Εκδήλωση – Με τη Σημαία Ψηλά Στο Διδυμότειχο

Το Ωδείο Βορείου Έβρου Καρπίδα και ο Ιστορικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Διδυμοτείχου “ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ-Γνώση και Δράση”, σας προσκαλούν σε μια επετειακή εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για το Έπος του 1940 και τα δύσκολα χρόνια που ακολούθησαν, για την Ελλάδα, για το Διδυμότειχο.

Η εκδήλωση φέρει τίτλο «Με τη Σημαία Ψηλά στο Διδυμότειχο» και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Διδυμοτείχου, με ώρα έναρξης στις 6:30 το απόγευμα. Είσοδος Ελεύθερη.

Συμμετέχουν, ερμηνεύουν και παρουσιάζουν:

– Παιδική Χορωδία του Συλλόγου λόγιας, παραδοσιακής και βυζαντινής μουσικής «ΡΩΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ» Καβάλας – Σοφία ΝΕΟΧΩΡΙΤΟΥ (Τραγούδι) – Χρήστος ΓΚΡΕΜΟΣ (Τραγούδι) – Ανδρέας ΝΑΣΟΓΛΟΥ (Τραγούδι) – Δημήτρης ΓΡΑΨΙΑΣ (Μπουζούκι) – Χρήστος ΡΟΥΝΤΣΙΟΣ (Τρομπέτα) – Σωτήρης ΜΠΕΗΣ (Πιάνο) – Οι «ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ» και – Οι Μαθητές του Ωδείου * Στην εξιστόρηση των γεγονότων ο κ. Παντελής Στεφ. Αθανασιάδης.

Επίσης, στην είσοδο του Αμφιθεάτρου θα λειτουργεί Έκθεση Ιστορικών Φωτογραφιών από το Μέτωπο και το Διδυμότειχο της Κατοχής. Με την υποστήριξη του Φώτο Γκιδίκα.

Λεπτομέρειες στη σελίδα της εκδήλωσης: https://www.facebook.com/events/561249294311443/

Ετικέτες - Σχετικά Θέματα