Νέα συνέντευξη του Luc Montagnier (Νόμπελ Ιατρικής 2008): «Σταματήστε άμεσα τον μαζικό εμβολιασμό. Πεθαίνει κόσμος από παρενέργειες»

Σε μια κρίσιμη στιγμή για την παγκόσμια κοινότητα που κυριολεκτικά βρίσκεται σ’ ένα σταυροδρόμι μετά κι από την απόφαση Αυστρίας για καθολικό υποχρεωτικό εμβολιασμό, η νηφάλια κι υπεύθυνη φωνή ενός από τους Πατέρες της Σύγχρονης Ιατρικής όπως αυτή του Καθηγητή Ιολογίας και Bιολόγου Luc Montagnier (Νόμπελ Ιατρικής 2008 για την ανακάλυψη του ιού του AIDS) αποτελεί όντως φάρμακο και βάλσαμο, ακόμη κι αν κρούει συναγερμό και λέει ότι οδεύουμε προς την καταστροφή, ότι πεθαίνει κόσμος από τα εμβόλια και ότι πρέπει να σταματήσουν οι μαζικοί εμβολιασμοί.

Το πιο ανησυχητικό προειδοποιεί ότι τα παιδιά που εμβολιάζονται τώρα μπορεί να πεθάνουν από μακροχρόνιες παρενέργειες ακόμη και μετά από 10 ή 20 χρόνια. Αντικρούει με βάση την κατάρτησή του και επικαλείται την Ιατρική Ηθική αλλά και την πραγματικότητα επί πεδίου το δόγμα της σχέσης κόστους-ωφέλους.

Μίλησε στις 17 Νοεμβρίου 2021 στο γαλλικό ραδιόφωνο sudradio και είναι η πιο πρόσφατη συνέντευξή του.

Υπάρχουν άτομα που πεθαίνουν από παρενέργειες του εμβολίου, διαπιστώνει. Στις παρενέργειες υπάρχουν τα πριόν, η νόσος Creutzfeldt-Jakob, περικαρδίτιδες/μυοκαρδίτιδες κ.ά.

«Δεν απέχουμε ούτε ένα χρόνο από τα πρώτα εμβόλια και έχουμε ήδη αυτά τα αποτελέσματα» είπε. «Υπάρχουν πολλές άγνωστες παρενέργειες, είμαστε περισσότερο στην αρχή παρά στο τέλος. Οπότε προσοχή προσοχή και να σταματήσουμε να σταματήσουμε τον μαζικό εμβολιασμό».

«Υπήρξε μεγάλη ελπίδα στο εμβόλιο mRNA, αυτό ήταν ένα λάθος. Δεν ξέρουμε αυτό που συμβαίνει στο σώμα μας όταν το εμβολιάζουμε … Κατά τη γνώμη μου αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο λάθος και πρέπει ν’ αναγνωρίσουν τα λάθη τους».

πηγή