Ισραηλινός Καθηγητής Ανοσολογίας: «Συκοφαντήσατε συναδέλφους που δεν υποτάχθηκαν, στρέψατε τον λαό στην αντιπαράθεση του ενός εναντίον του άλλου, διχάσατε την κοινωνία»

Ο καθηγητής Ehud Qimron, επικεφαλής του Τμήματος Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ και ένας από τους κορυφαίους Ισραηλινούς ανοσολόγους, δημοσίευσε στις 6/1/2022 μια ανοιχτή επιστολή επικρίνοντας δριμύτατα την Ισραηλινή –και την παγκόσμια– διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ήρθε η ώρα το Υπουργείο Υγείας να παραδεχτεί την αποτυχία του

Επειδή στο τέλος, η αλήθεια πάντα αποκαλύπτεται, έτσι και η αλήθεια για την τρόπο αντιμετώπισης του κορωνοϊού αρχίζει να αποκαλύπτεται. Όταν όλα τα καταστροφικά σχέδια τους καταρρέουν ένα προς ένα, δεν μένει παρά να πούμε στους ειδικούς που ηγήθηκαν της διαχείρισης της πανδημίας – ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ.

Με δύο χρόνια καθυστέρηση, συνειδητοποιείτε επιτέλους ότι ένας ιός του αναπνευστικού δεν μπορεί να νικηθεί και ότι κάθε τέτοια προσπάθεια είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Δεν το παραδέχεστε, γιατί δεν έχετε παραδεχτεί σχεδόν κανένα λάθος τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά εκ των υστέρων είναι ξεκάθαρο ότι έχετε αποτύχει παταγωδώς σε όλες σχεδόν τις ενέργειές σας. Ακόμα και τα ΜΜΕ ήδη δυσκολεύονται να καλύψουν την ντροπιαστική αποτυχία σας .

Αρνηθήκατε να παραδεχτείτε ότι η μόλυνση έρχεται σε κύματα που εξασθενούν από μόνα τους, παρά τις πολυετείς παρατηρήσεις και τις επιστημονικές γνώσεις. Επιμείνατε να αποδίδετε κάθε πτώση ενός κύματος αποκλειστικά στις πράξεις σας και έτσι μέσω της ψευδούς προπαγάνδας «νικήσατε την πανούκλα». Και πάλι την ξανανικήσατε, και ξανά και πάλι και ξανά.

Αρνηθήκατε να παραδεχτείτε ότι τα μαζικά tests είναι αναποτελεσματικά, παρά το ότι τα δικά σας τα σχέδια έκτακτης ανάγκης το δηλώνουν ρητά («Σχέδιο ετοιμότητας συστήματος υγείας για πανδημία γρίπης, 2007», σελ. 26).

Αρνηθήκατε να παραδεχτείτε ότι η φυσική νόσηση είναι πιο προστατευτική από ένα εμβόλιο, παρά τις προηγούμενες γνώσεις και παρατηρήσεις που έδειχναν ότι τα εμβολιασμένα άτομα είναι πιο πιθανό να μολυνθούν από τα άτομα που έχουν νοσήσει φυσικά. Αρνείστε να παραδεχτείτε ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό παρά τις παρατηρήσεις. Ελπίζατε να επιτύχετε την ανοσία της αγέλης με τον εμβολιασμό — και αποτύχατε και σε αυτό.

Επιμείνατε στο να αγνοείτε το γεγονός ότι η ασθένεια είναι δεκάδες φορές πιο επικίνδυνη για τις ομάδες κινδύνου και τους ηλικιωμένους, και όχι για τους νέους που δεν ανήκουν σε ομάδες κινδύνου, παρά τη γνώση που ήρθε από την Κίνα ήδη από το 2020.

Αρνηθήκατε να υιοθετήσετε τη «Διακήρυξη του Barrington», που υπογράφηκε από περισσότερους από 60.000 επιστήμονες και επαγγελματίες υγείας, και άλλα προγράμματα κοινής λογικής. Επιλέξατε να τους γελοιοποιήσετε, να τους συκοφαντήσετε, να τους διαστρεβλώσετε και να τους απαξιώσετε. Αντί για τα σωστά προγράμματα και ανθρώπους, έχετε επιλέξει επαγγελματίες που στερούνται σχετικής κατάρτισης για τη διαχείριση της πανδημίας (φυσικοί ως επικεφαλής κυβερνητικοί σύμβουλοι, κτηνίατροι, αξιωματικοί ασφαλείας, προσωπικό μέσων ενημέρωσης κ.λπ.).

Δεν έχετε δημιουργήσει ένα αποτελεσματικό σύστημα για την αναφορά παρενεργειών από τα εμβόλια. Επίσης, οι αναφορές για παρενέργειες έχουν διαγραφεί από τη σελίδα σας στο Facebook. Οι γιατροί αποφεύγουν να συνδέουν τις παρενέργειες με το εμβόλιο, για να μην τους διώξετε, όπως κάνατε με κάποιους από τους συναδέλφους τους. Έχετε αγνοήσει πολλές αναφορές για αλλαγές στην ένταση της εμμήνου ρύσεως και στη διάρκεια του εμμηνορροϊκού κύκλου. Αποκρύψατε δεδομένα που επιτρέπουν την αντικειμενική και σωστή έρευνα (για παράδειγμα, αφαιρέσατε τα δεδομένα για τους επιβάτες στο αεροδρόμιο Ben Gurion). Αντίθετα, επιλέξατε να δημοσιεύσετε μη αντικειμενικά άρθρα μαζί με ανώτερα στελέχη της Pfizer σχετικά με την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των εμβολίων.

Προκαλέσατε μη αναστρέψιμη έλλειψη εμπιστοσύνης

Ωστόσο, από τα ύψη της ύβρεώς σας, έχετε αγνοήσει και το γεγονός ότι στο τέλος η αλήθεια θα αποκαλυφθεί. Και αρχίζει να αποκαλύπτεται. Η αλήθεια είναι ότι έχετε φέρει την εμπιστοσύνη του κοινού σε εσάς σε πρωτοφανή χαμηλά επίπεδα και έχετε υποσκάψει τα θεμέλια της εξουσίας σας. Η αλήθεια είναι ότι έχετε πετάξει  εκατοντάδες δισεκατομμύρια σέκελ χωρίς αποτέλεσμα – για την πρόκληση εκφοβισμού, για τα αναποτελεσματικά tests, για τα καταστροφικά lockdown και για την διατάραξη της ρουτίνας της ζωής τα τελευταία δύο χρόνια.

Έχετε βλάψει την εκπαίδευση των παιδιών μας και το μέλλον τους. Κάνατε τα παιδιά να αισθάνονται ενοχές, να φοβούνται, να καπνίζουν, να πίνουν, να εθίζονται, να εγκαταλείπουν το σχολείο και να τσακώνονται, όπως επιβεβαιώνουν οι διευθυντές σχολείων σε όλη τη χώρα. Έχετε βλάψει την οικονομία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ψυχική υγεία και τη σωματική υγεία.

Συκοφαντήσατε συναδέλφους που δεν σας υποτάχθηκαν, στρέψατε τον λαό στην αντιπαράθεση του ενός εναντίον του άλλου, διχάσατε την κοινωνία και επιδιώξατε την πόλωση. Στιγματίσατε, χωρίς καμία επιστημονική βάση, ανθρώπους που επέλεξαν να μην εμβολιαστούν ως δημόσιο κίνδυνο και ως υπεύθυνους για την εξάπλωση της νόσου. Προωθείτε, με άνευ προηγουμένου τρόπο, μια δρακόντεια πολιτική διακρίσεων, άρνησης των δικαιωμάτων και της επιλογής των ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, για τα θέματα της υγείας τους. Μια άρνηση της επιλογής που στερείται οποιασδήποτε επιδημιολογικής αιτιολόγησης.

Αν συγκρίνετε τις καταστρεπτικές πολιτικές που ακολουθείτε με τις λογικές πολιτικές ορισμένων άλλων χωρών — θα μπορέσετε να δείτε ξεκάθαρα ότι η καταστροφή που έχετε προκαλέσει έχει προσθέσει επιπλέον θύματα πέρα από όσους ήταν ευάλωτοι στον ιό. Η οικονομία που καταστρέψατε, η ανεργία που προκαλέσατε και τα παιδιά των οποίων την εκπαίδευση καταστρέψατε — είναι τα πλεονάζοντα θύματα ως αποτέλεσμα μόνο των δικών σας πράξεων.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επείγουσα ιατρική κατάσταση, αλλά καλλιεργείτε μια τέτοια κατάσταση εδώ και δύο χρόνια λόγω της δίψας σας για την εξουσία, τα χρήματα και τον έλεγχο. Η μόνη επείγουσα κατάσταση τώρα είναι ότι εξακολουθείτε να ορίζετε πολιτικές και να διαχειρίζεστε τεράστιους προϋπολογισμούς για την προπαγάνδα και την άσκηση ψυχολογικής πίεσης αντί να τους διοχετεύετε στην ενίσχυση του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης.

Αυτού του είδους η επείγουσα κατάσταση πρέπει να λήξει! 

Professor Ehud Qimron, Faculty of Medicine, Tel Aviv University

ΥΓ. Η επιστολή στα εβραϊκά είναι εδώ: https: // www. mako.co.il/news-columns/2022_q1/Article-dfd99ca599e2e71026.htm   

και η μετάφραση της στην αγγλική γλώσσα δημοσιεύθηκε εδώ: https://swprs.org/professor-ehud-qimron-ministry-of-health-its-time-to-admit-failure/)