Αυστρία: Αγωνιώδης έκκληση για τον καθολικό υποχρεωτικό εμβολιασμό, τα στρατόπεδα καραντίνας και τον διχασμό της κοινωνίας

Alexander Tschugguel (Αυστριακός ακτιβιστής) – Prisons for the unvaccinated (φυλακές για ανεμβολίαστους)
 
Σοκαριστικές είναι οι δηλώσεις-εκκλήσεις για βοήθεια, που απηύθυνε ο Αυστριακός ακτιβιστής Alexander Tschugguel προς την παγκόσμια κοινότητα, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του με αφορμή την εφαρμογή των νέων μέτρων στην Αυστρία. Συγκεκριμένα αναφέρει:
 
Αυστριακοί εκλιπαρούν για βοήθεια: Οι “ανεμβολίαστοι” θα αντιμετωπίσουν 1 χρόνο φυλάκιση.
Ο κρατούμενος θα πρέπει να επιβαρυνθεί με όλα τα έξοδα που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη φυλακή.
Οι Αυστριακοί εκλιπαρούν τον κόσμο να τους βοηθήσει να τερματίσουν το ταχέως αναδυόμενο αστυνομικό κράτος τους. Ο νόμος της χώρας για την εντολή εμβολιασμού θα τεθεί σε ισχύ την 1η Φεβρουαρίου 2022. Οι ανεμβολίαστοι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών ηλικίας μόλις 14 ετών, μπορούν να τιμωρούνται με πρόστιμο έως και 2000 ευρώ κάθε φορά που συλλαμβάνονται. Επιπλέον, η κυβέρνηση μπορεί να επιβάλλει κλήσεις στα ίδια άτομα πολλές φορές την ημέρα. Αν αρνηθούν να πληρώσουν το πρόστιμο, οι παραβάτες θα ρίχνονται σε ειδική φυλακή για ανεμβολίαστους για διάστημα έως και ενός έτους.
 
Σε αντίθεση με άλλους φυλακισμένους, το δημόσιο ταμείο δεν θα πληρώσει για τη φυλάκιση ενός ατόμου. Αντιθέτως, ο κρατούμενος θα πρέπει να αναλάβει τα έξοδα που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη φυλακή. Ο δράστης πρέπει επίσης να πληρώσει για το φαγητό του και το κελί του στη φυλακή.
Η αυστριακή κυβέρνηση δεν ζητά από τους δολοφόνους, τους βιαστές ή τους παιδόφιλους να πληρώσουν το κόστος της φυλάκισής τους. Ωστόσο, τώρα θα ζητήσει πληρωμές για τη φυλακή από εντελώς αθώους ανθρώπους.
 
Κλήση για βοήθεια
Ο πολιτικός ακτιβιστής Alexander Tschugguel δημοσίευσε μια επείγουσα έκκληση για βοήθεια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: “Χρειάζομαι την υποστήριξή σας”, αναφέρει ο ακτιβιστής. “Εμείς, ως Αυστριακοί, χρειαζόμαστε όλοι την υποστήριξή σας. Γι’ αυτό σας παρακαλούμε να πάτε με τους κυβερνητικούς σας αξιωματούχους στην τοπική σας αυστριακή πρεσβεία ή να ζητήσετε από την πρεσβεία σας στην Αυστρία να ασκήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πίεση στην αυστριακή κυβέρνηση”.
 
Τα πειραματόζωα του δυτικού κόσμου:
Ο νέος μη εκλεγμένος καγκελάριος της Αυστρίας, Karl Nehammer, είναι πρώην αρχηγός της αστυνομίας και έχει εφαρμόσει τους τελευταίους μήνες μέτρα που μοιάζουν με αστυνομικό κράτος, εξηγεί ο Tschugguel. “Θέλει να συνεχίσει να το κάνει αυτό, με τρόπο που μόνο τυραννικός και ολοκληρωτικός μπορεί να χαρακτηριστεί“.
 
“Χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας”, τονίζει. “Σας παρακαλούμε να σταματήσετε την αυστριακή κυβέρνηση από το να μετατρέψει τη χώρα μας σε αστυνομικό κράτος. Εμείς, ως Αυστριακοί, είμαστε τα πειραματόζωα του δυτικού ελεύθερου κόσμου. Αν αυτό συμβεί σε εμάς, θα συμβεί και σε όλες τις άλλες χώρες”.
 
Απορρίψτε τα στρατόπεδα καραντίνας:
Δεν θέλουμε να έχουμε στρατόπεδα καραντίνας, εξηγεί ο Tschugguel. “Δεν θέλουμε να έχουμε αυτούς τους τρομερούς κανόνες που χωρίζουν τις οικογένειες, που διχάζουν τους ανθρώπους, που διχάζουν όχι μόνο τους πιστούς αλλά και κάθε Αυστριακό”.
 
Το ένα τρίτο του αυστριακού πληθυσμού έχει αρνηθεί να κάνει ενέσεις με τους ορούς mRNA. Η κυβέρνηση έχει απαντήσει με την ποινικοποίηση της εναντίωσης στο πειραματικό τους πρόγραμμα ενέσεων ολόκληρου του πληθυσμού. Αυτό είναι άκρως αντιδημοκρατικό και γι’ αυτό πρέπει να αντιταχθούμε, αναφωνεί ο Tschugguel.
 
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!