Φαρσαλινός: «Έκλεισε στόματα ο Τζόκοβιτς με την κατάκτηση του τίτλου στην Αυστραλία! Πού είναι αυτοί που τον εξευτέλισαν να ζητήσουν συγγνώμη;»

 
 
 

Στον Στέφανο Δαμιανίδη και τον FOCUS FM 103.6 μίλησε ο γιατρός Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, σχολιάζοντας τα ζητήματα της επικαιρότητας. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην κατάκτηση του τίτλου στην Αυστραλία από τον κορυφαίο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Η κουβέντα ξεκίνησε με τη θέση του κ. Φαρσαλινού για τα «λαχανικά με το κομμάτι» που αναγκάζονται να αγοράσουν οι πολίτες εξαιτίας της ακρίβειας: «Οι πολιτικοί, και αναφέρομαι στους κυβερνώντες, δε πρέπει να σέβονται και πολύ την αξιοπρέπεια των πολιτών. Ζούμε καταστάσεις επιδομάτων επαιτείας για βασικά ζητήματα της επιβίωσης, όπως είναι τα τρόφιμα. Δεν είναι αυτό επίπεδο διαβίωσης σε ιδιωτικό επίπεδο ζωής στον 21ο αιώνα, στο 2023», και συνέχισε:

«Κοιτάξτε, αυτά τα λέγαμε και μέσα στην πανδημία ότι έρχονται, κάποιοι δεν μας πίστευαν και τώρα τα απέδωσαν στον πόλεμο, την Ουκρανία και τον Πούτιν. Νομίζω ότι προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας, όπως και με το θέμα των υποκλοπών βέβαια. Είναι πραγματικά να απορείς πως στέκονται ακόμα στην εξουσία (σ.σ η κυβέρνηση). Στην Αγγλία, τρεις φορές άλλαξαν πρωθυπουργό χωρίς να γίνουν εκλογές ή να “πέσει” η κυβέρνηση. Διότι οι βουλευτές είχαν την ευσυνδείδηση της σημασίας του ρόλου τους(…) Εδώ έχουμε ξεπεράσει κάθε όριο πολιτικής ηθικής…»

Για την αντιμετώπιση που βίωσε από τις αυστραλιανές αρχές πέρσι τέτοιο καιρό ο νικητής του φετινού Όπεν της Μελβούρνης, Νόβακ Τζόκοβιτς, ο κ. Φαρσαλινός επισήμανε:

«Δεν είχε απελαθεί μόνο, είχε εξευτελιστεί. Να θυμίσω όλο το σκηνικό και όλα τα επικοινωνιακά σόου. Είχε δεχτεί έναν ανελέητο πόλεμο από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης με ακατανόματους χαρακτηρισμούς, ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές, όχι μόνο στο τένις. Και ο άνθρωπος απέδειξε με τις δηλώσεις του, έδειξε το επίπεδο και το ήθος του. Ήταν μια απάντηση που… έκλεισε στόματα» και πρόσθεσε επί τούτου:

«Είδατε κανέναν να απολογηθεί ή να ζητήσει συγγνώμη για όλα όσα έλεγαν πέρσι για τον άνθρωπο αυτό; Ούτε η αυστραλιανή κυβέρνηση, η οποία άλλαξε βέβαια. Εκεί που πέρσι ήταν κίνδυνος και έγινε όλο αυτό, να απομονώνεται σε ξενοδοχεία, να κλειδώνεται, φέτος δεν είδαμε ούτε ένα τεστ να γίνεται σε αθλητή για το ενδεχόμενο να έχει μολυνθεί με τον ιό(…) Μάλλον εξαφανίστηκε ο ιός…».

«Κοιτάξτε, έγιναν κάποιες δηλώσεις σε αυτό το βίντεο, το οποίο προφανώς έγινε χωρίς τη γνώση του συνομιλητή, οι οποίες είναι πολύ προβληματικές. Κανείς δε μπορεί να γνωρίζει κατά πόσο είναι ακριβείς στο σύνολό τους ή μερικώς, ή κατά πόσο περιέχει στοιχεία εντυπωσιασμού. Αυτό θα έπρεπε να το κρίνει η δικαιοσύνη, αν και δε νομίζω να κινηθεί καμία δικαιοσύνη. Αυτά που ειπώθηκαν είναι επικίνδυνα. Να συζητάνε για τροποποιήσεις ιών στα εργαστήρια, για να φτιαχνούν εμβόλια νεότερης γενιάς, για να δουν πως δουλεύουν οι μεταλλάξεις. Υπάρχει ακόμα και σήμερα το ενδεχόμενο ο ιός να είναι τροποποιημένος σε εργαστήριο και μετά να διέρρευσε από εκεί και να προκάλεσε την πανδημία…».

«Πρέπει αν θυμηθούμε ότι οι φαρμακοβιομηχανίες είναι επιχειρήσεις, γιατί μάλλον το έχουμε ξεχάσει. Σκοπός τους είναι το κέρδος. Και όχι φιλανθρωπικά ιδρύματα.  Διότι αν ήταν φιλανθρωπικά ιδρύματα θα διέθεταν δωρεάν το εμβόλιο. Αντιθέτως, διαβάζουμε για τα δισεκατομμύρια των κερδών της Pfizer…», τόνισε.

“Η χρήση μάσκας σtα παιδιά, 4-12 ετών δημιουργεί προβλήματα στην ανάπτυξη και δε τα βοηθά να προσαρμόζονται στο περιβάλλον”, ήταν οι δηλώσεις της κ. Γκάγκα. Όταν του ζητήθηκε να τις σχολιάσει, ο κ. Φαρσαλινός είπε: «Νομίζω ότι όποιος τα έλεγε αυτά πριν 1-1,5 χρόνο ήταν ψεκασμένος. Τώρα τα λένε και οι…. αψέκαστοι. Το εντυπωσιακό είναι ότι τα λένε και άλλοι, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν πει ότι λόγω της εξάρτησής μας στις λοιμώξεις πρέπει να φοράμε ξανά τις μάσκες. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει παντελής έλλειψη σοβαρότητας και τα πολιτικά παιχνίδια προπαγάνδας που έγιναν κατά τη διάρκεια της πανδημίας».

πηγή