ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΝ ΗΓΩΝΙΣΜΑΙ

ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΝ

ΕΔΕΣΣΑΙΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ


Άξιος συγχαρητηρίων και παράδειγμα προς μίμηση ο Ευάγγελος Νίκου αφού κατέκτησε την πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό κύπελλο ποδηλασίας δρόμου ΑμεΑ «ΤΑΛΩΣ» που έγινε στην Πράγα της Τσεχίας 21 και 22 Σεπτεμβρίου.

Μετά από εντατική προσπάθεια και εξαιρετική προετοιμασία Ο αθλητής ήρθε πρώτος στην  Ατομική Χρονομέτρηση 9,2χλμ. 28.19΄΄ και 1ος αντοχή 1,17,21΄΄ και συνολικά 1η θέση στο Ευρωπαϊκό κύπελλο. Επίσης πέρασε όλους τους αθλητές της κατηγορίας του μια ολόκληρη στροφή στην αντοχή!!!!
Ο Ευάγγελος Νίκου γεννήθηκε το 1974 και ζει μόνιμα στη Έδεσσα. Ζούσε μια καθόλα φυσιολογική και δραστήρια ζωή όταν ένα σοβαρό τροχαίο, το Μάιο του 2010, τον καθήλωσε σε αναπηρικό καρότσι. Ποτέ δεν έχασε όμως τη δύναμη και την αισιοδοξία του, και προπάντων ποτέ, ούτε μια στιγμή δε σκέφτηκε να εγκαταλείψει την προσπάθεια για καλή ποιότητα ζωής και για να πετύχει κάτι μεγάλο, κάτι μοναδικό.

Ο αθλητισμός έγινε γι αυτόν τρόπος ζωής και από το Νοέμβριο του 2012 άρχισε να ασχολείται με το άθλημα της ποδηλασίας. 

Επόμενος στόχος είναι τώρα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας που θα γίνει στο ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο 5-6 Οκτωβρίου και φυσικά η συνεχής προετοιμασία για την συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Ρίο, το 2016 και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

 

http://www.karatzova.com/athlhtika/edessaios-athlhths-thriambeyse-se-eyrwpaiko-agwna-podhlasias.html

 

 

Ετικέτες - Σχετικά Θέματα