Εκδήλωση της Ενωμένης Ρωμηοσύνης στο Μοναστηράκι Αιτωλοακαρνανίας

Την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 και ώρα 20:30 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού σχολείου Μοναστηρακιου ομιλία του Καθηγουμένου της Ιεράς μονής Φανερωμένης Λευκάδας π. Νικηφόρου σχετική με την ταυτότητα και τους στόχους του σωματείου της Ενωμένης Ρωμηοσύνης.
Η προσπάθεια ήδη έχει βρει πρόσφορο έδαφος στην καρδιά μεγάλου μέρους της κοινωνίας μας σε όλη την ελληνική επικράτεια διαφυλασσοντας και προβάλλοντας την Πίστη μας, τις Αξίες μας αλλά και την μακραίωνη ιστορια που κουβαλάμε ως έθνος. Σημαντικό εφαλτήριο της προσπάθειας αυτής αποτελεί η ευλογία και η πολύτιμη στήριξη του ποιμεναρχου μας, Σεβασμιωτατου Μητροπολίτη Αιτωλοακαρνανίας κ.κ. Κοσμα.
Επιπρόσθετα της ένθερμης αρωγής του π. Θεόδωρου,  εφημερίου του Ι.Ν. Αγιου Ιωάννου Θεολόγου, που αγκαλιάζει κ ευλογει με την σειρά του την προσπάθεια που συντελείται, έρχεται μια ακόμη ευτυχής και ευλογημένη συγκυρία. Ο  συντοπίτης μας κ. Δημήτριος Κουτσουμπας εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενωμένης Ρωμηοσύνης δινει με τον καθημερινό αδιάλειπτο και ένθερμο αγώνα του μια ισχυρή ώθηση και βοήθεια σε όλους εμάς στο να γίνουμε συνεχιστές του οράματος των Αγιορειτών Πατέρων μας.