Σχόλιο ιατρού για την στυγνή ομολογία του Υπουργού Υγείας της Γερμανίας για τις σοβαρές παρενέργειες των σκευασμάτων κατά του κορωνοϊού

Γράφει ο Ανδρέας Λαζαρόπουλος, ιατρός
 
Η κορυφαία στιγμή σε μία δίκη είναι αυτή της ομολογίας:  όταν ο κατηγορούμενος, μετά από καταιγισμό νομικών βολών-συντριπτικών αποδείξεων κατηγορίας “σπάει”, αποδέχεται την ενοχή του και το μόνο που έχει να ελπίζει είναι το έλεος των δικαστών.
Όταν, βέβαια, τα δεδομένα είναι τόσο συντριπτικά, και είναι και λίγο “πονηρούλης” φροντίζει να “σπάσει” πριν πάει σε δίκη, να πηδήξει απ’ το καράβι κατά το κοινώς λεγόμενο, γιατί διαβλέπει τι έρχεται, ελπίζοντας να τη γλιτώσει…
Απολαύστε τον ομόλογο του κ. Πλεύρη στη Γερμανία, πανομοιότυπης ναζιστοειδούς συμπεριφοράς κατά τα 3 χρόνια πανδημίας, σε μια “συγγνώμη” german style! Αφού παραδέχτηκε τον απαράδεκτα υψηλό αριθμό σοβαρών παρενεργειών (“είναι πάρα πολλές οι μεμονωμένες περιπτώσεις”, “υπάρχουν σοβαρές αναπηρίες και κάποιες από αυτές θα είναι μόνιμες, οπότε είναι δύσκολο”) στριμώχτηκε μετά από τον δημοσιογράφο, που τον ρώτησε για τη γνωστή θέση που εξέφραζαν όλοι οι φωστήρες του είδους περί “αποτελεσματικών και ασφαλών εμβολίων”.
Η… “γενναία” απάντησή του ήταν να υποβαθμίσει το θέμα, λέγοντας ότι ήταν ένα άστοχο tweet, και ότι αυτό δεν ήταν η βασική του θέση!
Δυστυχώς, για τους δικούς μας “Lauterbach”, η αντίστοιχη απάντησή τους δε δόθηκε σε tweet, αλλά σε ό,τι πιο επίσημο μπορούσε να γίνει (κοινό ψήφισμα προέδρων ιατρικών συλλόγων), με το οποίο ζητούσαν μάλιστα τον εξοβελισμό από τις εργασίες τους των διαφωνούντων υγειονομικών, που θα αρνούνταν να δεχτούν τα “ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια”.
 Και η ευθύνη τους είναι μεγαλύτερη, όντες ιατροί, ενώ ο “καημένος” ο Lauterbach είναι ένας… απλός πολιτικός, που ακούει τους επιστήμονες!!
Τρία χρόνια τώρα μας τυρρανούσαν με φασίζουσα αντιεπιστήμη. Δυστυχώς γι’ αυτούς, έρχεται να τους δικάσει η ίδια η επιστήμη: κουρελιασμένη, ατιμασμένη, καταπληγωμένη στα χέρια τους, αλλά πλέον ελεύθερη να μιλήσει και πιο ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ από ποτέ!
 
17/3/22