Δήμος Θανάσουλας – Αν δεν μιλήσουν οι γιατροί για τις παρενέργειες των εμβολίων δυστυχώς θα μιλήσουν οι νεκροί.

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ που τόλμησαν να αντιπαρατεθούν στη διαταγή του Αρχηγού της ΕΜΑΚ υφίστανται εργασιακό εκφοβισμό αλλά υπομένουν τις πιέσεις γιατί προκρίνουν πάνω από όλα την Ελευθερία τους.

Οι ιστορικοί του μέλλοντος θα καταγράψουν ότι από την 11-3-2020 βρισκόμαστε σε μια συνταγματική εκτροπή, σε ένα υγειονομικό πραξικόπημα.  Οι παρενέργειες από τους εμβολιασμούς, σύμφωνα με τις αναφορές υγειονομικών εργαζομένων, δυστυχώς αυξάνονται.

Αν δεν μιλήσουν οι γιατροί για τις παρενέργειες των εμβολίων δυστυχώς θα μιλήσουν οι νεκροί.

Ο Κανονισμός 953/2021 της Ε.Ε. είναι σαφέστατος και απαγορεύει  τις διακρίσεις και  την πίεση προς την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού. Προκύπτουν αυθαιρεσίες από τις κυβερνητικές πράξεις σε σχέση με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

Κάποιοι δημιουργούν προσχήματα για να δικαιολογήσουν την εφαρμογή του πιστοποιητικού εμβολιασμού ως προϋπόθεση στον Εκκλησιασμό. Κάτι τέτοιο συνιστά ύβρη και έρχεται σε αντίθεση με το λαϊκό αίσθημα.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Οι λαοί σε όλην την Ευρώπη αντιστέκονται και αργά η γρήγορα η αλήθεια θα λάμψει. Οι πολίτες θα πρέπει να αντισταθούν και να αξιώσουν αποζημιώσεις για τις βλαπτικές Κυβερνητικές αποφάσεις.

Συνέντευξη του δικηγόρου Δήμου Θανάσουλα για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στον Focus Fm και την εκπομπή FOCUS 8-11 με τον Στέφανο Δαμιανίδη.

Το κείμενο του κανονισμού 953/2021 της Ε.Ε μπορείτε να το διαβάσετε εδώ:

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/PDF/?uri=CELEX:32021R0953&from=EL

 

9/7/21