Εξόρμηση φίλων και μελών της Ε.ΡΩ. για συλλογή άγριων χόρτων

Μέσα σε κλίμα χαράς, αδελφοσύνης και μεγάλης ευλογίας, η ομάδα αγροτικού τομέα της Ενωμένης Ρωμηοσύνης στην Καβάλα  διοργάνωσε  το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023  εξόρμηση για συλλογή άγριων χόρτων στην ευρύτερη περιοχή του τόπου μας.

Ως εν Χριστώ αδελφοί ,πέραν της συλλογής χόρτων ,είχαμε ακόμη μια φορά την δυνατότητα να συναντηθούμε μεταξύ μας και να καλλιεργήσουμε έτσι ακόμη  περισσότερο το πνεύμα της αδελφοσύνης που τόσο ανάγκη έχουμε στις δύσκολες μέρες που ζούμε ,αλλά να έρθουμε σε επαφή και με την πανέμορφη φύση .

Ευχαριστούμε όλους τους αδελφούς   με τις οικογένειές  τους και τα μικρά παιδιά που παρευρέθηκαν μαζί μας και στηρίζουν  την προσπάθειά μας , όσους κοπίασαν να πραγματοποιηθεί η δράση αυτή  και ιδιαιτέρως την κα. Κατερίνα που ανιδιοτελώς  όπως πάντα μας προσέφερε για άλλη μία φορά χειροποίητες πίτες.

Προτρέπουμε όλους τους Ρωμιούς να διοργανώσουν τέτοιες  δράσεις – συναντήσεις αδελφών και  μέσα από αυτές, να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο η αδελφοσύνη ,όπως μας προτρέπει και ο Όσιος Παίσιος.