Μελανή σελίδα η 13η Σεπτεμβρίου: Από σήμερα η κυβέρνηση βγαίνει σε ανοιχτή κόντρα με την κοινωνία.

Γράφει ο Ελευθέριος Ανδρώνης.
 

Η κυβέρνηση οδηγεί μια κοινωνία στα άκρα, με μέτρα εκδικητικής διάθεσης που ισοπεδώνουν κάθε έννοια ισοπολιτείας.

Κυβέρνηση – μέτρα: Από σήμερα 13 Σεπτεμβρίου, ο πρωτοφανής αυταρχισμός της κυβέρνησης Μητσοτάκη θέτει σε εφαρμογή την επόμενη φάση κοινωνικής εξόντωσης όσων δεν επιλέγουν να λάβουν το ιατρικό σκεύασμα, και γράφεται μια νέα μελανή σελίδα στην ιστορία της Ελλάδας.

Μπαίνει σε πλήρη εφαρμογή ένας μηχανισμός απάνθρωπης κοινωνικής ασφυξίας. Οι μη εμβολιασμένοι εργαζόμενοι καταδικάζονται σε ωμή παραβίαση του ιατρικού τους απόρρητου και οικονομική αιμορραγία με ένα ή δύο (ανάλογα τον κλάδο) rapid test την εβδομάδα. Τα διαγνωστικά κέντρα πλουτίζουν και ο λαός φτωχαίνει.

Οι κλειστοί χώροι εστίασης και διασκέδασης γίνονται άβατο για τους ανεπιθύμητους από το κράτος πολίτες και η αρχή της ισοπολιτείας φαντάζει χαμένο κεκτημένο, ποδοπατημένο από μια κυβέρνηση που ισοπεδώνει συνταγματικά και ανθρώπινα δικαιώματα. Ένας εργαζόμενος στην εστίαση μπορεί να εργάζεται με τη διενέργεια τεστ, άλλα τελειώνοντας τη δουλειά του, δεν του επιτρέπεται να εισέλθει στο μαγαζί που εργάζεται, σαν πελάτης. Παράνοια και διαστροφή.

Με το ΦΕΚ σχετικής ΚΥΑ, απαγορεύουν και στα παιδιά άνω των 12 ετών την είσοδο σε καταστήματα εστίασης (καφετέριες, ταβέρνες, ίντερνετ καφέ, αναψυκτήρια κλπ). Καταστρέφουν τη κοινωνική ζωή των νέων, προκειμένου να εκβιάσουν και να εξαναγκάσουν.

Οι εμβολιασμένοι γονείς, ενός ανεμβολίαστου τέκνου άνω των 12, δεν θα μπορούν να καθίσουν μαζί σε εσωτερικό χώρο εστιατορίου. Μαντέψτε ποιος θα πιεστεί από τους γονείς για να εμβολιαστεί. Από την άλλη, το ανεμβολίαστο παιδί, ανεμβολίαστων ή και εμβολιασμένων γονιών, δεν θα μπορεί να πάει στην καφετέρια με τους φίλους του, αφού το κράτος τον αντιμετωπίζει σαν απόκληρο της κοινωνίας. Μαντέψτε προς ποιους θα εξωτερικεύσει την αγανάκτηση του, το παιδί.

Σε κάθε περίπτωση, η αδίστακτη κυβέρνηση δεν έχει ενδοιασμούς να μεταφέρει τον διχασμό μέχρι και στον πυρήνα της οικογένειας. Δεν διστάζει να «παίξει» ακόμα και με τον ψυχισμό των παιδιών.

Οι χώροι άθλησης γίνονται και αυτοί «προνόμιο» όσων φέρουν το QR code τους ανά χείρας. Αποτρέπουν μια μεγάλη μερίδα κόσμου από την άθληση, ενώ τα καρδιαγγειακά νοσήματα θερίζουν ως πρώτη αιτία θανάτου παγκοσμίως. Κατά τα άλλα ισχυρίζονται πως τους ενδιαφέρει η προστασία της δημόσιας υγείας.

Οι μετακινήσεις προς όλους τους ηπειρωτικούς και νησιωτικούς προορισμούς, γίνονται και αυτές πεδίο επιβολής υγειονομικού χαρατσιού, με rapid ή μοριακά τεστ που θα επιβαρύνουν το πορτοφόλι ενός μη εμβολιασμένου με έξοδα και για την αναχώρηση και για την επιστροφή.

Όλα μέτρα με καθαρά εκδικητικό χαρακτήρα χωρίς καμία ουσία, χωρίς ίχνος σεβασμού προς τον (υποτίθεται) κυρίαρχο λαό, χωρίς ούτε καν να νοιώθουν την υποχρέωση να δώσουν πειστικές εξηγήσεις για όσα εξοργιστικά μέτρα αποφασίζουν. Βρίσκονται πλέον σε ανοιχτή κόντρα με το 40% των Ελλήνων και δεν το κρύβουν, ίσα-ίσα το διατυμπανίζουν με κάθε τρόπο.

Και για τους εμβολιασμένους πολίτες, ενώ ο EMA (Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Φαρμάκων) με ανακοίνωση του, αναφέρει πως δεν διαθέτει αρκετά στοιχεία για την ασφάλεια της 3ης δόσης και δεν την συστήνει προς το παρόν στον γενικό πληθυσμό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει διαφορετική… επιστημονική άποψη.

Όπως δήλωσε στη ΔΕΘ, η τρίτη δόση θα δοθεί στους ανοσοκατασταλμένους και σε όσους εμβολιάστηκαν «νωρίς, δηλαδή τον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο». Καθαρά πολιτικάντικη απάντηση, που σκοπό είχε να αναγγείλει την τρίτη δόση, με πλάγιο και κατά το δυνατόν… «αθόρυβο» τρόπο. Είπε πως αυτός που έκανε εμβόλιο τον Ιανουάριο, θα κάνει την τρίτη δόση, λες και δεν θα έρθει η σειρά αυτού που εμβολιάστηκε τον Φεβρουάριο, τον Μάρτιο, τον Απρίλιο κ.ο.κ.! Άρα, κοιτώντας πίσω από τα παιχνίδια λέξεων του πρωθυπουργού, η τρίτη δόση είναι αποφασισμένη για ΟΛΟ τον εμβολιασμένο πληθυσμό.

Οι επόμενοι μήνες προμηνύονται πολύ δύσκολοι, αφού η κυβέρνηση σπρώχνει τις αντοχές της κοινωνίας στα άκρα. Ο αποκλεισμός των μη εμβολιασμένων από κάθε πτυχή της κοινωνικής ζωής και η εμμονή στον (σύμφωνα με πολλούς επιστήμονες αχρείαστο) εμβολιασμό των παιδιών, είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα προκαλέσει μεγάλη οργή. Από την άλλη και η εξάρτηση των εμβολιασμένων από ατελείωτες δόσεις (στο Ισραήλ ήδη ετοιμάζουν την τέταρτη) και η υποσχόμενη «κανονικότητα» που θα παραμένει ανέφικτο σενάριο, θα φέρουν αγανάκτηση.

Αν προσθέσουμε σε αυτό το εκρηκτικό μίγμα και την εκτίναξη των τιμών σε προϊόντα βασικής ανάγκης και της ενέργειας, μπορούμε να φανταστούμε σε τι τεντωμένο σχοινί θα βαδίσει η χώρα το επόμενο διάστημα…

πηγή