Συνάντηση της Ενωμένης Ρωμηοσύνης στην Αμφιλοχία (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 (εορτή του Προφήτη Ηλία) και ώρα 7:30 μ.μ. με μεγάλη συμμετοχή της τοπικης κοινωνίας δημιουργήθηκε στην Αμφιλοχία,η Ομάδα της ΕΡΩ Αμφιλοχίας και περιχώρων. Ο π. Οδυσσέας Κυρόσιμος,προϊστάμενος του Ιερού Ναού του Αγίου Αθανασίου, αφού μετέφερε τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. ΚΟΣΜΑ, αναφέρθηκε με θερμά λόγια στο έργο και τον ρόλο της Ενωμένης Ρωμηοσύνης.
Την εκδήλωση λάμπρυνε με τη παρουσία και την ομιλία του, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης και Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Φανερωμένης Λευκάδος, Γέροντας Νικηφόρος ο οποιος συντόνισε τη συζητηση μαζι με τον π. Οδυσσέα.
Καθοριστική ήταν η προετοιμασία και η διοργάνωση της εκδήλωσης από τον π. Οδυσσέα, καθώς και η παρουσία όλων των πατέρων της περιοχής.
Χαιρετισμό απηύθυναν ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Αμφιλοχίας π. Γεώργιος Τηγάνης και η πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας κ. Ρούλα Μπαρλά – Μέλου.
Συμμετείχαν, ο εκπρόσωπος της Τριμερούς επιτροπής της ΕΡΩ κ. Δημήτριος Κουτσουμπας, καθώς και οι υπεύθυνοι των ΕΡΩ Μεσολογγίου, Αγρινίου, Λευκάδας και Αγίου Νικολάου Βονίτσης.
Ευχαριστούμε, τον κ. Δημήτριο Μπόκα για την παρουσία του και την ΤV του Αχελώου για την κάλυψη της εκδήλωσης όπως επίσης και τον κ. Κωνσταντίνο Παππά από την εφημερίδα ΜΑΙΣΤΡΟΣ.