«Ελευθερία ή Θάνατος» διακηρύσσουν το 2022 οι υγειονομικοί απεργοί πείνας και επιμένουν: Δεν υπάρχει υγεία χωρίς ελευθερία!

Τους πήραν την εργασία, τους πήραν την ανάσα, όχι όμως τη ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ

 Ποια Ουκρανία; Σύνταγμα 29.3.2022. Ο πόλεμος είναι ΕΔΩ.

Αυτές τις μέρες οι ειδήσεις κ(ξ)ερνούν μόνο ΘΑΝΑΤΟ. Υπερπαραγωγή, κάτι σαν νέα θρησκεία, μαζική ένεση καταστολής για τα πλήθη, τους ευκολόπιστους, τους παραδόπιστους, όλους αυτούς που την κρίσιμη ώρα της μάχης παρέδωσαν τα όπλα, ως πολίτες αλλά και ως άνθρωποι – μουδιασμένοι από φόβο και τρόμο για την ΕΝΔΕΙΑ, του τώρα και του αύριο που οσμίζονται. Οι πολλοί, αγαπητοί συμπολίτες,  δεν σκέπτονται, δεν ελπίζουν, τίποτα καλό δεν περιμένουν, ούτε εαρινή ευωδιά, ΠΑΣΧΑ κι Ανάσταση. Σκλαβωμένοι ακόμη από τα δεσμά, όχι 400 χρόνων υποδούλωσης στους Οθωμανούς, αλλά του προαιώνιου ζυγού των παθών της ανθρώπινης ψυχής – της μνησικακίας, του φθόνου και της αδελφοκτονίας, οι σύγχρονοι απόγονοι του Κάϊν βουλιάζουν στα κανάλια της τηλεόρασης μηρυκάζοντας το μενού των φόνων/δόλων/δολοπολοκιών, επαναλαμβάνοντας χαιρέκακα από τον καναπέ των Φαρισαίων και των Πιλάτων το άρον! Αρον! Σταύρωσον Αυτόν! Ή αυτήν ή αυτούς…

Άνοιξη 2022. Ο Χριστός σταυρώνεται, η Παναγία κλαίει και παρηγορεί. Η κοινωνία απαρηγόρητη, σκοτισμένη, γονατισμένη. Ο λαός σε καταστολή. Η Υγεία σε αναστολή, ημιλιπόθυμη παρελαύνει σε αναπηρικό αμαξίδιο μπροστά στους άναυδους «επισήμους» της Βουλής και τα όργανα της τάξης της πετούν χημικά.

Τους ήρωες υγειονομικούς της χώρας, τους «φάρους» της κοινωνίας, αφού τους αποθέωσαν οι «ειδικοί», θέλουν να τους λειώσουν τώρα, αν δεν υποταχθούν.., τους 7.000  που αρνούνται εδώ και επτά μήνες να προσκυνήσουν τη θεσμική παρανομία – το αντισυνταγματικό σύστημα της υποχρεωτικότητας – το ελληνικό κράτος τους εκδικήθηκε αφήνοντας τους απλήρωτους από τον Σεπτέμβριο του ’21, να πεινάσουν οι ίδιοι και τα παιδιά τους (φύλλο δεν κουνήθηκε στη Βουλή γι’ αυτούς!) και τώρα, αφού τους έριξε χημικά και τους πήρε την ανάσα, με νέα πολιτική απόφαση τους παρατείνει το ΜΑΡΤΥΡΙΟ – την υποχρεωτική αποχή από την εργασία ως το τέλος του έτους!

Στυγνός ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ: «αν δεν εμβολιαστούν δεν έχουν θέση στο Ε.Σ.Υ.» Και συνεχίζεται το έγκλημα μπροστά στα μάτια όλων. Τα έδρανα της Βουλής ως είθισται τηρούν σιγή ιχθύος, ενώ μερικοί «φιλήσυχοι» συμπολίτες και ποικίλοι τηλεοπτικοί μαϊντανοί εξίστανται – ως άλλοι Ιουδαίοι απαιτούν, σε παραλήρημα εμπάθειας, να γενικευθεί η υποχρεωτικότητα και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ανυπότακτοι…(«κακοί»)

Οι  «καλοί» λουφάζουν πίσω από τις οθόνες, χωρίς ελευθερία έκφρασης, χωρίς γνώμη και φωνή, παραδομένοι σε ένα σύστημα αυταρχισμού  που, για λίγα ψίχουλα «ελευθερίας», απαιτεί ολοκληρωτική τυφλή υποταγή, σκλαβιά χωρίς όρους και όρια. Παραδομένοι στην προδιαγεγραμμένη απ’ αυτό μοίρα τους, γελοιοποιημένοι, ούτε καν κομπάρσοι πλέον στο σκοτεινό έργο κοινωνικής εξαθλίωσης, φτωχοποίησης, απανθρωποποίησης και αφελληνισμού που με αδίστακτη μεθοδικότητα, απίστευτο κυνισμό και εκβιασμό εκτελεί κάποιο… ακαταδίωκτο επιτελείο «ηγεσίας» –  αυτή φέρει ακέραιη την ευθύνη για το ξήλωμα του αναστάσιμου Πολιτισμού Ζωής αυτής της χώρας. Εμείς όμως με την ανοχή μας είμαστε συνένοχοι στο έγκλημα…

Πώς ανεχόμαστε αυτό το έγκλημα να παραμένει  χωρίς τιμωρία;

Πώς μπορούμε να ανεχόμαστε χιλιάδες συμπολίτες μας, οι ίδιοι αυτοί που στήριξαν στη διάρκεια της πανδημίας με συγκλονιστική αυταπάρνηση το Σύστημα Υγείας της χώρας, το καταρρέον σήμερα Ε.Σ.Υ., να τιμωρούνται σήμερα χωρίς να έχουν διαπράξει κανένα έγκλημα;! Να οδηγούνται στον κοινωνικό αφανισμό, την εξουθένωση, στο περιθώριο μέχρι θανάτου..γιατί;, επειδή ασκούν το ελεύθερο δικαίωμά τους να μην θέλουν για λόγους προσωπικής συνείδησης να δεχθούν τα πειραματικά εμβόλια.

Ποια Ουκρανία αγαπητοί συνέλληνες; Ο πόλεμος είναι εδώ!

Η Σταύρωση είναι μπροστά μας, οδεύουμε προς τον Γολγοθά και τη Μεγάλη Εβδομάδα – και όποιος αντέξει την πολύ δύσκολη όπως φαίνεται φετινή ανάβαση, θα ζήσει και την χαρά του Πάσχα.

Οι χιλιάδες υγειονομικοί και οι οικογένειές τους αντέχουν ακόμα, για πόσο όμως; Ανθίστανται γιατί πιστεύουν. Στην Αλήθεια και στο Δίκαιο του έντιμου αγώνα τους… μέχρι την τελική νίκη!, λένε οι απεργοί πείνας, που παραμένουν για 16η μέρα έξω από το Υπουργείο Υγείας.

Η νίκη αυτή μας αφορά όλους! Διότι όπως τότε, πριν από 200 χρόνια, έτσι και τώρα το ίδιο σύνθημα ακούγεται Ελευθερία η Θάνατος. Διότι έσχατος Εχθρός νικάται ο θάνατος! Θέλει πίστη. Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία. Ή όπως λέει το Ευαγγέλιο:

Ει δύνασαι πιστεύειν, πάντα δυνατά τω πιστεύοντι!.

Ανεβαίνουμε στον Σταυρό, Μετά τη Σταύρωση, πάντα μετά έρχεται η Ανάσταση.

Καλή Ανάσταση σε όλους μας!

 

Χαρά Πρωτοκλήτου