Καστελλόριζό μου (τραγούδι)

“Καστελλόριζό μου”

Τραγούδι: Βιολέτα Ίκαρη
Μουσική: Φωτεινή Μπαξεβάνη
Στίχοι: Γιάννης Σκαραγκάς

Σκηνοθεσία/Μοντάζ Video Clip: Κώστας Κιμούλης
Single cover art photo: Ιωάννα Μορφινού

Έπαιξαν οι μουσικοί:
Δημήτρης Λάππας: Κιθάρες,Τζουρά,Μπάσο
Νίκος Παραουλάκης: Νέι 
Βαγγέλης Καρίπης: Κρουστά

Παραγωγή: FotBax
Ηχογράφηση: Studio LaPiNo
Editing: Γιάννης Μαυρίδης (Cue Productions)
Μίξη-master: Γιώργος Ντινάκος (Seven Road Studio)

*Το τραγούδι γράφτηκε για την παράσταση του Γιάννη Σκαραγκά, σε σκηνοθεσία Σταύρου Λίτινα και με την Φωτεινή Μπαξεβάνη στον ομώνυμο ρόλο.

*Ευχαριστούμε την ένωση ΕΝ.Ι.Γ.ΜΑ και τον Πανταζή Χούλη για την παραχώρηση των πλάνων από drone. Επίσης όλους τους Καστελλοριζιούς φίλους που συμμετέχουν στο βίντεο κλιπ.

Σημείωμα από τη Φωτεινή Μπαξεβάνη:

Το τραγούδια “Καστελλόριζό μου” & “Ερημοπούλι (για την Κυρά της Ρω)” γράφτηκαν για την παράσταση “Η Κυρά της Ρω” του Γιάννη Σκαραγκά, σε σκηνοθεσία Σταύρου Λίτινα και με την Φωτεινή Μπαξεβάνη στον ομώνυμο ρόλο.
Κυκλοφορούν ψηφιακά απο την Walnut Entertainment όπου μπορείτε και να τα κατεβάσετε.
Όλα τα έσοδα από τα τραγούδια θα διατεθούν για την μουσική και θεατρική εκπαίδευση των παιδιών του νησιού μέσω του συλλόγου ΕΝ.Ι.Γ.ΜΑ (Ένωση Ιδεών-Γρίφων-Μαθηματικών) του Καστελλόριζου.
Είναι η δική μου μικρή αλλά εγκάρδια συνεισφορά ως ένας ελάχιστος φόρος τιμής προς τον αγαπημένο και πολύπαθο τόπο της καρδιάς μου: το Καστελλόριζο.
Συμπαραστάτες σ΄αυτό το σκοπό είναι: ο Γιάννης Σκαραγκάς, η Βιολέτα Ίκαρη, και η δισκογραφική εταιρεία Walnut Entertainment. Για όσους ενδιαφέρονται να στηρίξουν οικονομικά την προσπάθεια αυτή μπορούν να το κάνουν σ’ αυτόν τον λογαργιασμό.
Μεγάλο ευχαριστώ σε όλους!
Φωτεινή Μπαξεβάνη