Η Ενωμένη Ρωμηοσύνη στην Κάλυμνο διοργανώνει Σχολείο Αυτάρκειας στην Τροφή, που θα περιλαμβάνει:
- Ενημέρωση για τα τρόφιμα – Γνώρισε τι τρως και προστατεύσου.
- Πρακτική εφαρμογή συντήρησης και μεταποίησης τροφίμων:
- πως συντηρούμε αλεύρι, όσπρια,
- πώς φτιάχνουμε τυρί,
- πώς διατηρούμε μαγειρεμένο φαγητό εκτός ψυγείου για μεγάλο χρονικό διάστημα,
- πώς κάνουμε καβουρμά με σύγχρονο τρόπο.
- Γνωριμία με τα βότανα, τις ιδιότητες και τη χρήση τους.
Κεντρική Εισήγηση:
Καλαϊτζίδου Αικατερίνη, γεωπόνος
Υποστήριξη:
Εργάς Μιχαήλ
Κλειδομύτη Σεβαστή
Κουρσιώτης Ηλίας
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 9 Νοεμβρίου, ημέρα Σάββατο, στις 4 το απόγευμα, στην αίθουσα του Αγίου Παύλου στον Φλασκά Καλύμνου.