Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την προέλευση του κορωνοϊού

Γράφει ο Γάκης Δημήτριος, πρ. Διοικητής Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ
 
Η αρμόδια υποεπιτροπή του Κογκρέσου των ΗΠΑ που διερευνά την προέλευση του ιού, εξέδωσε έγγραφο με τίτλο «New evidence…» δηλαδή νέα ένδειξη για την μεθόδευση απόκρυψης της προέλευσης του ιού
Αποκάλυψε τα «ένοχα» μηνύματα που αντηλλάγησαν μεταξύ των «Αρχιερέων» της απόκρυψης της αλήθειας Fauci, Collins, Farrah ( νυν επικεφαλής επιστήμονα της ΠΟΥ) και των εκτελεστών ιολόγων Dr Andersen , Lipkin, Holmes κλπ.
Αποκαλύφθηκε η αδιανόητη μεθόδευση της δημοσίευσης στο επιστημονικό περιοδικό Νature για την προέλευση του ιού, όπου αποκρύπτονταν η αλήθεια και ισχυρίζονταν ότι προέρχεται από τον παγκολίνο!
Προκλητική ήταν η αλλαγή της άποψης για την προέλευση του ιού του ιολόγου Kristian Andersen που πριν είχε πει ότι είναι προιόν ανθρώπινης παρέμβασης και λίγες μέρες μετά ότι προέρχονταν από την φύση… Συνοδεύτηκε, βέβαια από αδρή επιχορήγηση από τον Fauci με 9 εκατ. δολάρια!
Όλα αυτά βασίζονται στα αποκαλυφθέντα μηνύματα…
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ για την διεθνή συνομωσία…
Φαντάζομαι ότι και οι δικοί μας ειδικοί, που έσπευσαν να συνταχθούν με την διαστρέβλωση της αλήθειας (θυμάστε εκείνη την επιστημονική δημοσίευση της ομάδος Τσιόδρα στα τέλη Ιανουαρίου 2020 ότι ο ιός προήλθε από τις νυχτερίδες;) θα έχουν ανήσυχο ύπνο.
Τι σύμπτωση: και αυτοί είχαν αδρές επιστημονικές επιχορηγήσεις!
Θα περιμένω με ανυπομονησία τις επόμενες αποκαλύψεις…