Ισραήλ: O υπουργός υγείας προδόθηκε από ανοιχτό μικρόφωνο – «Τα πράσινα πιστοποιητικά είναι μόνο για εξαναγκασμό»!

Σε συνεδρίαση Ισραηλινών υπουργών, ο υπουργός Υγείας αγνοώντας πως το μικρόφωνο είναι ανοιχτό, είπε πως τα πράσινα πιστοποιητικά υπάρχουν μόνο για λόγους εξαναγκασμού.

Σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου του Ισραήλ που εξελίσσεται στη χώρα – πείραμα για την πανδημία κατά τα λεγόμενα του Αλβέρτου Μπουρλά, επιβεβαιώθηκε με ξεκάθαρο τρόπο, αυτό για το οποίο φωνάζει ένα μεγάλο κομμάτι του Ελληνικού λαού, πολύ καιρό τώρα.

Δηλαδή το ότι τα περιοριστικά μέτρα, τα πιστοποιητικά, τα covid – free σήματα και οι λοιπές αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις των κρατών, δεν έχουν καμία σχέση με την αντιμετώπιση της πανδημίας, άλλα με τον εξαναγκασμό των πολιτών στο να συμμορφωθούν σε ένα νέο καθεστώς ελέγχου.

Ισραηλινοί Υπουργοί που βρίσκονταν σε συνεδρίαση, μαρτύρησαν την πικρή αλήθεια, εν αγνοία τους πως ήταν ανοιχτό το μικρόφωνο εκείνη τη στιγμή που μετέδιδε το Channel 12. Ο Ισραηλινός υπουργός Υγείας Νίτζαν Χόροβιτς στην off the record συζήτηση που είχε, παραδέχθηκε ότι τα πράσινα διαβατήρια χρησιμοποιούνται μόνο για τον εξαναγκασμό πολιτών, ώστε να κάνουν το εμβόλιο!

Ενώ σαν άλλος… Ηλίας Μόσιαλος, ο Υπουργός Πληροφοριών Ελαζάρ Στερν παρενέβη στη συζήτηση και πρόσθεσε πως είναι εκνευριστικό οι μη εμβολιασμένοι να παίρνουν κρεβάτια στις κλινικές Covid! Ο Χόροβιτς συμφώνησε, τονίζοντας ιδιαίτερα τις εντατικές.

Πραγματικά απίστευτες τοποθετήσεις που παραπέμπουν σε μαύρες εποχές και δεν διαφέρουν καθόλου από τη τραγική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα. Κυβέρνηση και «ειδικοί» συνεχίζουν να παρουσιάζουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού σαν «όπλο» κατά της μετάδοσης του ιού, ενώ είναι αποδεδειγμένο πλέον πως και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν κανονικότατα.

Άλλα η κυβέρνηση συμπεριφέρεται σαν αγνοεί αυτό το γεγονός και αντί να καταργεί τα άχρηστα –πλέον – πιστοποιητικά, αυστηροποιεί όλο και περισσότερο τις απαγορεύσεις.

Στα πλάνα που μεταδόθηκαν από το Channel 12 την Κυριακή το βράδυ, η συζήτηση που πρόδωσε τους Ισραηλινούς υπουργούς ξεκινά με την υπουργό Εσωτερικών Αγιέλετ Σάκετ να λέει προς τον Χόροβιτς:

«Πιστεύω επίσης ότι μπορείτε να καταργήσετε το Green Pass για εστιατόρια σε εξωτερικούς χώρους».

Mε τον Χόροβιτς να απαντά πως:

«Και στις πισίνες, όχι μόνο στα εστιατόρια. Επιδημιολογικά είναι σωστό (σ.σ. να καταργηθεί)» και πρόσθεσε:

«Το θέμα είναι, σας το λέω αυτό, το πρόβλημά μας είναι άνθρωποι που δεν εμβολιάζονται. Τα χρειαζόμαστε … αλλιώς… δεν θα βγούμε από αυτό».

πηγή

 

17/9/21