Δελτίο Τύπου για την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα της ΕΡΩ στην ΠΡΕΒΕΖΑ 15/2/20

Με τη Χάρη του  Θεού η Ενωμένη  Ρωμηοσύνη  στην Πρέβεζα, έκοψε την Αγιοβασιλόπιτά της, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης. Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Χρυσόστομος, παρουσία Ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας π. Ιωήλ Νικολάου και π. Δημητρίου Γκαραγκούνη, καθώς και της υπευθύνου της Ε.ΡΩ στην Λευκάδα κας Υβόννης Καρβούνη.

Ο Σεβασμιότατος κατά την ομιλία του εξέφρασε τη χαρά του  για την ίδρυση της Ενωμένης Ρωμηοσύνης στην Πρέβεζα αναφέροντας ότι στους δύσκολους καιρούς που ζούμε όπου οι αξίες και τα ιδανικά του Γένους μας απαξιώνονται, είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι  υπερασπίζονται αυτά, ιδιαιτέρως την ελληνική οικογένεια, την πίστη μας, αλλά και τις λοιπές πολύτιμες για το Γένος μας αξίες. Εξέφρασε επίσης την σπουδαιότητα να υπάρχουν άνθρωποι που σκέπτονται το αύριο και το μέλλον της Πατρίδας.
             

Τέλος προσφέρθηκαν δωρεάν τα περιοδικά μας, Ε.ΡΩ και ΡΩΜΝΙΟΣ μαζί με λοιπά βιβλία και έντυπα των εκδόσεων της Ενωμένης Ρωμηοσύνης καθώς και η ταυτότητα του Σωματείου έτσι ώστε να γνωρίσει ο κόσμος που παρευρέθηκε για πρώτη φορά μαζί μας τους  σκοπούς του ευλογημένου από τον Όσιο Παϊσιο Σωματείου μας. 

Ευχαριστούμε θερμά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας, ο οποίος και μας παραχώρησε αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, για τις ανάγκες της Ε.ΡΩ στην Πρέβεζα.