Σαρηγιάννης: Με Covid νοσηλεύεται ο 86χρονος πατέρας του – Έχει εμβολιαστεί και με τις δυο δόσεις

Σχόλιο

Πληθαίνουν τα περιστατικά εμβολιασμένων που νοσούν μολονότι έχουν κάνει και τις δύο δόσεις. Με τα ως τώρα στοιχεία έως και το 25% αυτών που έκαναν και τις δύο δόσεις του εμβολίου δύνανται να ασθενήσουν από covid και να μεταδώσουν την ασθένειά τους. Οι υπεύθυνοι των εταιριών που παράγουν τα εμβόλια από την πρώτη στιγμή είχαν δηλώσει ότι αυτά δεν προσφέρονται για την αποτελεσματική δημιουργία ανοσίας στον γενικό πληθυσμό. Τα συστημικά ΜΜΕ στη χώρα μας όμως με συνθήματα του τύπου “Εμβολιασμένος = Καθαρός”, ή “εμβόλιο = ελευθερία” δημιούργησαν την ψευδή πεποίθηση στον πληθυσμό ότι εάν εμβολιαστούν θα είναι προστατευμένοι. Το μεγαλύτερο εμβολιαστικό πείραμα στην ιστορία της Ανθρωπότητας είναι εν εξελίξει… Μπορούμε από τώρα όμως με σιγουριά να πούμε ότι  δεν επιτρέπεται καμία διάκριση στον πληθυσμό της χώρας με βάση το εάν οι πολίτες έχουν εμβολιαστεί ή όχι αφού τα στοιχεία δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο εμβολιασμός δεν παρέχει σίγουρη ανοσία. Ενδεχομένως να παρέχει ατομική προστασία στον εμβολιασμένο αλλά  ταυτόχρονα ενδεχομένως να εγκυμονεί και σοβαρές παρενέργειες για αυτόν…

 

Στην αποκάλυψη πως ο 86χρονος πατέρας του νοσηλεύεται με Covid-19, αν και έχει εμβολιαστεί από τις 9 Φεβρουαρίου με τη δεύτερη δόση, προχώρησε ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης.

Σε συνέντευξή του στο Thecaller WEB TV, ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ είπε«Είναι ο πατέρας μου στο νοσοκομείο με Covid. Δεν είναι οι καλύτερες συνθήκες. Ογδόντα έξι, εμβολιασμένος, από 9 Φεβρουαρίου με δεύτερη δόση. Κόλλησε μάλλον όταν μπήκε στο νοσοκομείο για μια μετάγγιση που αναγκάστηκε να κάνει και μάλλον πρέπει να κόλλησε κάπως έτσι. Γιατί διαφορετικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς έγινε».

 

Ο κ. Σαρηγιάννης συμπλήρωσε πως «το καλό νέο για όλους μας, και για τον ίδιο, είναι ότι από τη μια κόλλησε και δείχνει ακριβώς το πόσο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε έτσι κι αλλιώς και ειδικά οι ευπαθείς. Και ειδικά όλοι μας γιατί έχουμε κάποιον ευπαθή στο σπίτι».

Επιπλέον, σημείωσε ότι αυτό ταυτόχρονα δείχνει ότι ο εμβολιασμός βοηθά, ειδικά πάλι τους ευπαθείς, τουλάχιστον να μην τους επιβαρύνει υπερβολικά ο ιός. «Ο πατέρας μου έχει καρδιακή ανεπάρκεια οπότε ήταν πολύ δραματικός ο συνδυασμός. Ελπίζω ότι δεν θα είναι τόσο δραματικός ακριβώς με αυτή την έννοια» πρόσθεσε.