Τα Lidl στηρίζουν δημόσια το μήνυμα της αφίσας της ΑΒ Βασιλόπουλος που προκάλεσε αντιδράσεις!

ΣΧΟΛΙΟ: Σκληροί ανταγωνιστές στο οικονομικό πεδίο αλλά σύμμαχοι στην προώθηση της ατζέντας για την αλλοίωση της παραδοσιακής οικογένειας! Από την παρακάτω είδηση διαπιστώνεται για μια ακόμη φορά ότι επιχειρηματικοί κολοσσοί είναι πρόθυμοι να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους και ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προπαγάνδα μηνυμάτων που βάλλουν κατά το θεσμού της οικογένειας και διαπλάθουν μια κοινωνία δίχως ταυτότητα (εθνική, θρησκευτική, φύλου, κ.λπ.) και προσανατολισμό…

Σε μία κίνηση που θα συζητηθεί, προχώρησε σήμερα η μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ Lidl, στηρίζοντας δημόσια την διαφήμιση του ΑΒ Βασιλόπουλου για την γιορτή του πατέρα, που έδειχνε να κρατά στα χέρια του την κόρη του, η οποία τον είχε ζωγραφίσει.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα τα Lidl, δημοσίευσαν στους επίσημους λογαριασμούς της αλυσίδας στα social media, την διαφημιστική αφίσα του ΑΒ Βασιλόπουλου, γράφοντας πως: «Στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο, είμαστε όλοι μαζί…».

Υπενθυμίζεται, πως η εν λόγω διαφημιστική αφίσα είχε προκαλέσει πλήθος σχολίων, με πολλούς χρήστες στα social media να υποστηρίζουν ότι ο ΑΒ Βασιλόπουλος προωθούσε… λάθος πρότυπα και με άλλους να στηρίζουν την γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Ετικέτες - Σχετικά Θέματα