Η ιατροδικαστής Αποστολία Ακριβούση μιλάει για το ολοκαύτωμα στο Δίστομο, την πτώση του Σινούκ, τις νεκροψίες θυμάτων κορωνοϊού και τους θανάτους μετά το εμβόλιο

Η συνέντευξη μεταδίδεται σε πρώτη προβολή στο κανάλι μας ”Λόγος Ρωμαίικος” με την παρούσα ανάρτηση.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ: 29/12/2021

ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ: κα Αποστολία Ακριβούση, ιατροδικαστής του Υπ. Δικαιοσύνης, προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λαμίας

Η οργάνωση της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λαμίας υπό την διεύθυνση της και σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και με πρότυπες καινοτομίες όπως αυτή της on line ιατροδικαστικής δικογραφίας. Η συμμετοχή της ιατροδικαστού σε διεθνή συνέδρια και με θεσμικούς φορείς όπως το FBI των ΗΠΑ αλλά και σε πανελλήνια ιατροδικαστικά συνέδρια. Οι ενέργειες της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας για την σφαγή του Διστόμου ώστε να στοιχειοθετηθεί το διεθνές έγκλημα. Μας ενημερώνει για την εξέλιξη.

Η ιατροδικαστής κα Ακριβούση μάς μιλάει για την υπόθεση του Σινούκ το 2004 όταν ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας κος Πέτρος και 16 ακόμη άτομα βρήκαν τραγικό θάνατο. Η ιατροδικαστής μιλάει για τα ευρήματα και τα συμπεράσματά της στα πλαίσια των καθηκόντων της. Η ιατροδικαστής μάς μιλάει για τις νεκροψίες-νεκροτομές σε περιστατικά covid καθώς και τα ευρήματά της σε εμβολιασμένους και μη.

Επιπλέον μάς ενημερώνει για περιστατικά ενηλίκων με τον ιο Κοξάκι β3 τα οποία χειρίστηκε το 2004 όταν βρισκόταν στην ιατροδικαστική υπηρεσία Λάρισας.