Ο Μπάιντεν βάφτισε ως «τρομοκράτες» όσους στρέφονται κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών

Κατά την διάρκεια των μεγάλων συλλαλητηρίων για την Μακεδονία οι μυστικές Υπηρεσίες (εγχώριες και ξένες) οργίασαν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ. Οι πρεσβείες προώθησαν με κάθε μέσο την Συμφωνία των Πρεσπών. Το 2018 η χώρα μας ήταν γεμάτη από ξένους πράκτορες που προωθούσαν τα συμφέροντα των χωρών τους. Οι 153 ελληνόφωνοι που κύρωσαν την παράδοση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας απετέλεσαν βραχίονα ξένων επιδιώξεων.

Η αμερικανική παρέμβαση συνεχίζεται… Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν πριν μερικές ημέρες στις 8 Ιουνίου 2021 αποκάλυψε τις διαθέσεις του σε ότι αφορά την Συμφωνία των Πρεσπών. Υπέγραψε διάταγμα που προβλέπει την επέκταση του πεδίου έκτακτης ανάγκης στα Δυτικά Βαλκάνια (πρώην Γιουγκοσλαβία και Αλβανία) που διακηρύχτηκε με απόφαση το 2001 και προβλέπει επιβολή κυρώσεων σε όσους εμποδίζουν βασικούς θεσμούς και διεθνείς συμφωνίες.

Στον νέο κανονισμό αναφέρεται χαρακτηριστικά η Συμφωνία των Πρεσπών. Ο Μπάιντεν διέταξε την εφαρμογή κυρώσεων σε όποιον: «…είναι υπεύθυνος ή συνεργός, άμεσα ή έμμεσα εμπλέκεται σε ενέργειες ή πολιτικές που απειλούν την ειρήνη, ασφάλεια, σταθερότητα ή εδαφική ακεραιότητα οποιασδήποτε περιοχής ή κράτους στα Δυτικά Βαλκάνια και υπονομεύουν τις δημοκρατικές διαδικασίες και θεσμούς στην περιοχή». Το State Department ορίστηκε υπεύθυνο για την εφαρμογή του μέτρου.

    Ακολουθεί η ανακοίνωση: https://www.whitehouse.gov/briefing-room/statements-releases/2021/06/08/fact-sheet-executive-order-blocking-property-and-suspending-entry-into-the-united-states-of-certain-persons-contributing-to-the-destabilizing-situation-in-the-western-balkans/?fbclid=IwAR1zA24-Pap_2iukyMv-1HK35OEnZ_ceP7656WmvKRLqmG0tpnTIka92oV8

Άτομα που τιμωρούνται με το διάταγμα του Μπάιντεν: «θα αποκλείονται από κάθε ιδιοκτησία στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ απαγορεύεται στους Αμερικανούς πολίτες να πραγματοποιούν συναλλαγές μαζί τους. Θα απαγορευτεί επίσης να εισέρχονται στις Ηνωμένες Πολιτείες ή να αποκτήσουν βίζα των ΗΠΑ», αναγράφεται στην ανακοίνωση του Λευκού Οίκου. Λίστες ατόμων που υπόκεινται στις κυρώσεις του συγκεκριμένου κανονισμού τηρούνται ήδη από την Γραμματεία Οικονομικών και το State Department.

Με άλλα λόγια το διάταγμα Μπάιντεν θεωρεί ως ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ όσους εναντιωθήκαμε στον αριστερόστροφο φασισμό και στο ξεπούλημα της Μακεδονίας. Θεωρεί ως ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ όσους κάναμε νομικές ενέργειες εξαντλώντας κάθε νόμιμο μέσο για την προστασία του τόπου μας. Για τους ομογενείς που αγωνίστηκαν και συνεχίστηκαν να αγωνίζονται για την κατάργηση της Συμφωνίας των Πρεσπών αυτό το διάταγμα προβλέπει την κατάσχεση της περιουσίας τους ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ!!! Για εμάς που μένουμε εκτός ΗΠΑ αρνείται να μας δώσει βίζα και μας κατατάσσει στους ανεπιθύμητους! Όπως φαίνεται όμως σε αυτήν την λίστα πρέπει να εγγράψουν εκατομμύρια Ελλήνων που αντιτίθενται στην Συμφωνία των Πρεσπών…

Κι εκεί που μας χρώσταγαν μας πήραν και το βόδι

Ένας ολόκληρος λαός κατέβηκε σε δεκάδες συλλαλητήρια, μικρά και μεγάλα για να διατρανώσει την βούλησή του. Η κυβέρνηση δρώντας με πρωτοφανή αυταρχισμό έδειξε ότι δεν ενδιαφέρεται για το δικαίωμα των πολιτών στον αυτοπροσδιορισμό. Μας έφτυσαν κατάμουτρα και ψήφισαν μια συμφωνία που δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην ασφάλεια της ευρύτερης περιοχής και αποτελεί προϊόν σφετερισμού λαϊκής κυριαρχίας με κατάχρηση εξουσίας. Η επόμενη κυβέρνηση συνέχισε να σέβεται την ΚΑΚΗ συμφωνία και το κακό εγκαθιδρύθηκε. Πλέον το διάταγμα Μπάιντεν ΤΙΜΩΡΕΙ τους Έλληνες που αγωνίστηκαν και επιχειρεί να αποτρέψει κι άλλους επίδοξους αγωνιστές.

Θα ξεχωρίσει «η ήρα από το στάρι»…

Τέτοιες αποφάσεις ταιριάζουν ΜΟΝΟΝ σε ολοκληρωτικά καθεστώτα όπως αυτό της Βόρειας Κορέας. Είναι ανήκουστο να απαγορεύεται το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης σε νομοταγείς πολίτες. Αλίμονο αν αφαιρεθεί το δικαίωμα της ελεύθερης γνώμης για θέματα που απασχολούν έναν ολόκληρο λαό. Τώρα όμως θα ξεχωρίσουν αυτοί που πραγματικά έχουν πνεύμα θυσίας για την Πατρίδα. Τώρα θα φανούν εκείνοι που είναι αντάξιοι των τρανών προγόνων μας, αυτών που έδωσαν τη ζωή τους για την Μακεδονία! Η παγκόσμια τρομοκρατία ίσως κρύβεται κάτω από το προσωπείο δήθεν «φίλων». Η αναδρομική επιβολή ποινών σε όσους αντιτάχθηκαν στα υποχθόνια σχέδιά τους είναι πέρα για πέρα ύπουλη αλλά και αποκαλυπτική για το τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια.

Ο αγώνας για δικαίωση του Μακεδονικού Ελληνισμού συνεχίζεται! Ότι και να λέει ο Μπάιντεν και οι παρατρεχάμενοί του μέχρι και οι πέτρες φωνάζουν:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

ΥΓ: Λείπει περισσότερο από ποτέ η ύπαρξη ΙΣΧΥΡΟΥ ΛΟΜΠΥ του Ελληνισμού στις ΗΠΑ. Αν οι Έλληνες των ΗΠΑ που διαθέτουν “δύναμη” διεκδικούσαν ΕΝΩΜΕΝΟΙ τα δίκαια του Ελληνισμού από την κυβέρνηση των ΗΠΑ όλα θα ήταν διαφορετικά! Να μην ξεχάσουμε να ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ τους Έλληνες των ΗΠΑ που τον ψήφισαν!

 

Γεώργιος Ευθ. Τάτσιος

τ.Πρόεδρος Παμμακεδονικής Ένωσης Ελλάδος

alithia21

 

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 12/6