Το ένα τρίτο όσων πεθαίνουν από κορωνοϊό στην Πορτογαλία είναι τριπλά εμβολιασμένοι

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Portugal News, μεταξύ 1ης και 31ης Ιανουαρίου, το 32% των συνολικών θανάτων από COVID-19 σημειώθηκε σε άτομα που είχαν λάβει αναμνηστική δόση.

Σύμφωνα με έκθεση της ECO, από τους 935 θανάτους από COVID-19 τον Ιανουάριο, οι 317 σημειώθηκαν σε άτομα με αναμνηστική δόση, που αντιστοιχεί στο 32% των συνολικών θανάτων που καταγράφηκαν αυτόν τον μήνα, αποκαλύπτει η έκθεση των «κόκκινων γραμμών» από το Instituto Nacional de Saúde Doutor Ricardo Jorge (INSA) και τη Directorate-General for Health (DGS).

Άλλοι 259 θάνατοι (26%) σημειώθηκαν σε μη εμβολιασμένα άτομα, 27 (3%) σε άτομα με ημιτελή εμβολιασμό και 332 (33%) σε άτομα με πλήρες πρόγραμμα εμβολιασμού.

Η πορτογαλική ιστοσελίδα γράφει ότι «Στον πληθυσμό ηλικίας 80 ετών και άνω, η αναμνηστική δόση μείωσε τον κίνδυνο θανάτου από το SARS-CoV-2 σχεδόν τέσσερις φορές σε σύγκριση με εκείνους που είχαν εμβολιαστεί πλήρως και μείωσε τον κίνδυνο θανάτου κατά οκτώ φορές σε σύγκριση με εκείνους που δεν εμβολιάστηκαν ή ήταν εμβολιασμένοι με ημιτελές σχήμα», θέλοντας έτσι να δείξει ότι η αναμνηστική δόση προστατεύει.

Αυτό πάντως που φαίνεται από αυτά τα δεδομένα είναι ότι τα εμβόλια όχι μόνο δεν προστατεύουν από το να κολλήσει κάποιος COVID-19, αλλά ούτε προστατεύουν πλήρως από σοβαρή νόσηση και θάνατο. Στην Ελλάδα οι γιατροί που καλούν στα συστημικά ΜΜΕ μας λένε ότι όλοι σχεδόν που πεθαίνουν είναι ανεμβολίαστοι ή μη πλήρως εμβολιασμένοι, κάτι που δεν συνάδει με δεδομένα από άλλες χώρες. Αυτό σημαίνει ή ότι οι Έλληνες έχουν διαφορετικό DNA και αντιδρούν διαφορετικά στον ιό από άλλους λαούς ή κάποιοι ψεύδονται…

πηγή

πηγή