Το μοντέλο της πολυπολιτισμικότητας καταρρέει!!

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΩΝ

Εν Πειραιεί τη 29η Ιουλίου 2024

     Ο δυτικός κόσμος, απόλυτα αποστατημένος από την χριστιανική πίστη και αφιονισμένος από τα τεχνολογικά του επιτεύγματα, πίστεψε ότι έφτασε στο ζενίθ της δυνάμεώς του, «θρονιάζοντας» στη θέση του Θεού τον θεοποιημένο άνθρωπο, τον αποστασιοποιημένο από το Θεό, τον παραδομένο στα πάθη του και στον αφύσικο τρόπο ζωής, ανάγοντάς τον σε φυσικό και το χειρότερο, διαστρέφοντας την φυσικότητα σε μη φυσικότητα!

     Το Γραφείο μας έχει δημοσιοποιήσει πάμπολλες ανακοινώσεις του, σχετικά με την πρωτοφανή παρακμή του δυτικού πολιτισμού, η οποία έχει προφητευτεί από θεοφόρους σύγχρονους Αγίους, ως τραγικό αποτέλεσμα της αποστασίας του δυτικού ανθρώπου. Μάλιστα η κατάρρευση αυτή έφερε και μια τρομερή σύγχυση, η οποία λειτούργησε και λειτουργεί ως αυτοκτονική. Ο σημερινός δυτικός άνθρωπος, μέσα στην πνευματική του σκοτοδίνη, «πριονίζει το κλαδί που τον στηρίζει» κατά τον αισώπειο μύθο. Μια από τις αυτοκτονικές επιλογές του, προφανώς η χειρότερη και πλέον μοιραία, είναι η προώθηση της πολυπολιτισμικότητας, δια της αλόγιστης στοχευμένης και προωθούμενης από σκοτεινά κέντρα, μετανάστευσης εκατομμυρίων ανθρώπων από «τρίτες χώρες», με εντελώς διαφορετική κουλτούρα και τρόπο ζωής, από τον δικό του.

      Συνηθισμένοι οι δυτικοί από το αποικιοκρατικό «πνεύμα» του μιαρού και εφιαλτικού παρελθόντος, το οποίο ειρήσθω, αποτελεί το όνειδος της ανθρώπινης ιστορίας, κάλεσαν, με δελεαστικό τρόπο, εξαθλιωμένους μετανάστες από τις χώρες τους, προκειμένου να τους χρησιμοποιήσουν ως νέο-δούλους, με φτηνά εργατικά χέρια, στην οικονομική δραστηριότητά τους. Πίστεψαν ότι οι καιροί που εκμεταλλεύονταν στο έπακρο τους ιθαγενείς είναι οι ίδιοι με τους σημερινούς και τους μεταχειρίζονταν χειρότερα από τα ζώα, ότι θα μπορούν να ποδηγετούν και τώρα τα στίφη των νομίμων και παρανόμων μεταναστών. Πίστευαν επίσης ότι ο δικός τους «ανώτερος πολιτισμός», θα τους «εκπολίτιζε» και θα έσβηνε τον δικό τους.

       Αλλά έκαμαν τρομερό λάθος. Οι αλλόθρησκοι, κυρίως μουσουλμάνοι, είναι διαποτισμένοι μέχρι «μυελού οστέων» από τα ολέθρια πιστεύω της θρησκείας της ερήμου και φανατικά προσηλωμένοι στις ηδονιστικές αρχές του Ισλάμ. Επίσης δεν μπορούν να λησμονήσουν ότι χρέος του κάθε μουσουλμάνου είναι να επιβάλλει με κάθε μέσον, ακόμη και την πιο ακραία βία, την μουσουλμανική θρησκεία στους «απίστους» δυτικούς. Με άλλα λόγια, οι μετανάστες μουσουλμάνοι δεν έρχονται ως φιλοξενούμενοι στην Ευρώπη και στις υπόλοιπες δυτικές χώρες, αλλά ως κατακτητές! Αυτό είναι το «πνεύμα» που τους διέπει και που το καλλιεργούν δεόντως οι φανατικοί ιμάμηδες, στα πολυάριθμα ισλαμικά τεμένη, τα οποία φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, σε κάθε συνοικία, τη στιγμή που κλείνουν σωρηδόν οι χριστιανικοί ναοί, λόγω έλλειψης πιστών!

      Αφορμή για την παρούσα ανακοίνωσή μας πήραμε από πρόσφατο δημοσίευμα, με τίτλο: «Οι μουσουλμάνοι μαθητές θεωρούν σημαντικότερο το Κοράνι από τους νόμους του γερμανικού κράτους»[1]. Στο αποκαλυπτικό αυτό δημοσίευμα τονίζεται με δραματικό τρόπο, η πλήρης αποτυχία των δυτικών να εξευρωπαΐσουν, όχι μόνο τους ενήλικες μουσουλμάνους μετανάστες, αλλά ούτε και αυτά τα παιδιά τους, με την εκπαίδευση που τους προσφέρουν!

      Το δημοσίευμα αρχίζει με την γενική παρατήρηση, ότι, «Η συντριπτική πλειοψηφία των μουσουλμάνων μαθητών στη Γερμανία θεωρεί σημαντικότερους τους κανόνες του Κορανίου από τους νόμους του κράτους, ενώ σχεδόν ένας στους δύο πιστεύει ότι η καλύτερη μορφή κράτους είναι αυτή του ισλαμικού θεοκρατικού συστήματος».             

      Και συνεχίζει, παραθέτοντας αξιόπιστα και λίαν ανησυχητικά στατιστικά στοιχεία: «Σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Εγκληματολογικών Ερευνών της Κάτω Σαξονίας (KFN), το 67,8% των μουσουλμάνων μαθητών που φοιτούν σε σχολεία της Γερμανίας δηλώνουν ότι “οι κανόνες του Κορανίου είναι σημαντικότεροι από ό, τι το Σύνταγμα και οι νόμοι” του γερμανικού κράτους. Επιπλέον, το 51,5% θεωρεί ότι “μόνο το Ισλάμ είναι σε θέση να δώσει λύσεις στα προβλήματα της εποχής μας” και το 45,8% ότι “ένα ισλαμικό θεοκρατικό σύστημα είναι το καλύτερο πολίτευμα”. Το 36,5% δηλώνει η γερμανική κοινωνία θα ήταν ισχυρότερη, εάν εφαρμόζονταν οι ισλαμικοί κανόνες και το 35,3% εκφράζει κατανόηση για τη βία εναντίον ατόμων τα οποία προσβάλλουν τον Αλλάχ ή τον Μωάμεθ και μάλιστα το 21,25% δικαιολογεί και την ισλαμιστική βία στη Δύση, εφόσον απειλείται το Ισλάμ, ενώ το 18,1% θεωρεί δικαιολογημένη ακόμη και τη χρήση βίας για τη διάδοση και την επιβολή του Ισλάμ»! Το δημοσίευμα επιβεβαιώνει αυτό που εμείς εδώ και χρόνια αναλύουμε και παρουσιάζουμε στους αγαπητούς αναγνώστες των ανακοινώσεών μας, ότι οι εγκλωβισμένοι πιστοί της δαιμονικής αυτής θρησκείας, δεν μπορούν να αποβάλλουν τις βάρβαρες και μισάνθρωπες αρχές, που υπαγορεύει το Κοράνιο και εφαρμόζει η σαρία (ο άτεγκτος ισλαμικός νόμος). Κανένας νόμος και καμιά πολιτισμική ανωτερότητα δεν μπορεί να τους αποκολλήσει από το ισλαμικό αφιόνι, τους οποίους «ποτίζουν» τα «φλογερά» κηρύγματα των φανατικών ιμάμηδων.  

       Ακολούθως το δημοσίευμα αναφέρεται στις αντιδράσεις υγιώς σκεπτόμενων Γερμανών πολιτών, οι οποίοι είναι σε θέση να κατανοήσουν την αυτοκτονική τακτική της Γερμανίας και ολοκλήρου του δυτικού κόσμου:  «Τα ευρήματα της έρευνας προκάλεσαν και την αντίδραση των κομμάτων. Ο αρμόδιος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) για θέματα εσωτερικής πολιτικής Κρίστοφ ντε Βρις δήλωσε στην BILD ότι “η έρευνα δείχνει πόσο βαθιά έχει φθάσει το πολιτικό ισλάμ στη Γερμανία” και έκανε μάλιστα λόγο για “συστηματική κατήχηση” στους χώρους εργασίας. “Η πολυπολιτισμικότητα έχει προ πολλού αποτύχει. Τώρα απαιτείται σαφήνεια και συνέπεια, εάν θέλουμε να σταματήσει η επέλαση των μισαλλόδοξων”, πρόσθεσε, ενώ η υπουργός Παιδείας του Σλέσβιγκ-Χολστάιν και αντιπρόεδρος του CDU Κάριν Πρίεν εξέφρασε την ανησυχία της για τα αποτελέσματα της έρευνας, σημείωσε ότι “προφανώς δεν είναι δυνατόν να μεταδοθούν δημοκρατικές αξίες, οι οποίες απειλούν να υπονομεύσουν την κοινωνική συνοχή” και επέρριψε την ευθύνη “στις οικογένειες, στα σχολεία, στα κρατιδιακά κέντρα για την πολιτική αγωγή και βέβαια στις νεολαίες των κοινοτήτων γύρω από τα τζαμιά”».

      Σφοδρές αντιδράσεις εγείρονται και από την εκπαιδευτική κοινότητα, η οποία βιώνει εκ των έσω, την κατάσταση, στη νέα γενιά των νέο-αποίκων. «Από την πλευρά των εκπαιδευτικών, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δασκάλων Στέφαν Ντουλ έκανε λόγο για “ανησυχητικά αποτελέσματα” και τόνισε την ανάγκη για “περισσότερη εκπαίδευση στη δημοκρατία και στους κανόνες του Συντάγματος”. Ο ισλαμισμός “πρέπει να σταματήσει και σε αυτό πρέπει να υπάρχει μηδενική ανοχή”, πρόσθεσε, σε δηλώσεις του επίσης στην BILD. Σύμφωνα με την εφημερίδα, το μεγαλύτερο πρόβλημα ισλαμισμού στα σχολεία εντοπίζεται στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, με πιο χαρακτηριστική την υπόθεση τριών μαθητών σε σχολείο του Νόις, οι οποίοι απαιτούσαν την τήρηση των κανόνων της Σαρία από τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριές τους, αλλά και τον διαχωρισμό αγοριών και κοριτσιών στις τάξεις»!

      Η λίαν ανησυχητική κατάσταση στη Γερμανία είναι απλά η «κορυφή του παγόβουνου» σχετικά με το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Δύση από την αλόγιστη μετανάστευση. Εφιαλτική είναι η κατάσταση στις σκανδιναβικές χώρες, οι οποίες έδειξαν εξ’ αρχής μεγαλύτερη ανεκτικότητα στους αλλόθρησκους μετανάστες και παρέχοντάς τους σκανδαλώδη δικαιώματα. Έχουν οργανωθεί σε γκέτο, δημιουργώντας σε κάθε συνοικία «κράτος εν κράτει»! Δεν γνωρίζουν από όρους φιλοξενίας, ευγένειας και ευγνωμοσύνης, αντίθετα απαιτούν με δυναμικό τρόπο παράλογα δικαιώματα, περισσότερα και από τους πολίτες των κρατών! Επίσης η βία και το έγκλημα έχουν εκτοξευτεί. Οι απόπειρες βιασμών και οι βιασμοί γυναικών κατάντησε αληθινή μάστιγα.

      Υπάρχει και χειρότερο: Σε κάποιες χώρες, όπως στη Μ. Βρετανία, λειτουργεί η λεγόμενη «ισλαμική αστυνομία», αντίστοιχη με αυτή που λειτουργεί στις ισλαμικές χώρες, η οποία εποπτεύει και επιβάλλει στους μουσουλμάνους τον ισλαμικό νόμο (Σαρία) και τον ισλαμικό τρόπο ζωής, κυρίως στις γυναίκες μουσουλμάνες, όσον αφορά την ισλαμική αμφίεση. Και το ακόμα χειρότερο: προσπαθεί να ελέγξει και να αστυνομεύσει και τους ευρωπαίους πολίτες, ως δήθεν «ιερή υποχρέωση» προς τα μισάνθρωπα και  απάνθρωπα παραγγέλματα του Κορανίου και της Σαρία! Έχουν αναφερθεί πάμπολλες περιπτώσεις επιθέσεων σε ευρωπαίες για «ανάρμοστη ενδυμασία»!  

      Να αναφέρουμε και μια άλλη παράμετρο, πολύ σημαντική, της άλογης μετανάστευσης αλλοθρήσκων και κύρια μουσουλμάνων στην Δύση. Είναι γνωστή η απέχθεια των δυτικών προς τον Χριστιανισμό, εξ’ αιτίας του εγκληματικού παρελθόντος του αποστατημένου δυτικού. Επίσημα χείλη δυτικών, αλλά και ισλαμιστών αξιωματούχων θεωρούν την ισλαμική επέλαση ως ένα ακόμη τρόπο περιθωριοποίησης του Χριστιανισμού στις δυτικές χώρες. Είναι γνωστό πως επιχειρούν να περιορίσουν δραστικά τα χριστιανικά σύμβολα σε δημόσιους χώρους, αποχαρακτηρισμό χριστιανικών εορτών (π.χ. Χριστουγέννων, εορταστικούς στολισμούς, κωδωνοκρουσίες, κλπ). Ακόμα και τις διατροφικές τους συνήθειες άλλαξαν να μην «σκανδαλίζονται» οι μουσουλμάνοι, π.χ. δραστικός περιορισμός βρώσης χοιρινού κρέατος!

      Το ακόμα τραγελαφικό είναι ότι πάμπολλες «εκκλησίες» στην Ευρώπη και την Αμερική, «αγκάλιασαν» τους ισλαμιστές, προσφέροντας τους σοβαρές διευκολύνσεις και σε κάποιες περιπτώσεις πάστορες καλούν ιμάμηδες για κοινή προσευχή και να κάμουν κήρυγμα στους ναούς τους! Οι θρησκευτικές εορτές στα σχολεία έχουν πλέον συγκρητιστικό περιεχόμενο!

     Περαίνουμε την ανακοίνωσή μας με το τραγικό συμπέρασμα, ότι το μοντέλο της πολυπολιτισμικότητας απέτυχε παταγωδώς, προς ζημία βεβαίως των δυτικών και ωφέλεια των αλλοθρήσκων μεταναστών! Τώρα οι θιασώτες αυτού του μοντέλου «γεύονται» τους πικρούς καρπούς αυτού του άλογου εγχειρήματος. Ο δυτικός κόσμος προφανώς δεν θα μπορέσει εύκολα, ή μάλλον ποτέ, να επανέλθει στην πρότερη κατάσταση, διότι η κατάσταση είναι πλέον μη αναστρέφιμη. Υπάρχει και ένα ακόμα στοιχείο που εντείνει αυτή την ανησυχία. Πρόκειται για την δημογραφική κατάρρευση των δυτικών κοινωνιών και τις υπερ-γεννήσεις των μεταναστών, δια των οποίων πολύ σύντομα θα τους ανάγουν σε πλειοψηφίες, με ότι αυτό συνεπάγεται για το άδηλο μέλλον των δυτικών κοινωνιών! Δηλωτικές του ταχέως ερχόμενου ευρωπαϊκού εφιάλτη είναι συχνές απειλές, όπως αυτή της ανταποκρίτριας του BBC, πακιστανικής καταγωγής, Bushra Shaikh, προς τους Βρετανούς: «Αν δεν σας αρέσουν οι μουσουλμάνοι στη Βρετανία, τότε μπορείτε να ξεκουμπιστείτε»![2]

Εκ του Γραφείου επί των Αιρέσεων και Παραθρησκειών

[1]https://www.tribune.gr/world/news/article/886255/germania-oi-moysoylmanoi-mathites-theoroyn-simantikotero-to-korani-apo-toys-nomoys-toy-germanikoy-kratoys.html

[2]https://www.newsbreak.gr/kosmos/592910/asyllipti-proklisi-pakistanis-antapokritrias-toy-bbc-stoys-vretanoys/