Απορίες αδαούς αλλά όχι και «χρησίμου ηλιθίου»!

Γράφει ο π. Στέφανος Στεφόπουλος

“…όλα τα στοιχεία που έχουμε, είναι ότι ο ανεμβολίαστος, εάν νοσήσει,

ενδεχομένως πρέπει πιο έγκαιρα να πάρει και θεραπείες

γιατί ακριβώς δεν έχει την κάλυψη του εμβολίου  (Α. Πλεύρης)

 

Τους τελευταίους – τουλάχιστον  – 12 μήνες, μετά την μετατροπή της πλειονοψηφίας του λαού σε “μπολιασμένο κοπάδι” και τον υποβιβασμό του σε κάτι που αστειευόμενοι λέγαμε ως παιδιά, “χαϊβάν ασκέρ” (αφού ο κόσμος σταμάτησε να εξασκεί την εποικοδομητική κριτική και απέχει από το να σκέφτεται και να έχει άποψη!), πολλά και τραγικά συμβαίνουν σε παγκόσμιο επίπεδο με κυρίαρχο αυτό της γνωστής μας “ξαφνικίτιδας“, του φαινομένου, δηλαδή, της υπερβολικής έξαρσης της μυοκαρδίτιδας και των καρδιακών ανακοπών σε όλες τις ηλικίες και συχνά χωρίς κανένα προηγούμενο.

Περιέργως, ο επιστημονικός κόσμος ποτέ δεν συνδέει το φαινόμενο αυτό με τα mRNA εμβόλια. Αντ’ αυτού, περιορίζεται σε μιά υποκριτική νεφελώδη τοποθέτηση τύπου “δεν ξέρουμε γιατί συμβαίνει αυτό” ή “θα δείξει η νεκροψία-νεκροτομή“, τα ευρήματα της οποίας, βεβαίως, ποτέ μα ποτέ δεν ανακοινώνονται (πόσο βολικό, αλήθεια!).

Και σα να μην έφταναν αυτά, είχαμε και μιά πρόσφατη τοποθέτηση του Υπουργού Υγείας κ. Α. Πλεύρη ο οποίος σύμφωνα με το δημοσίευμα της κ. Αθήνας Σωτηροπούλου1, φέρεται να έχει δηλώσει πως:

“…όλα τα στοιχεία που έχουμε, είναι ότι ο ανεμβολίαστος, εάν νοσήσει, ενδεχομένως πρέπει πιο έγκαιρα να πάρει και θεραπείες γιατί ακριβώς δεν έχει την κάλυψη του εμβολίου“!!!

Δηλαδή, κ. Υπουργέ, η διαφορά μεταξύ ανεμβολίαστου και εμβολιασμένου είναι ότι ο ανεμβολίαστος θα πάρει “ΚΑΙ” θεραπεία και μάλιστα “πιο έγκαιρα”.

Δεν βγάζω νόημα. Να υποθέσω ότι εννοείτε πως ο ανεμβολίαστος θα πρέπει, ενδεχομένως, να πάρει θεραπεία στις 2 μέρες ενώ ο εμβολιασμένος στις 3 μέρες ή ότι ο εμβολιασμένος δεν χρειάζεται θεραπεία την οποία επιπροσθέτως θα πάρει ο ανεμβολίαστος; Γιατί, όπως λέτε, δεν έχει την κάλυψη του εμβολίου!

Σας αρέσει μάλλον η ρητορική. Δεν εξηγείται αλλιώς. Να σας ρωτήσω κάτι κ. Υπουργέ; Μιλήσατε για “όλα τα στοιχεία που έχουμε”! Ποιά στοιχεία έχετε; Επί χρόνια εσείς και οι προκάτοχοί σας μας βομβαρδίζατε κάθε απόγευμα με άχρηστες και συχνά καλοστημένες, στατιστικά, ειδήσεις περί  των θανάτων για να μας σπείρετε τον πανικό. Από τη στιγμή που οι διασωληνωμένοι και πλήρως  εμβολιασμένοι συμπολίτες μας έφτασαν σε απόσταση αναπνοής από τους ανεμβολίαστους και άρχισε να καταρρέει το επιστημονικό σας αυτό στοιχείο, διακόψατε κάθε ενημέρωση. Για να μη δείξετε αδύναμοι και μοερδεμένοι; Για να μη φανεί η ανεπάρκεια της επιστημοσύνης σας; Πού είναι τα στοιχεία που επικαλείστε κ. Υπουργέ;

Μετά, λέτε ότι το να συνεχίζουν να κάνουν το ραπιντ τεστ δύο φορές την εβδομάδα οι ανεμβολίαστοι “μας βοηθάει και στην επιδημιολογική παρατήρηση”. Ποιά επιδημιολογική παρατήρηση επιδιώκετε; Οι ανεμβολίαστοι θα σας την προσφέρουν; Εδώ χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα. Αρρωστήσαμε όλοι, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι, με κορονοϊό, γρίππη, καρκίνους, μυοκαρδίτιδες, ανακοπές, ξαφνικίτιδες, ιώσεις, κρυολογήματα, αθλητές σωριάζονται, άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά μόνοι, τα παιδιά με κρυώματα, ο ένας κολλάει τον άλλο, η Ευρώπη και ο λοιπός κόσμος καταργεί συνεχώς μέτρα βλέποντας το ανώφελο ύπαρξής τους κι εσείς ψάχνετε ακόμη επιδημιολογικά ευρήματα;  Κουραστήκαμε με τα πείσματα και τις εμμονές όλου του επιστημονικού κόσμου κ. Υπουργέ. Κατέρρευσε με γδούπο το παραμύθι που μας διηγηθήκατε και όλα βγήκαν στη φόρα πια.

Αυτήν την οποία εμείς ειρωνικά αποκαλούμε ξαφνικίτιδα, εσείς οι επιστήμονες δεν μπορείτε 12 μήνες τώρα να μας την εξηγήσετε.

Εσείς, οι ειδικοί, οι εμπειρογνώμονες, οι σοφοί, οι κάτοχοι τίτλων και συλλογείς δεκάδων αργυρώνυτων “μελετών” δεν μπορείτε ένα χρόνο τώρα να καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα; Κάποιοι από εσάς βρήκατε ότι ο κορωνοϊός ήταν φυσικός και όχι αποτέλεσμα εργαστηριακών δοκιμών πολύ πριν ξεσπάσει ο ιός στην Ελλάδα (γιά ποιόν να χτυπάει άραγε η κουδούνα;) και τώρα δεν μπορείτε να βρείτε τι ακριβώς προκαλεί τόσα καρδιακά επεισόδια οδηγώντας εκατοντάδες συμπολίτες μας σε πρόωρο θάνατο; Κι ας παραδέχθηκε έστω και πολύ αργά ο πολύς κ. Γκεμπρεγέσους του ΠΟΥ ότι “η πιθανότερη εξήγηση για τον Covid 19  είναι από ένα καταστροφικό ατύχημα σε εργαστήριο της Γουχάν όπου ξεκίνησαν οι λοιμώξεις στα τέλη του 2019”!!!2 Ακούτε κ. Τσιόδρα;

Μήπως σας εκβιάζουν; Μήπως σας απειλούν; Φοβάστε να συνδέσετε τα εμβόλια για τον covid 19 με τα φαινόμενα “ξαφνικίτιδας”; Γιατί εμείς πληροφορηθήκαμε πως σύμφωνα με την Daily Mail, “η Pfizer μαζί με το Twitter ‘φίμωναν’ γιατρούς που επέκριναν το εμβόλιό της”!!!

Μην βιαστούν τώρα οι πρώιμοι “σωτήρες” της αντικειμενικότητας και της αληθούς είδησης να μας “κατεβάσουν”! Ψυχραιμία παιδιά και ανοίξτε τα μάτια σας. Θα σας δώσουμε έτοιμες τις πληροφορίες για να μη παιδεύεστε αλλά μόνο σε τίτλους για να μην επιβαρυνόμαστε κι εμείς καθώς η πρωτοβουλία αυτή είναι εξαιρετικά ψυχοφθόρα.

 • “Dr Ryan Cole :” Τα εμβόλια Pfizer – Moderna προκαλούν μυοκαρδίτιδα”.
 • Καθηγητής Πνευμονολογίας και Πρόεδρος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας Στέλιος Λουκίδης : ” Άγνωστες οι παρενέργειες της 4ης δόσης- Δεν ξέρουμε τι περιέχουν τα εμβόλια”.
 • Β. Ζελένκο : “Με τα εμβόλια μειώνουν τον παγκόσμιο πληθυσμό” (ουπς!).
 • Θ. Βασιλακόπουλος : “Κατασκευάστηκαν μόνο για τον αρχικό COVID 19 – Δεν είναι πλέον αποτελεσματικά”!
 • Mike Yeadon, ανοσολόγος και πρώην αντιπρόεδρος Pfizer Inc : ” Να μη χορηγούνται τα εμβόλια σε νοσήσαντες που ανάρρωσαν, στις εγκύους, σε υγιείς νέους και παιδιά”!
 • Dr Ryan Cole : ” Το εμβόλιο κατά της covid-19 είναι αυτό που προκαλεί τους θανάτους νέων, παιδιών και εφήβων – Τα mRNA εμβόλια ‘φουσκώνουν’ την καρδιά”!
 • Dr James Thorp  :” Μετά τους εμβολιασμούς κατά της Covid-19 οι αποβολές αυξήθηκαν κατά 5.800%”!
 • Αργύρης Νταλιάνης, καρδιολόγος :” Στην ΕΕ από τότε που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί έως τον Νοέμβριο του 2022 έχουμε αύξηση θανάτων παιδιών από 5-15 ετών σε 552%”!
 • Peter McCullough :” Τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού είναι ένα φαρμακευτικό προϊόν που προκαλεί μαζικό θάνατο”!
 • NSW Health Organization- Australia :” Πολλαπλά εμβολιασμένοι όλες οι νοσηλείες για COVID 19″!
 • Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία : ” Κίνδυνος μυοκαρδίτιδας από τα εμβόλια τεχνολογίας mRNA”!
 • capital.gr (14/1/2023 11:22) : “Το αμερικάνικο CDC προειδοποιεί για πιθανή σύνδεση των επικαιροποιημένων εμβολίων της Pfizer με εγκεφαλικά στους άνω των 65 ετών”!!!
 • Έλληνας μοριακός βιολόγος για αιφνίδιους θανάτους αθλητών :”μέσα σε 2 χρόνια πέθαναν περισσότεροι από την περίοδο 1966-2004″!
 • (tilegrafimanews.gr 22/12/2022 18:44) : ” Ο ΕΟΔΥ εφεξής θα εκδίδει μία έκθεση κάθε Πέμπτη αντί για τις δύο ξεχωριστές εκθέσεις για κορωνοϊό και γρίππη που αναρτούσε μέχρι τώρα, υιοθετώντας τις συστάσεις του ΠΟΥ για  ε ν ι α ί α  ε π ι δ η μ ι ο λ ο γ ι κ ή  ε π ι τ ή ρ η σ η”!!! (και μετά μας λέει ο κ Υπουργός ότι κάνει επιδημιολογική επιτήρηση με τα ράπιντ των εμβολιασμένων! Οποία σύγχυσις!!!)
 • CDC (ΗΠΑ) : “Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα συγκεντρωτικά στοιχεία για τις παρενέργειες των εμβολίων mRNA για τον Covid 19…κατόπιν συνεχών αιτήσεων δικηγόρων βάσει του νόμου περί ελευθερίας στην πληροφόρηση”! – Τα 2/3 των ανεπιθύμητων παρενεργειών αφορούν μυοκαρδίτιδες, περικαρδίτιδες…5,5 φορές πάνω οι σοβαρές παρενέργειες από 2009 ως 2020! 
 • Γερμανική Έκθεση : “Αυτοψίες έδειξαν ότι πολλοί ξαφνικοί θάνατοι οφείλονταν στο εμβόλιο κατά της covid 19 – δεν υπήρχαν προϋπάρχουσες ασθένειες”!
 • Γερμανία : ” Εκρηκτική η αύξηση των θανάτων μετά το 2021 όταν ξεκίνησαν οι μαζικοί εμβολιασμοί κατά Covid 19″!
 • Επιστημονική μελέτη δημοσιευμένη στο περιοδικό Clinical Research in Cardiology (27/11/2022) : ” Νεκροψίες έδειξαν ότι ο εμβολιασμός με Pfizer – Moderna για τον Covid 19 προκάλεσε θανατηφόρα μυοκαρδίτιδα”!

Αυτά για αρχή.

Μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας υπό το πρίσμα, αν μη της αλήθειας, τουλάχιστον της δικαιολογημένης καχυποψίας και αμφισβήτησης, προέκυψαν για σας κύριοι πολυάριθμες παρενέργειες και θάνατοι. Βρήκατε όσα θέλατε. Συμπληρώστε τα χαρτιά σας στα κουτιά των εμβολίων και αποσύρετέ τα. Φτάνει με τους πειραματισμούς σας. Νισάφι πιά. Εκτός….εκτός κι αν είστε κι εσείς κομμάτι του σαρωτικού κύματος των δαιμονοποιημένων ελίτ και συνεπώς Εσείς είστε οι ψεκασμένοι, οι φασίστες, οι ναζιστές, οι συστημικοί, οι “Ατζέντηδες” (21 και 30 ως τώρα) κλπ και όχι όσοι επικαλούνται τις δημοκρατικές ελευθερίες, τον διάλογο, την αντικειμενικότητα, το δικαίωμα στην πληροφόρηση, την ένσταση, την διστακτικότητα, τον φόβο για το άγνωστο των εμβολίων σας.

Τώρα ίσως αναρωτηθείτε γιατί ασχολούμαι πάλι με θέματα που μας φέρνουν πίσω σε τραυματικές εποχές. Δεν το κάνω, σας διαβεβαιώ, για να ξύσω παλιές πληγές που μας διέλυσαν σχεδόν ως κοινωνία αλλά ως έναν ύστατο φόρο τιμής και υποχρέωση απονομής δικαιοσύνης, κατά το δυνατόν ανθρώπινον, γιά τη μνήμη εκατοντάδων συμπολιτών μας που θυσιάστηκαν χωρίς καν να το έχουν επιλέξει για ένα απάνθρωπο μεγαλόπνοο σατανικό σχέδιο εξόντωσης του πληθυσμού. Θεωρώ χρέος όλων των ανθρώπων που δεν ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία των “χαϊβάν ασκέρ” και επιμένουν να σκέφτονται, να επιθυμούν, να ζουν, να διαθέτουν κρίση και να διεκδικούν το αναφαίρετο δικαίωμά τους στην ελευθερία της διακίνησης και έκφρασης της γνώμης τους, να παλέψουμε για να λάμψει η αλήθεια. Κάποτε θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες γι αυτή τη σύγχρονη μέθοδο γενοκτονίας.

Παρεμπιπτόντως, έστω κι αν φανεί αρχικά άσχετο, θέτω ένα ακόμη ερώτημα. Κάθε μέρα στην πολύπαθη πατρίδα μας χάνονται τα πιό παραγωγικά μέλη της. Παιδιά, μαθητές, νέοι, μεσήλικες και προφανώς καταγράφονται. Όλοι εκείνοι που δεν καταγράφηκαν ποτέ και οι οποίοι κατά τα λεγόμενα πολιτικών μας προορίζονται να “αναζωογονήσουν” την γηράσκουσα και μειούμενη ελέω ξαφνικίτιδας και όχι μόνο, ελληνική κοινωνία μας  τι γίνονται; Ποιός ξέρει να μας πει πόσοι νοσούν; Πόσοι κατέληξαν; Πόσοι εμβολιάστηκαν; Ξέρετε για ποιούς γράφω. Για τους μετανάστες που ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μηταράκης είπε στις 3/1 πως μειώθηκαν και η Υφυπουργός κ. Βούλτεψη ότι είναι ανεξέλεγκτοι, μια μέρα πριν!

Ας κάνουμε μιά παρένθεση στο σημείο αυτό.

Στις 2/1/2023 η Υφυπουργός κ. Σ. Βούλτεψη3 ισχυρίστηκε σχετικά με τους παράνομους μετανάστες πως “δεν μπορώ να σας πω νούμερο…απροσδιόριστοι οι παράνομοι“!!!

Ακριβώς την επόμενη μέρα όμως ο Υπουργός του ιδίου Υπουργείου, κ. Μηταράκης, δήλωσε διπλωματικά4 : “μειώθηκαν κατά 80% οι μεταναστευτικές ροές προς την Ελλάδα από το 2020 μέχρι σήμερα”!!!

Δηλώσεις που αν δεν διευκρινιστούν οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο ένας Υπουργός διαψεύδει τον άλλο. Έτσι, λοιπόν, η κ. Βούλτεψη αποδέχεται πως η πολιτεία έχει αποτύχει παταγωδώς στο να αποτρέψει την είσοδο στη χώρα ανεξέλεγκτου αριθμού λαθρομεταναστών ενώ ο κ. Μηταράκης μιλάει μόνο για όσους βρίσκονται στις δομές της χώρας περιμένοντας οι περισσότεροι χορήγηση ασύλου οι οποίοι είναι και καταγεγραμμένοι.

Ερωτώ, λοιπόν. Γιατί η πολιτεία δείχνει 13 μήνες τώρα τόση εμμονή να εμβολιάσει το σύνολο των φορολογουμένων πολιτών και αδιαφορεί παντελώς για τον εμβολιασμό εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών; Τι σόϊ τείχος ανοσίας προσπαθούσατε τόσον καιρό να χτίσετε; Μήπως να συνδέσουμε τα λεγόμενα ανώτατων πολιτειακών αρχόντων για την ενίσχυση του διαρκώς μειούμενου πληθυσμού των Ελλήνων Χριστιανών – κυρίως – με τους αλλόθρησκους λαθρομετανάστες με τα γνωστά μπόλια; Να μη συνεχίσω, όμως, τους συνειρμούς γιατί θα φτάσουμε πολύ μακριά.

Τελειώνοντας, θέλω να διευκρινίσω κάτι που αναφέρθηκε δις πιο πάνω σχετικά με την θρυλούμενη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού!

Δεν το πιστεύετε, έτσι; Θεωρείτε πως είναι μιά ακόμη θεωρία συνωμοσίας, σωστά; Κρίμα!

Πριν εκτοξεύσετε τις πιο πικρόχολες κριτικές σας για την παραπάνω τοποθέτηση, λάβετε υπόψη σας πως η “θεωρία” αυτή δεν είναι θεωρία αλλά σχέδιο αληθινό εξόντωσης του παγκόσμιου πληθυσμού! Ίσως δεν είναι η ώρα να το αναλύσω σ αυτό εδώ το κείμενο, αλλά κρατήστε 3 δεδομένα. Πρώτον, η μείωση αυτή συμπεριλαμβάνεται στην Ατζέντα 21 (προφανώς και αυτήν του 30) και συγκεκριμένα στην κατηγορία της “βιώσιμης ανάπτυξης”. Δεύτερον, συνοδεύει ως κύριος στόχος το κίνημα της “βαθιάς οικολογίας” του Arne Naas  (βουδδισμός) και τρίτον παρουσιάζεται ως πρόγραμμα σε επίσημες ιδρυτικές διακηρύξεις πολιτικών κομμάτων όπως των Οικολόγων Πράσινων5 (http://ecogreen.com/)“Πιστεύουμε ότι, για να επιτευχθεί η αειφορία αλλά και να καλυφθούν οι ανάγκες της σημερινής και των επόμενων γενεών με τους πεπερασμένους φυσικούς πόρους που διαθέτει η Γη, χρειάζεται να αναχαιτίσουμε και να αντιστρέψουμε τη συνεχιζόμενη αύξηση στην παγκόσμια κατανάλωση, τον πληθυσμό και τις οικονομικές ανισότητες”Τα στοιχεία υπάρχουν και είναι εγκυρότατα.

Αξίζει ίσως η αφιέρωση στο θέμα αυτό ενός ιδιαίτερου άρθρου.

Οπότε, ναι, μπορούμε με ασφάλεια να συνδέσουμε τα εμβόλια, την “μεγάλη επανεκκίνηση” που δεν έχει καμμία ανθρωπιστική προοπτική, την κλιματική αλλαγή, την “βιώσιμη ανάπτυξη” και τα εμβόλια ως πειραματικά φαρμακευτικά σκευάσματα. Και με τη Χάρη του Χριστού μας θα το κάνουμε προσεχώς.

Ως τότε, ας μη γελιόμαστε. Ο κορωνοϊός “φυτεύθηκε” ως τμήμα ενός μεγάλου παγκόσμιου πειράματος στον παγκόσμιο πληθυσμό με ηγέτες όλου του κόσμου να παρακολουθούν μουδιασμένοι, φοβισμένοι, αμήχανοι, σκεπτικοί, αδύναμοι. Γιατί προηγήθηκε ένα ισχυρό κύμα αθεΐας και μηδενισμού, σχετικοποίησης των πάντων. Χτυπήθηκε ο Χριστιανισμός και ειδικά η Ορθοδοξία. Χτυπήθηκαν οι αξίες, τα ιδανικά, τα πρότυπα του χριστιανισμού κι έτσι άνοιξε διάπλατα ο δρόμος για τον “οδοστρωτήρα” της παγκοσμιοποίησης.

Αλλοιώθηκαν οι παραδόσεις, σχετικοποιήθηκε η αλήθεια, τρεμοσβήνει η ελπίδα. Κι όμως, ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ!

 


 1. gr 13/1/2023
 2. gr 19/6/2022 18:26 και thenationalpulse.com 19/6/2022 by Natalie Winters and Raheem J. Kassam.
 3. blogspot.com
 4. gr 3/1/2023 21:44
 5. Παγκόσμια Χάρτα των Πράσινων – ecogreen.gr