Ελευθέριος Ελευθεριάδης: Λάθος από την αρχή μέχρι το τέλος το θέμα του «γάμου» των ομόφυλων ζευγαριών

Απορρίπτει την επιχειρηματολογία για ισότητα στο γάμο και ανθρώπινα δικαιώματα, ο ψυχολόγος Ελευθέριος Ελευθεριάδης και αναρωτιέται ποιόν τελικά ωφελεί αυτός ο ντόρος, γύρω από το θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών; Πάντως σίγουρα, όχι τους ανθρώπους που παρουσιάζουν μια διαφορετικότητα, λέει στον star fm και την εκπομπή “Ήρθε η Ώρα”. 
Ως ψυχολόγος διαφωνεί κάθετα με αυτό που προσπαθεί να επιβάλει η πολιτεία. Πως πάμε “αβρόχοις ποσί” να πειράξουμε έναν θεμελιώδη πυλώνα του πολιτισμού μας, από καταβολής κόσμου, βάζοντας χέρι και κονιορτοποιώντας έννοιες, όπως μητρότητα και πατρότητα. Σε ποιες έρευνες βασίζονται αυτές οι αλλαγές που προωθούνται; Ας αφήσουμε στην άκρη, πιστεύω και ακρότητες λέει, μεθοδολογικά αφού δεν έχουμε επαρκείς έρευνες, γιατί να εισάγουμε τέτοιες αλλαγές στην κοινωνία; Για τον κ. Ελευθεριάδη δεν έχει να κάνει με ισότητα και ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά για προώθηση της τεκνοθεσίας και της υιοθεσίας. 
Το ζήτημα της ένωσης των ανθρώπων αυτών, έχει διευθετηθεί με το σύμφωνο συμβίωσης. Εδώ πρόκειται, είτε για επιστημονικό ερασιτεχνισμό, ή είμαστε σε διατεταγμένη υπηρεσία για να προωθήσουμε συγκεκριμένη ατζέντα. Επίσης ξεκαθαρίζει, ότι είναι ανθρώπινο δικαίωμα ο αυτοπροσδιορισμός του κάθε ανθρώπου, να είναι με όποιον θέλει, αλλά δεν είναι δικαίωμά του η ανατροφή και η αγωγή ενός παιδιού. Είναι βαθιά οντολογικό και υπαρξιακό θέμα και η πολιτεία αυτή τη στιγμή δεν απαντά σε κανένα υπαρξιακό ζήτημα, απλά προσπαθεί να το επιβάλλει.
 Ο κ. Ελευθεριάδης σχολιάζει και το φαινόμενο της νεανικής βίας, ως απόρροια της αποκοπής των παιδιών από αρχές, αξίες, παραδόσεις, ενώ τα κατηχούμε από την γέννησή τους, με την κουλτούρα του πανσεξουαλισμού, της ηδονής και της βίας. Σαν πρόβατα λειτουργούν τα παιδιά σήμερα επισημαίνει.