Ο γιος του Soros επισκέφθηκε τον Biden στον Λευκό Οίκο πάνω από δώδεκα φορές από τότε που ανέλαβε την εξουσία

Ο γιος του αριστερού δισεκατομμυριούχου και μεγαλοδωρητή George Soros συναντήθηκε με τους κορυφαίους Αμερικανούς επισήμους του Λευκού Οίκου 14 φορές από τότε που ο πρόεδρος Joe Biden ανέλαβε την εξουσία.

O Alexander Soros, 37 ετών, προεδρεύει στα Ιδρύματα Ανοιχτής Κοινωνίας – [Open Society Foundations], δίκτυο που ιδρύθηκε από τον πατέρα του και το οποίο δωρίζει σε αριστερούς ευκαιρίες και πολιτικούς υποψηφίους οι οποίοι εστιάζουν στην αναμόρφωση του Αμερικανικού συστήματος δικαιοσύνης. Το βιβλίο καταγραφής επισκεπτών του Λευκού Οίκου, που αναλύθηκε από την εφημερίδα New York Post έδειξε ότι ο Alexander έχει επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο 14 φορές από τον Οκτώβρη του 2021.

Ο γιος του “φιλανθρωπιστή” Δημοκρατικού πολύ πρόσφατα ταξίδεψε στον Λευκό Οίκο του Biden την πρώτη (1η) Δεκεμβρίου, όπου και συναντήθηκε με την σύμβουλο του τότε επιτελάρχη Ron Klain, Nina Srivastava. Ο Alexander επιπλέον παραβρέθηκε σε ένα υπερπολυτελές δείπνο στο οποίο τιμούσαν τον Γάλλο Πρόεδρο Emmanuel Macron και το οποίο παρατάθηκε από τον πρόεδρο και την πρώτη κυρία Jill Biden στο South Lawn, όπως ανέφερε η εφημερίδα.

Στις 6 Οκτωβρίου 2022, ο Alexander συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας, Jon Finer και με τον Kimberly Lang, διοικητικό στέλεχος του Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας. Ο Alexander συναντήθηκε με τον Finer σε τρεις διαφορετικές εκδηλώσεις. Η Madeline Strasser, μια ακόμη σύμβουλος του Klain, συναντήθηκε με τον νεότερο Soro τον Οκτώβρη του 2021 και τον Απρίλιο του 2022. 

Ο Mike Howell, διευθυντής του έργου επίβλεψης του ιδρύματος Heritage, ανέφερε στο τηλεοπτικό κανάλι Fox News ότι ο χρόνος του Alexander στον Λευκό Οίκο είναι ανησυχητικός, προσθέτοντας ότι η οικογένεια Soros «έχει προκαλέσει μια ανυπολόγιστη ζημιά στην χώρα μας.»

«Το τέλος και η καταστροφή των τακτικών τους είναι οφθαλμοφανή στα σύνορά μας και στις πόλεις μας που μαστίζονται από την εγκληματικότητα,» ανέφερε ο Howell. «Η αριστερά είναι εθισμένη στα χρήματά τους, και δεν τους νοιάζει να το κρύβουν πια.»

Ο Alexander έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες του με τους μεγαλύτερους Δημοκρατικούς αρχηγούς όπως τον Ηγέτη της πλειοψηφίας της Γερουσίας, Chuck Schumer, την πρώην πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων του Οίκου, Nancy Pelosi και τον πρώην Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Barack Obama. Έχει δωρίσει πάνω από 11 εκατομμύρια δολάρια σε αριστερούς για τις ενδιάμεσες εκλογές από το 2010, σύμφωνα με την εφημερίδα. Το 2018, ο Alexander δώρισε 2 εκατομμύρια δολάρια στην πλειοψηφία της Γερουσίας.

Ο  George Soros και η οικογένειά του αντιμετώπισαν αυξημένο εξονυχιστικό έλεγχο αφού ο πρώην πρόεδρος Donald Trump τον συνέδεσε με τον Alvin Bragg τον Εισαγγελέα στο Μανχάταν καθώς ο Trump αντιμετώπισε μια εγκληματική δίκη για τις υποτιθέμενες πληρωμές στην πόρνη ηθοποιό Stormy Daniels προκειμένου η ίδια να σιωπήσει, κατά τη διάρκεια της προεδρικής του εκστρατείας το 2016. Ο νεότερος Soros δώρισε 1 εκατομμύριο δολάρια στην οργάνωση Color of Change[1] η οποία εναλλάξ ξόδεψε 1 εκατομμύριο δολάρια σε προσπάθειες που ώθησαν την καμπάνια του Bragg για να γίνει εισαγγελέας. Ο George αρνήθηκε γνωρίζοντας τον Bragg, κατηγορώντας τους δεξιούς για «εστίαση σε εξωφρενικές θεωρίες συνομωσίας [αντί για] σοβαρές κατηγορίες εναντίον του πρώην προέδρου.»

Ο άλλος γιος του George Soros, ο Jonathan και η γυναίκα του Jennifer Alan Soros δώρισαν απευθείας στην καμπάνια Bragg, κόβοντας ο καθένας από μια επιταγή των 10.000 δολαρίων στον αριστερό εισαγγελέα τον Απρίλιο του 2021.  

πηγή

 

[1] Το Color Of Change βοηθά τους ανθρώπους να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στην αδικία στον κόσμο γύρω μας. Ως εθνική διαδικτυακή δύναμη που καθοδηγείται από 7 εκατομμύρια μέλη, κινούμε τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων σε εταιρείες και κυβερνήσεις να δημιουργήσουν έναν πιο ανθρώπινο και λιγότερο εχθρικό κόσμο για τους μαύρους και όλους τους ανθρώπους. πηγή: https://colorofchange.org/