Ορθοπολιτική φρενίτιδα κατά της νομοθεσίας της Φλόριντα που απαγορεύει την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση μέχρι και την τρίτη δημοτικού

Σημεία των καιρών: στην Αμερική, τα μεγάλα λίμπεραλ ΜΜΕ, οι δισεκατομμυριούχοι του Χόλιγουντ, οι μεγάλες woke εταιρείες και το Δημοκρατικό Κόμμα (με δυο λόγια, οι φιλελεφτ ελιτ) παρουσιάζουν τον κυβερνήτη της Φλόριντα Ρον Ντε Σάντις περίπου σαν τον νέο Χίτλερ επειδή υπέγραψε έναν νόμο που – άκουσον, άκουσον! – απαγορεύει στα σχολεία να διδάσκουν θέματα σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου σε μαθητές του νηπιαγωγείου και των τριών πρώτων τάξεων του δημοτικού!
 
Οι λυσσαλέες αντιδράσεις των προοδευτικών ελιτ εναντίον ενός τόσο ήπιου και συμβιβαστικού νόμου που μέχρι πριν μια δεκαετία θα θεωρούνταν αυτονόητος ακόμη και από τα πιο ακραία κομμάτια της Αριστεράς, δείχνει σε τι επικίνδυνο βαθμό έχει ριζοσπαστικοποιηθεί αυτός ο χώρος τα τελευταία χρόνια. Και όπως όλοι οι ολοκληρωτισμοί του παρελθόντος, έτσι και ο φιλελεφτ ορθοπολιτικός ολοκληρωτισμός θέλει την αποδυνάμωση της γονεϊκής μέριμνας, θέλει το κράτος να είναι αυτό που θα έχει το τελευταίο λόγο στην ανατροφή των παιδιών, θέλει να μπορεί να κάνει πολιτική προπαγάνδα ακόμη και σε νήπια ώστε να δημιουργήσει έναν νέο τύπο ανθρώπου απαλλαγμένο από τις “προκαταλήψεις” των παλαιότερων γενεών. Και αν νομιζετε οτι όλα αυτά αφορούν μόνο την Αμερικη, τότε μάλλον είστε πολύ γελασμένοι.