Επανάληψη της Πρεμιέρας της Σειράς Αυτοτελών Εκπομπών, “Ερώτημα” αύριο 10/12/22

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 (ώρα 21:00) θα έχουμε επανάληψη της πρεμιέρας στο κανάλι RISE TV της νέας σειράς αυτοτελών εκπομπών της ΕΡΩ TV με τίτλο “ΕΡΩτημα”. Η σειρά η οποία θα προβάλλεται μηνιαίως απευθύνεται κυρίως στους νέους ανθρώπους αλλά και σε όλους μας και ασχολείται με τα θέματα που μας απασχολούν όπως ενδεικτικά: – Η δημιουργία σωστής οικογένειας. – Η αντιμετώπιση της ανεργίας. – Πρόληψη – αντιμετώπιση της εξάρτησης από εξαρτησιογόνες ουσίες – Οι σχέσεις των νέων σήμερα – Η διαπαιδαγώγηση των νέων και τα υγιή πρότυπα κ.λπ.
Οι συντελεστές της νέας αυτής τηλεοπτικής μας παραγωγής (συντάκτες, δημοσιογράφοι και παρουσιαστές) είναι μέλη της νεολαίας της “Ενωμένης Ρωμηοσύνης”, οι οποίοι συμμετέχουν εθελοντικά και έχουν φέρει εις πέρας μία τεράστια εργασία.
Ευελπιστούμε ότι η θεματολογία της σειράς η οποία συνδυάζει τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας με τα θέματα πνευματικής ζωής και θεολογικά θέματα θα κινήσει το ενδιαφέρον των νέων και όλων μας. Πιστεύουμε ότι είναι από τις λίγες εκπομπές που στοχεύουν σ’ αυτά τα θέματα με πρίσμα την ελληνορθόδοξη παράδοσή μας και όχι ξενόφερτα πρότυπα.

Την εκπομπή θα μπορεί να την παρακολουθήσει όποιος επιθυμεί -εκτός απο την συχνότητα του RISE TV-  και απο την Κεντρική Σελίδα της Ε.Ρω αλλά και απο το κανάλι μας στο Youtube .  

(https://www.youtube.com/channel/UCY0JGiJP0QTTak_OI4YLHLA/featured).

Ετικέτες - Σχετικά Θέματα