που φυσικά οι πολίτες θα πληρώνουν από την τσέπη τους!

Σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα, οι χώροι διασκέδασης τον χειμώνα θα είναι μόνο… «covid-free» (το ξαναλέμε: Τα CDC ανακοίνωσαν πως μετάλλαξη Δέλτα και…  «covid-free» χώροι, ουσιαστικά δεν μπορούν να συνυπάρξουν ταυτόχρονα). Ακόμα εξετάζεται η εφαρμογή αυτής της παράνοιας και στο λιανεμπόριο για όλους τους καταναλωτές!

Τα επίπεδα ωμού εκβιασμού στην Ελλάδα δείχνουν να εκτοξεύονται πέρα από όρια που θα φανταζόταν ανθρώπινος νους, την ίδια ώρα που η Γαλλία σείεται εκ θεμελίων από υπεράριθμα πλήθη πολιτών που απαιτούν να πάρουν πίσω τα Συνταγματικά δικαιώματα που τους καταδυναστεύει η κυβέρνηση Μακρόν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση του, αντιμετωπίζουν το θέμα του κορονοϊού σαν να είναι το μοναδικό πρόβλημα που έχει η Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Ούτε η φτώχεια και η ανεργία που αυξάνονται ραγδαία, ούτε η Τουρκική προκλητικότητα, ούτε το δημογραφικό, ούτε η εγκληματικότητα, τους απασχολούν.

Η βασική τους μέριμνα είναι ο εμβολιασμός που εμφανίζεται σαν πανάκεια (ενώ σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι), η πιστοποίηση του με Οργουελικές μεθόδους και η παραδειγματική τιμωρία των αντιφρονούντων. Ουσιαστικά οι ίδιες οι επιστημονικές εξελίξεις τους αφήνουν έκθετους, αφού εμμένουν και μετά από αυτές στα ίδια παρωχημένα επιχειρήματα. Και το ότι επιμένουν σε αυτά δείχνει ξεκάθαρα πως πολύ περισσότερο από τον εμβολιασμό, τους απασχολεί ο μαζικός έλεγχος των πολιτών.

Πολίτες που για διάφορους λόγους είναι διστακτικοί προς τον εμβολιασμό, καταδικάζονται συλλήβδην σε καθολική απομόνωση, παρότι τηρούν αυστηρά τα μέτρα αυτοπροστασίας. Η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται καν πλέον αν έχει να κάνει με ευσυνείδητους πολίτες που προσέχουν, καίτοι δεν έχουν εμβολιαστεί. Ακολουθεί το δόγμα «σοκ και δέος» προς τους πάντες. Τιμωρεί ακόμα και… προκαταβολικά, με διαρροές δημοσιευμάτων που τρομοκρατούν τον κόσμο, βασιζόμενα σε… κυβερνητικές πηγές.

Η τρομοκρατία της αγέλης φαίνεται πως τους απασχολεί ακόμα περισσότερο και από την ανοσία της αγέλης.

Ανάμεσα σε αυτούς που τιμωρούνται, είναι και πάρα πολλοί άνεργοι, χαμηλόμισθοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, οι οποίοι εκβιάζονται ωμά από το κράτος με τη εξαγγελία τέτοιου είδους μέτρων όπως τα παραπάνω . Και το μόνο που πετυχαίνει η Νέα Δημοκρατία είναι να τους κάνει ακόμα πιο διστακτικούς, γιατί πολύ απλά με τον εκβιασμό, καταφέρνεις να κάνεις τον διστακτικό, απολύτως αρνητικό. Κοινή λογική, που πλέον δεν υπάρχει.

Πολίτες που πληρώνουν ακριβώς τους ίδιους φόρους, και οι ψήφοι τους έχουν ακριβώς την ίδια βαρύτητα και δυναμική, αντιμετωπίζονται σαν καθίζημα της κοινωνίας. Όσον αφορά τα μέτρα απολυταρχισμού η κυβέρνηση κινείται με ταχύτατους ρυθμούς, άλλα ακόμα βρισκόμαστε στο «περίμενε…» για τη σύσταση ειδικών ιατρικών επιτροπών, για ανθρώπους που θέλουν να πιστοποιήσουν τους λόγους υγείας που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να κάνουν τα εμβόλια.

Και ενώ εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι προσβάλλονται και μεταδίδουν εξίσου τον κορονοϊό, και δεν ευσταθεί πλέον κανένα επιχείρημα για διαχωρισμούς, η κυβέρνηση συνεχίζει το ίδιο τροπάριο.

Η νέα «κανονικότητα» απαιτεί σιδηρά πειθαρχία και τυφλή υπακοή στους κανόνες που δίνονται από το κράτος, ακόμα και αν αυτές έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα.

πηγή