Η Καμπούλ «πέφτει», η «μαριονέτα» Αμάλ περιοδεύει, η Ορθοδοξία διώκεται. Η ισλαμοποίηση δεν είναι το μέλλον μας !

Η κυβέρνηση επιτρέπει τις συγκεντρώσεις υπέρ μιας κούκλας πρόσφυγος που μετά την Χίο θα επισκεφθεί Τρίκαλα, Λάρισα, Ελευσίνα , Πειραιά , Αθήνα για να προετοιμάσει την μαζική μετακίνηση πληθυσμών αλλά απαγόρευσε την περιφορά της εικόνας της Παναγίας.

 Η εκφωνήτρια του δεύτερου προγράμματος της ΕΡΑ παραμονές της Παναγίας ήταν κεκαλυμμένα προκλητική. Η κυρία Έλενα Γκέκου αφού προεξόφλησε ότι «στην Τήνο δεν υπάρχει πλέον η ίδια θρησκευτική κατάνυξη όπως πριν εβδομήντα χρόνια γιατί παρελαύνουν χρυσοποίκιλτα άμφια» ενημέρωσε πλήρως τους ακροατές για την μεγάλη ευρωπαϊκή  περιοδεία της τρίμετρης κούκλας που στηριζόμενη σε ξυλοπόδαρα υποδύεται μια νεαρή πρόσφυγα από την Συρία , την Αμάλ. Περιοδεία που είχε ως σημείο εκκίνησης το Γκαζιαντέπ της Τουρκίας στα σύνορα με την Συρία και άρχισε από την Χίο όπου υποψιασμένοι αλλά και ανύποπτοι  κάτοικοι της έκαναν … υποδοχή. Περιοδεία που θα συνεχιστεί στα Τρίκαλα των οποίων δήμαρχος είναι ο  φιλελεύθερος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ , στην Λάρισα,   στην Ελευσίνα, στον Πειραιά και στην Αθήνα. Πόλεις που ίσως και να μην επελέγησαν τυχαία. Την ίδια ώρα που η Αμάλ κάνει συνωστιζόμενη  τις περιοδείες της στην Ελλάδα (πριν αναχωρήσει για την Ιταλία  τέλη Αυγούστου) στην  Αθήνα, στις Βρυξέλλες, και στην Καμπούλ συνέβαιναν τα εξής:

– στην Αθήνα η ίδια κυβέρνηση που επιτρέπει τις περιοδείες συνωστισμού και προπαγάνδας της Αμάλ υπέρ της επανένωσης οικογενειών μουσουλμάνων προσφύγων στην Ευρώπη η ίδια κυβέρνηση απαγόρευσε τις λιτανείες της εικόνας της Παναγίας με αφορμή τον κορονοϊό. Οι πορείες της κούκλας στην οποία συνωστίζεται πλήθος Ελλήνων δικαιωματιστών δεν επιβαρύνουν  κατά την κυβέρνηση την επιδημιολογική κατάσταση αλλά οι λιτανείες της εκκλησίας την επιβαρύνουν . Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά εις βάρος των χριστιανών ορθοδόξων προκαλούν οργή – βουβή για την ώρα- στους Έλληνες Ορθοδόξους. Που για μια ακόμη φορά μέσα στην πανδημία ενώ εφαρμόζουν υποδειγματικά τα μέτρα αισθάνονται διωκόμενοι . Και ότι όπως με τις λιτανείες το αυτό πρέπει να γίνει και με την γλυκυτάτη Αμάλ : να απαγορευτούν οι περιοδείες της που προκαλούν συνωστισμό . Οι εικόνες από την Χίο είναι χαρακτηριστικές ! (το πως φθάσαμε να υποδεχόμαστε  ως ειδωλολάτρες κούκλες με παλλαϊκή υποδοχή ενώ καταδιώκουμε τις εικόνες του Χριστού μας , της Παναγίας μας και των Αγίων μας και  είναι ένα άλλο χωριστό θέμα που η κυβέρνηση θα βρει μπροστά της)

  1. Στην Καμπούλ οι Ταλιμπάν βρίσκονται μετά την αποχώρηση των ΗΠΑ προ των πυλών της πρωτευούσης του Αφγανιστάν. Και χιλιάδες Αφγανοί παίρνουν τον δρόμο της προσφυγιάς κυνηγημένοι από τους ακραίους ισλαμιστές. Μια νέα προσφυγική μεταναστευτική κρίση βρίσκεται προ των ευρωπαϊκών τειχών.
  2. Στις Βρυξέλλες έχει σημάνει συναγερμό. Η αδιαφορία των Βορείων χωρών να αναλάβουν τις ευθύνες τους  στην κατανομή προσφύγων μεταναστών θα προκαλέσει αργά ή γρήγορα νέα ασφυκτική πίεση στα ελληνικά σύνορα. Το υπουργείο εξωτερικών είχε προ διμήνου επιστήσει με ανακοίνωση του την προσοχή προς όλες τις κατευθύνσεις για το νέο κύμα προσφύγων  μεταναστών από το Αφγανιστάν προς την Ελλάδα . Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς ζήτησε χθες νέο ευρωπαϊκό σύμφωνο για την μετανάστευση αλλά ποιος τον ακούει ! Και μάλιστα σε μια περίοδο που η Ελλάς καλείται να διαχειριστεί τους εσωτερικούς κλιματικούς μετανάστες – ίσως έχουμε και μετακίνηση πληθυσμών από την Εύβοια και άλλες πυρόπληκτες περιοχές σε αστικά κέντρα. Ακούγεται πως η κυβέρνηση έδωσε προτεραιότητα στην κατάσβεση των πυρκαιών του λεκανοπεδίου μεταξύ άλλων  λόγων για να μην υπάρξει αναστάτωση και βγουν στο δρόμο αλλοδαποί από κέντρα υποδοχής μεταναστών. Τώρα, τι; Η Ελλάς βρίσκεται για μια ακόμη φορά μπροστά σε μια επικίνδυνη στροφή. Η ισλαμοποίηση δεν είναι το μέλλον της, δεν είναι το μέλλον μας. Πρέπει να υπάρξει αποφασιστική δράση.

Εφημερίδα ΕΣΤΙΑ