Το κρατούσαν μυστικό από τους άντρες τους για 30 ολόκληρα χρόνια μέχρι που η τράπεζα τις ανάγκασε να το μαρτυρήσουν

9nanas 1

 

  Εννέα γυναίκες από το Τενεσί είχαν ένα μυστικό για υπερβολικό μεγάλο χρονικό διάστημα.Μετά από 30 χρόνια και έχοντας ξεγελάσει τους πάντες -και τους συζύγους τους – ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

 

      Σύμφωνα με το Opposing Views, αποκαλούν τους εαυτούς τους ” Τhe 9 Nanas” και εδώ και 3 δεκαετίες χαρίζουν χαμόγελα και ευτυχία στον κόσμο γύρω τους.

 

      Ξυπνούσαν πριν καν ξημερώσει και μαγείρευαν τεράστιες ποσότητες φαγητού το οποίο στην συνέχεια άφηναν έξω από τα σπίτια που δεν είχαν φως την νύχτα. Η Mary Ellen, μία από τις γυναίκες αναφέρει στην Haffington Post : ” Οδηγούσαμε συνήθως σε γειτονιές όπου ξέραμε ότι ζούσαν  φτωχοί άνθρωποι και ψάχναμε για σπίτια με ….

ανεμιστήρες επειδή αυτό σήμαινε ότι αυτοί δεν είχαν χρήματα για κλιματιστικά. Ψάχναμε για σπίτια που δεν είχαν κανένα φως αναμμένο το βράδυ, ίσως επειδή δεν είχαν χρήματα να πληρώσουν το ρεύμα. Στην συνέχεια επιστρέφαμε πριν βγει ο ήλιος σαν τους κλέφτες και τους αφήναμε στην πόρτα τους το πακέτο μας.  Η Mamaw Ruth όταν διάβαζε στην εφημερίδα για κάποιον που είχε πεθάνει, έστελνε ένα κέικ για να τους προσφέρει ένα χαμόγελο όσο μικρό και να ήταν. Έτσι μας ήρθε η ιδέα να συνεισφέρουμε όλες μαζί για να κάνουμε έστω και μια μικρή διαφορά στη κοινωνία μας. ”  

 

     Συνέχισαν από εκεί που έμεινε η Mamaw Ruth, αντί όμως να προσφέρουν μόνο σε όσους χάσανε κάποιον, ήθελαν να συμπεριλάβουν και ευπαθείς ομάδες.

Είναι πολύ πιθανό να μην είχε αποκαλυφθεί τίποτε, αν δεν τις είχε υποψιαστεί ο σύζυγος της Mary Ellen, εξαιτίας των μεγάλων χρηματικών ποσών που τραβούσε από τον κοινό τους λογαριασμό και τα αυξημένα χιλιόμετρα στο αυτοκίνητό τους.  

 

“Έμειναν όλοι έκπληκτοι όταν έμαθαν τι κάναμε και περισσότερο επειδή δεν είχαν καταλάβει τίποτε. Επειδή όμως έχουν πλέον βγει και αυτοί στην σύνταξη, έρχονται μερικές φορές μαζί μας στις γύρες μας. Στη γειτονιά μας το μόνο που χρειάζεται είναι η διεύθυνση κάποιου για να πληρώσεις τον λογαριασμό του ρεύματος του, όποτε έτσι κρατάμε και τους συζύγους μας απασχολημένους με τα λογιστικά.”

    Τώρα οι “Τhe 9 Nanas” δημοσιοποίησαν το έργο τους και πλέον αποκαλούνται “Happiness Happens” .

 

9 nanas 2

 

ΠΗΓΗ

 

Ετικέτες - Σχετικά Θέματα