Αργύρης Νταλιάνης: Όταν το φαινόμενο των αιφνίδιων θανάτων γιγαντώνεται θα πρέπει τα περιστατικά αυτά να καταγραφούν και να αναλυθούν με λεπτομέρειες

“Η Ελλάδα μαζί με την Ιταλία ειναι τα “μαύρα πρόβατα”, όσον αφορά τη Δημοκρατία και βασικούς κανόνες αξιών και συμπεριφοράς απέναντι στον πολίτη, στον υγειονομικό. Δεν μπορει όλες οι υπόλοιπες χώρες να έχουν διαφορετική στάση απέναντι στους υγειονομικούς και μόνο η Ελλάδα και η Ιταλία να βρίσκονται δακτυλοδεικτούμενες σε όλη την Ευρώπη”, σημείωσε.

“Εδώ και 6-7 μήνες μιλούν για καινούργια πανδημία από Σεπτέμβριο, όχι μόνο επιστήμονες, αλλά και πολιτικά πρόσωπα. Εαν δείτε την ιστορία των επιδημιών σε όλο τον κόσμο, θα δείτε ότι διήρκησαν 1,2 χρόνια το πολύ.Πως αυτή τη στιγμή μας προιδεάζουν για έξαρση ενός νέου επιθετικού στελέχους; Λογικά πρέπει να έχουμε ακόμα μεγαλύτερη ύφεση όλων των δεικτών” είπε ο ίδιος.

“Ας ψάξουν οι συντοπίτες μας το τι συμβαίνει στην Ευρωπη, ας κοιτάξουν λίγο τα δεδομένα. Στη Γερμανία για παράδειγμα, που το ποσοστό εμβολιασμού ειναι 70% όσο και στην Ελλάδα, ξέρετε πόσοι έχουν κάνει τη τρίτη δόση; Το 20%. Τι 4η και 5η δόση; Ο κόσμος δεν έχει πειστεί για την αναγκαιότητα. Και δεν είναι μόνο στη Γερμανία”, ανέφερε.

Αναφορικά με το φαινόμενο των αιφνίδιων θανάτων ο κος Νταλιάνης τόνισε ότι παρατηρείται σημαντική αύξηση. «Μαθαίνουμε για 12χρονα παιδιά που πεθαίνουν στον ύπνο τους, για κατάρρευση παιδιών που δεν είχαν κανένα πρόβλημα υγείας. Όταν αυτό το φαινόμενο γιγαντώνεται μέσα σε ενα μικρό χρονικό διάστημα -και δυστυχώς τα παιδιά αυτά που παρουσιάζουν αυτό το φαινόμενο,είναι πλήρως εμβολιασμένα- δε λέω ότι φταίει το εμβόλιο, αλλά τουλάχιστον θα πρέπει τα περιστατικά αυτά να καταγραφούν και να αναλυθούν με λεπτομερειες».

πηγή