Δελτίο τύπου της Ε.ρω. στην Αθήνα – Συγκέντρωση Ειδών πρώτης Ανάγκης για τους Πλημμυροπαθείς Αδερφούς μας

Την Δευτέρα το απόγευμα, 18 Σεπτεμβρίου 2023, τα Γραφεία της Ε.ρω. Αθήνας άνοιξαν για να υποδεχθούν το περίσσευμα της αγάπης από μέλη, συνεργάτες και φίλους της ‘’Ενωμένης Ρωμηοσύνης’’ Αθήνας, Αρτέμιδας και Σαλαμίνας με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων για τους πλημμυροπαθείς αδελφούς μας στην Λάρισα, Καρδίτσα, Βόλο, Πήλιο, Ζαγορά και όλη την Θεσσαλία.

Με μια καρδιά, εμπνεόμενοι και υπακούοντας στο Ευαγγελικό έναυσμα: ”ἐπείνασα γάρ, καὶ ἐδώκατέ μοι φαγεῖν, ἐδίψησα, καὶ ἐποτίσατέ με, ξένος ἤμην, καὶ συνηγάγετέ με, γυμνός, καὶ περιεβάλετέ με, ἠσθένησα, καὶ ἐπεσκέψασθέ με, ἐν φυλακῇ ἤμην, καὶ ἤλθετε πρός με”. (Ματθ. 25,35), θελήσαμε όλοι να κάνουμε κάτι μικρό για να απαλύνουμε τον πόνο των αδελφών μας.

Με την Χάρη του Θεού και την βοήθεια όλων συγκεντρώθηκαν δεκάδες κούτες με τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη καθαρισμού, τα οποία και αποστέλλονται ήδη με μέριμνα του Σωματείου μας στις πληγείσες περιοχές και θα μοιραστούν σε αδελφούς μας με την μέριμνα μελών των τοπικών ομάδων της Ε.ρω.

‘’…καὶ εἴτε πάσχει ἓν μέλος, συμπάσχει πάντα τὰ μέλη, εἴτε δοξάζεται ἓν μέλος, συγχαίρει πάντα τὰ μέλη. Ὑμεῖς δέ ἐστε σῶμα Χριστοῦ καὶ μέλη ἐκ μέρους’’. Α Κορ. 12,26,27            

Το προεδρείο της Τριμερούς του Σωματείου μας και το Δ.Σ. ευχαριστούν για την ανταπόκριση των φίλων της Ε.ρω. ιδιαίτερα αδελφών μας, που προσέφεραν χωρίς να τους έχουμε γνωρίσει και ανταμώσαμε πρώτη φορά χθες στα γραφεία μας, που όχι μόνον προσέφεραν αλλά αναλώθηκαν μαζί μας στην συσκευασία σε κούτες και στην μεταφορά.