Όταν η Παιδιατρική Εταιρεία μαγειρεύει… στοιχεία!

Φοράμε γαντάκια, παίρνουμε το φτυάρι και πάμε να καθαρίσουμε την κόπρο του Αυγεία από την υγεία.

Μιλάμε για την Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία και το δελτίο της για την «ενημέρωση» των παιδιάτρων για παιδιά ηλικίας 12-17 για covid-19, ένα μνημείο προπαγάνδας και παραπληροφόρησης. (Εδώ)

Από πού να ξεκινήσει κανείς; Ας ξεκινήσουμε από την αρχή και τον αφορισμό

«… δεν πρέπει να υπάρξει διστακτικότητα από κανένα παιδίατρο για τους εμβολιασμούς…».

Στα κουτουρού δηλαδή. Πίστευε και μη ερεύνα.

Οι αποσύρσεις εμβολίων είναι σπάνιες αλλά συμβαίνουν. Και συμβαίνουν γιατί καταγράφονται απρόσμενες παρενέργειες που είχαν διαφύγει των κλινικών δοκιμών.

Αυτό συνέβη με εμβόλιο του ροταϊού την δεκαετία του 1990, 1 χρόνο μετά την κυκλοφορία του. Και έγινε παρότι 20 με 40 παιδιά πεθαίνουν κάθε χρόνο από τον ροταϊό. Τότε, θεωρήθηκε απαράδεκτο να εκτεθούν εκατομμύρια παιδιών σε κινδύνους παρενεργειών για το καλό των λιγοστών παιδιών που θα χάσουν την ζωή τους από ροταϊό. Δεν ξέρατε, δεν ρωτάγατε για τον ροταϊό;

Και στην γρίπη των χοίρων, οι Νορβηγοί ζήτησαν την απόσυρση του Pandermix αφού διαπιστώθηκαν 17 συνολικά περιστατικά ναρκοληψίας… Εκ των υστέρων.  

Πρόσφατα, έχει αποσυρθεί επίσης ένα θαυματουργό εμβόλιο γρίπης, σε μορφή ρινικού σπρέι, το Flumist, μια έξυπνη ιδέα που οι κλινικές της δοκιμές του 2006-2007, δείχναν πολύ ελκυστική αποτελεσματικότητα αλλά στην πράξη, δεν προστάτευσε σχεδόν κανένα από την γρίπη. Έμμεσα λοιπόν, σκότωσε κάποιους ευπαθείς που είχαν ανάγκη το εμβόλιο της γρίπης και νόμιζαν ότι ήταν προστατευμένοι. Σας θυμίζει κάτι αυτό με τους εμβολιασμένους στην αρχή της εμβολιαστικής εκστρατείας που τους είχε δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση ότι πλέον ο Covid δεν μπορούσε πλέον να τους αγγίξει; Εκ των πραγμάτων, η προστασία των εμβολίων Covid όσον αφορά την μετάδοση είχε εξ αρχής τους περιορισμούς της και με το πέρασμα του χρόνου φθίνει, με αποτέλεσμα να έχει φτάσει στον Ισραήλ τον προηγούμενο μήνα μόλις στο 16%.

Η τυφλή πίστη είναι θανάσιμη στην ιατρική. Ας θυμηθούν οι κύριοι της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρίας, ότι όλες οι σπάνιες σοβαρές παρενέργειες για τα εμβόλια του Covid, βρέθηκαν όχι από τις κλινικές δοκιμές αλλά από την εκστρατεία στον πληθυσμό και ανά τακτά χρονικά διαστήματα βρίσκονται και καινούριες.

Αν λοιπόν οι παιδίατροι είναι αδίστακτοι στους εμβολιασμούς, υπάρχει ένας σοβαρός κίνδυνος, πέρα από τυχόν παρενέργειες, να μην καταγράφονται αυτές και να χαθούν ζωές, όπως έχει ήδη συμβεί, από διστακτικότητα να μην χαλάσει το όνομα των εμβολίων.

Συνεχίζουμε λοιπόν με αυτήν την διαπίστωση, όπως καταγράφεται στο ΔΕΛΤΙΟ της Εταιρίας: «Αναφορικά με τον COVID-19, θα πρέπει να τονίζουμε τις δυσάρεστες συνέπειες της νόσου και όχι τις σπανιότατες παρενέργειες των εμβολίων, που ήδη οδήγησαν στην αχρήστευση ενός εμβολίου, πολύ αποτελεσματικού.»

Η εταιρία δίνει λοιπόν γραμμή. Γραμμή κανονικά. Προπαγάνδας. Και γιατί παρακαλώ αχρηστεύθηκε ένα πολύ αποτελεσματικό εμβόλιο; Από τις παρενέργειες του. Α. Και τι υπαινίσσεται η Εταιρία ότι πρέπει να συμβεί; Ομερτά; Τουμπεκί ψιλοκομμένο για τις παρενέργειες και μόνο να βλογάνε τα γένια των εμβολίων, όπως έκανε η επιτροπή εμβολιασμών επί μήνες για το εμβόλιο της Astra Zeneca που δεν έβλεπε συσχέτιση με τις θρομβώσεις, κάτι που οδήγησε στην θανάτωση αρκετών και δη νεών ανθρώπων στην χώρα μας;

Και κάπου εδώ, η ΕΤΑΙΡΙΑ, προσπαθώντας να στηρίξει την γραμμή της ομερτά, αρχίζει να μπουρδολογεί ακατάσχετα και ποινικά κολάσιμα.

Λέει λοιπόν: «Το τείχος προστασίας δυστυχώς δεν επετεύχθη λόγω άρνησης των ηλικιωμένων να εμβολιασθούν» τσαμπουνάει κάτι για τους νέους και την έντονη κοινωνική τους ζωή και κλείνει με «Έτσι η ανοσία τείχους πλέον είναι μάλλον αδύνατη, διότι θα πρέπει να έχουμε εμβολιαστική κάλυψη άνω του 90%.».

Θα σας δώσω ένα απλό παράδειγμα: Ας πούμε ότι η Μ.Βρετανία έχει κάλυψη 100%. Δεν έχει αφήσει ούτε σπερματοζωάριο ανεμβολίαστο. Ας πάμε λοιπόν 6 μήνες μετά να την επισκεφτούμε: Η προστασία για την μετάδοση έχει ήδη πέσει στο 16%. 16% του 100% είναι πάλι 16%.

Που τα πουλάτε αυτά ρε κύριοι της εταιρίας;

Και συνεχίζει με διασπορά ψευδών στοιχείων που εμπίπτουν του νόμου περί διασποράς ψευδών ειδήσεων: «Ένας αριθμός παιδιών και εφήβων, που στις ΗΠΑ υπολογίζεται σε ποσοστό 15%, στη δε Ευρώπη πιθανόν ανέρχεται σε μικρότερο ποσοστό, εμφανίζουν το μετά COVID-19 πολυσυστηματικό φλεγμονώδες σύνδρομο με θνησιμότητα 1,7%.»

15% παιδιών και εφήβων στις ΗΠΑ με πολυσυστηματικό φλεγμονώδες σύνδρομο (ΠΦΣ) μετά από Covid 19. Για να δούμε πόσο είναι πραγματικά αυτό το ποσοστό γιατί σίγουρα το 15% το κατεβάσατε από την γκλάβα σας καθώς συνδυαστικά βγάζει θνητότητα από ΠΦΣ 0,25, κάτι δεκαδικά παραπάνω από την συνολική εκτιμώμενη θνητότητα Covid στα παιδιά. Δείτε και τα στοιχεία του ΕΟΔΥ στις σχετικές ηλικίες, δεν θα πάθετε και κάτι.

Ας δούμε λοιπόν το πραγματικό ποσοστό της ΠΦΣ στις ΗΠΑ σε παιδιά που βρέθηκαν θετικά στον Sars-cov2, κι όχι το μουσαντένιο το δικό σας: Και το πραγματικό ποσοστό είναι!!!!!!  Τυμπανοκρουσίες παρακαλώ: 0,03%.

Φουσκώσατε το νούμερο κατά 500 φορές!!!! 500 φορές αν έχετε τον θεό σας.

Τι θνησιμότητα είπατε; 1.7%;

Για να δούμε τι λέει το CDC για αυτό, γιατί εσάς όπως καταλαβαίνετε έχουμε αρχίσει να μην σας πολυπιστεύουμε για ευνόητους λόγους:

Τι λες λοιπόν και συ καλό μου CDC: Για να δούμε. Πάλι τυμπανοκρουσίες: Λοιπόν.

Το CDC μας λέει ότι έχει καταγράψει 4.404 περιστατικά ΠΦΣ μετά από Covid-19. 

Και πόσοι θάνατοι; 

  1.  

Για κάντε την διαίρεση, αν ξέρετε την πράξη, γιατί και για αυτό αμφιβάλλω με αυτά που γράφετε. 0,84% βγαίνει. 

Εντάξει την θνητότητα την διπλασιάσετε μόνο. Α, όλα κι όλα. Σας βγάζω το καπέλο.

Τώρα σοβαρά. Έτσι ενημερώνετε εσείς τους παιδιάτρους μας; Και περιμένετε οι γονείς να έχουν εμπιστοσύνη σε αυτούς και στα εμβόλια με αυτά που γράφετε;

Ας πάμε στις παρενέργειες των εμβολίων τώρα: Λέτε ότι μέχρι τον Μάη, οι περικαρδίτιδες ήταν 12 στο εκατομμύριο. Η εμβολιαστική εκστρατεία έχει προχωρήσει έκτοτε. Που βρίσκονται σήμερα τα νούμερα;

Το Harvard περιγράφει πως στα παιδιά 12 με 17, έχουμε στις ΗΠΑ 67 περιστατικά περικαρδίτιδας/μυοκαρδίτιδας στις 1.000.000 δόσεις.

Μας ενημερώνετε επίσης πως οι μυοκαρδίτιδες/περικαρδίτιδες των εμβολίων αυτοϊώνται σε 5-6 μέρες. Το Harvard μας λέει πως το 78% των παιδιών επανήλθαν. Το υπόλοιπο 22% των παιδιών έχουν μια απειλητική για την ζωή τους κατάσταση, βραχυπρόθεσμα και πιθανόν μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

Προτείνετε λοιπόν στους παιδιάτρους μας πως «Θα έπρεπε να μην υπερτονίζονται οι περικαρδίτιδες ως παρενέργειες των mRNA εμβολίων, αλλά οι θάνατοι και οι περικαρδίτιδες από COVID-19.»

Αν το κάνουν όπως το κάνατε εσείς, διογκώνοντας τα πραγματικά στοιχεία του ΠΦΣ στα παιδιά και μάλιστα σε δελτίο που ενημερώνετε τους παιδιάτρους μας -άκουσον άκουσον θράσος απύθμενο- δεν θα μείνει ούτε μισός γονέας που να μπορεί να κάνει μια απλή περιήγηση στο διαδίκτυο, που να εμπιστευτεί, παιδίατρο, εμβόλια ή την Ιατρική.

Και θα θελα να ξέρω: Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, η εμβολιαστική κάλυψη έχει πέσει κατά πολλές ποσοστιαίες μονάδες σε εμβόλια που απειλούν πολύ περισσότερο την ζωή των παιδιών όπως η μηνιγγίτιδα Β με θνητότητα 10% σε αντίθεση με το κατά προσέγγιση 0,004-0,008% του Covid σε παιδιά, κι αυτό αποκλειστικά σε άρρωστα παιδάκια.

Φαίνεται πως οι ζωές από άλλες ασθένειες περισσεύουν.

Αυτό που κάνετε, είναι εμβληματικά αντιεπιστημονικό και αντιδεοντολογικό.

Έχετε εκτεθεί ανεπανόρθωτα.

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ! ΤΩΡΑ!

Πέτρος Αργυρίου

πηγή