Κοπή αγιοβασιλόπιτας της Ενωμένης Ρωμηοσύνης στην Καβάλα

Η Ενωμένη Ρωμηοσύνη στην Καβάλα με την χάρη του Θεού και αυτήν την χρονιά  έκοψε την Αγιοβασιλόπιτάς της, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 παρουσία πλήθους φίλων και μελών της.
Προηγήθηκε η συμμετοχή μας στην ακολουθία του εσπερινού του Σαββάτου, που πραγματοποιήθηκε λίγο πριν την κοπή της πίτας. Όλους τους αδελφούς φίλους και μέλη της Ενωμένης Ρωμηοσύνης μας δόθηκε ακόμη μια φορά η ευκαιρία να βρεθούμε μαζί , να καλλιεργήσουμε περισσότερο το πνεύμα της αδελφοσύνης και  της ενότητας, που τόσο πολύ ανάγκη υπάρχει, στα δύσκολα χρόνια που ζούμε.
Είχαμε επίσης την δυνατότητα να μιλήσουμε και πάλι για τους σκοπούς της προσπάθειά μας, οι οποίοι είναι η πολυπόθητη ενότητα του  γένους μας, καθώς η προβολή και προάσπιση των πνευματικών αξιών μας, οι οποίες  τόσο πολύ πολεμούνται στις μέρες μας, ιδιαιτέρως για τον ιερό θεσμό της οικογένειας.
Σε αυτήν την σύναξη – κοπή της βασιλόπιτας ενημερώθηκαν για την προσπάθειά μας  και αδελφοί μας που παραβρέθηκαν για πρώτη φορά μαζί μας, οι οποίοι μάλιστα μας εξέφρασαν την ευαρέσκεια  και την στήριξή τους .

Σε όλους διανεμήθηκαν από τις πολυπληθής εκδόσεις μας ,δωρεάν το περιοδικό μας   ΕΡΩ και συγκεκριμένα το τεύχος 56  Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2023  όπου στο προλογικό εκδοτικό σημείωμά του αναφέρει  για την πολυπόθητη  «ΧΡΕΙΑ ΕΝΟΤΗΤΟΣ».
Επίσης  διανεμήθηκε  η  ταυτότητα της Ενωμένης Ρωμηοσύνης, ώστε να γνωρίσουν καλύτερα και πιο ενδελεχή τους σκοπούς της προσπάθειάς μας, όλοι οι παρευρισκόμενοι αδελφοί, ιδιαιτέρως όμως όσοι παρευρέθηκαν για πρώτη φορά .

Ευχαριστούμε όλους τους αδελφούς που παρευρέθηκαν, όσους ήθελαν να παρευρεθούν, όμως δεν μπόρεσαν για τους δικούς τους λόγους, αλλά στηρίζουν την ευλογημένη μας προσπάθεια, όσους κοπίασαν και συνετέλεσαν με οποιοδήποτε τρόπο   για να πραγματοποιηθεί η κοπή της Αγιοβασιλόπιτάς μας και ταυτόχρονα να είναι και σύναξη των φίλων και μελών του σωματείου μας, τις κυρίες που διακόνησαν, ιδιαιτέρως όμως ευχαριστούμε την κα. Αικατερίνη που μας προσέφερε τις χειροποίητες Αγιοβασιλόπιτες, καθώς και τα πλούσια επίσης χειροποίητα  εδέσματά της.