Προσκύνημα της Ενωμένης Ρωμηοσύνης από τα Ιωάννινα στον Άγιο Νεκτάριο στην Αίγινα

Με την χάρη του Θεού το Σάββατο 13- 14 Μαΐου η Ενωμένη Ρωμηοσύνη Ιωαννίνων πραγματοποίησε προσκυνηματική εκδρομή στην πρώτη πρωτεύουσα του νεότερου ελληνικού κράτους, με κυβερνήτη τον Ιωάννη Καποδίστρια, στο νησί της Αίγινας στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος, τιμώντας τον Άγιο του 20ου αιώνα, τον προσφιλή σε όλους μας Άγιο Νεκτάριο.
 
Η  παρουσία του Αγίου στο Μοναστήρι είναι αισθητή ακόμη και σήμερα, γεγονός που αποπνέει η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, η αγάπη και καλοσύνη της αδελφότητας, η σεμνή και σεβάσμια μορφή της Γερόντισσας Τιμοθέης καθώς και το πλήθος των προσκυνητών που με ιδιαίτερη ευλάβεια προσκυνούν τα άγια λείψανα του. Ένα διαρκές θαύμα!  
Να ευχαριστήσουμε εκ βάθους καρδίας τους Πατέρες, για την πνευματική συντροφιά, σκέπη και φροντίδα  τους, με την οποία μας συνόδευσαν σε όλο το Προσκύνημα.
 
Ξεκινώντας από τον καλίφωνο π. Νικόλαο Μεμο, τον χαριτωμένο μοναχό π. Ανδρέα και τον Πνευματικό μας Πατέρα, Γέροντα Αρσένιο που με την Χάρη της Παναγιάς μας, της Μολυβδοσκέπαστης, μας ευλόγησε το Προσκύνημα αυτό και με τη βοήθεια του επετύχαμε της ιδιαίτερης αυτής μεταχείρισης κ φιλοξενίας που μας προσέφερε η Γερόντισσα Φιλοθέη και η αδελφότητα αυτής στους ξενώνες του Μοναστηριού καθώς και της ξενάγησης σε ιδιαίτερους χώρους, που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα ήταν εφικτό! 
 
Να ευχαριστήσουμε την Παναγάπη του Θεού που μας αξίωσε να ζήσουμε το προσκύνημα αυτό και τον Άγιο Νεκτάριο για την πλούσια ευλογία του που μας έδωσε και φέραμε στις οικογένειές μας!

Να έχουμε την ευχή του!