Ωμή παραδοχή του Υπουργού Υγείας της Γερμανιας για μόνιμες βλάβες εξαιτίας των σκευασμάτων κατά του κορωνοϊού!

O Γερμανός Υπουργός Υγείας Karl Lauterbach υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού! Μέχρι προσφάτως υποστήριζε ότι τα σκευάσματα αυτά είναι ασφαλή και δεν έχουν παρενέργειες! Στις 12 Μαρτίου 2023 όμως εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό δίκτυο ZDF Heute Journal  της Γερμανίας και παραδέχτηκε ότι υπάρχουν λήπτες των σκευασμάτων που υπέστησαν παρενέργειες! Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι κάποιες από τις παλαιότερες δηλώσεις του ήταν ατυχείς ενώ επιβεβαίωσε την σοβαρότητα κάποιων από τις παρενέργειες με συνέπεια να αφήσουν μόνιμες σωματικές βλάβες στους εμβολιασμένους!

«Πρώτα από όλα, αυτό που συνέβη σε αυτούς τους ανθρώπους είναι απολύτως απογοητευτικό! Είναι πάρα πολλές οι μεμονωμένες περιπτώσεις», σημείωσε ο Lauterbach όταν του ζητήθηκε να μιλήσει για ανθρώπους που υπέστησαν σοβαρές παρενέργειες από τα εμβόλια κατά της Covid-19.

«Ειλικρινά λυπάμαι πολύ για αυτούς τους ανθρώπους. Υπάρχουν σοβαρές αναπηρίες και κάποιες από αυτές θα είναι μόνιμες. Οπότε είναι δύσκολο», συμπλήρωσε!

 

15/3/23