Ο Ιησούς Χρηστός είναι… παίχτης της Τσέλσι!!!!

xristos

 

Ο Κύριος Ιησούς Χριστός μας να μας βοηθάει. Με τέτοια γκάλοπ φαίνονται τα αποτελέσματα της απομάκρυνσης από το Ορθόδοξη Εκκλησία, τα αποτελέσματα του μη εκκλησιασμού μικρών και μεγάλων αλλά και τα αποτελέσματα της μη κατήχησης των παιδιών μας. Να γυρίσουμε κοντά στη εκκλησία μας πριν καταντήσουν τα παιδιά μας σαν τα βρετανόπουλα.

ΡΩΜΝΙΟΣ

 

Ο Ιησούς Χρηστός είναι… παίχτης της Τσέλσι και οι Τρεις Μάγοι με τα δώρα βρήκαν τη φάτνη του νεογέννητου Μεσσία με τη βοήθεια του Google Maps! Αυτά πιστεύουν τα παιδιά, ηλικίας 5-12 ετών, στην Βρετανία, τα οποία κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις για το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Ένα στα πέντε βρετανόπουλα (20%), σύμφωνα με το γκάλοπ σε 1.000 παιδιά, πιστεύει ότι ο Ιησούς είναι παίχτης του ποδοσφαιρικού συλλόγου του δυτικού Λονδίνου.

Επίσης, υπάρχουν και εκείνα τα παιδιά που θεωρούν…

ότι ο Μεσσίας είναι κάποιος αστροναύτης ή διαγωνιζόμενος στο ριάλιτι σόου Χ-Factor!

Παράλληλα, το 52% των λιλιπούτειων νομίζουν ότι τα Χριστούγεννα γιορτάζονται τα γενέθλια του… Άι Βασίλη, ενώ το 27% θεωρούν ότι ο Ιησούς γεννήθηκε στο Νότιο Πόλο και όχι στη Βηθλεέμ.

Επίσης, το 25% των 12χρονων στην Βρετανία, πιστεύει ότι οι Βαλτάσαρ, Γκασπάρ και Μελχιόρ κατάφεραν να εντοπίσουν τη φάτνη όχι με τη βοήθεια του «φωτεινού άστρου», αλλά με τη… χρήση του Google Maps.

Το 27% των μικρών φίλων ισχυρίζεται ότι η Παναγία έφερε στη ζωή τον Ιησού σε εκκλησία και όχι στον ιερό στάβλο.

Τέλος, για την πλειοψηφία των παιδιών, ένα ραβδί, ένα στέμμα και φτερά είναι τα τρία «Τίμια δώρα» που προσέφεραν στο Θείο βρέφος οι Τρεις Μάγοι και όχι ο χρυσός του Μελχιόρ, το λιβάνι του Γκασπάρ και τα σμύρνα του Βαλτάσαρ.

 

ΠΗΓΗ

Ετικέτες - Σχετικά Θέματα