Δελτίο Τύπου – Ἐκδήλωση της ΕΡΩ στο Καρπενήσι μέ θέμα: ” Ο Μέγας Αλέξανδρος και η Ελληνική Παγκοσμιοποίηση” (φώτο και βίντεο)

Το Σάββατο 10 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου εκδήλωση τῆς «Ἑνωμένης Ρωμηοσύνης στο Καρπενήσι» με ομιλητή τον Διδάκτωρ οικονομικών και κοινωνικών επιστημών του Πανεπιστημίου τής Γενεύης κ. Μελέτη Μελετόπουλο και με θέμα: “Ο Μέγας Αλέξανδρος και η ελληνική παγκοσμιοποίηση”
 
Η έναρξη της εκδήλωσης ξεκίνησε με την ενεργό συμμετοχή των Νέων της πόλης όπου και απαρτίζουν κομμάτι της Νεότητας της Ενωμένης Ρωμηοσύνης , μιας και ενστερνίζονται τους σκοπούς τής. 
 
Κάνοντας την εισαγωγή επισήμαναν πως ο Μέγας Αλέξανδρος είναι ένα σημαντικό πρότυπο για τους νέους σήμερα.
Και αφού προλόγισαν τον κεντρικό ομιλητή του έδωσαν τον λόγο.
Ο κ. Μελετόπουλος αφού ευχαρίστησε για την πρόσκληση, μέ λόγο απλό, τόνισε την σπουδαιότητα του βίου Βασιλιά της Μακεδονίας αλλά και της Ελλάδας, της στρατηγικής του , των αποφασιστικών μαχών , την οργάνωση του στρατού και τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του .
Και μέ τήν ἐνεργητική συμμετοχή τοῦ κοινού ο ομιλητής απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν. 
 
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μελετόπουλο που μας τίμησε με την παρουσία τού αλλά και όλα τα μέλη και τους φίλους που βοηθούν ποικιλοτρόπως εμφανώς και αφανώς και στηρίζουν την οποιαδήποτε προσπάθεια της ΕΡΩ.