Κοπή βασιλόπιτας του Σωματείου Ενωμένη Ρωμηοσύνη στην Ι. Π. Μεσολογγίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην Ι.Π. του Μεσολογγίου και στο παράρτημα του Σωματείου «Ενωμένη Ρωμηοσύνη (ΕΡΩ)» που συστήθηκε και λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2018 πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά εφέτος η κοπή βασιλόπιτας από τα μέλη του. Την κοπή της πίτας ευλόγησε ο αιδεσιμολογιώτατος εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Μεσολογγίου, π. Νικόλαος Σταμάτης ενώ παρευρέθηκε και ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Εισοδίων της Θεοτόκου Μυρτιάς Τριχωνίδος, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιωσήφ Ζωγράφος, ο οποίος μοιράστηκε τις σκέψεις του με τα μέλη του Σωματείου, τα οποία τον ευχαρίστησαν τόσο για τις συμβουλές του όσο και για την τιμητική παρουσία του.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η μεγάλη συμμετοχή των παιδιών που από νωρίς κατέκλυσαν το ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά εντευκτήριο και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη Δευτέρα, αλλά και κάθε Δευτέρα που θα λειτουργεί το εντευκτήριο.

Το Σωματείο αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες στις δράσεις του και απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση και σε νέα μέλη που υιοθετούν και ενστερνίζονται τις απόψεις και τους σκοπούς του.

Εκ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας

του παραρτήματος ΕΡΩ Μεσολογγίου

Ετικέτες - Σχετικά Θέματα