Η φρίκη του παιδικού πανσεξουαλικού εκμαυλισμού

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΩΝ

Εν Πειραιεί τη 30η Οκτωβρίου 2023

Η ΦΡΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΑΝΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΥ

    

    Ζούμε δυστυχώς σε καιρούς εσχατολογικούς και αποκαλυπτικούς, όπου η πνευματική κατάπτωση και αποστασία σε συνδυασμό με την ηθική εξαθλίωση συνθέτουν μια δαιμονική κατάσταση, πρωτόγνωρη στην ανθρώπινη ιστορία. Αποτελεί πλέον κοινή διαπίστωση ότι η εποχή μας, αξιολογούμενη μέσα από τα προφητικά κείμενα της Εκκλησίας μας, έχει όλα εκείνα τα στοιχεία, που αναφέρει ο βιβλικός και πατερικός λόγος, για να θεωρηθεί ως η εποχή της πλήρους καταπτώσεως όλων των αξιών, οι οποίες στήριξαν το ανθρώπινο γένος επί σειρά αιώνων και το διαφοροποίησαν από το αγελαίο ζωικό βασίλειο, όπου δεν υπάρχει ηθική, αλλά κυριαρχούν τυφλά ένστικτα, απλά και μόνο για τη διαιώνιση των ζωικών ειδών.

    Μια από τις κύριες εκφάνσεις της σύγχρονης ηθικής αποστασίας είναι η πλήρης απελευθέρωση των γενετησίων ορμών από κάθε ηθικό φραγμό και η ακόρεστη δίψα για ηδονή. Είναι αυτό που πολλοί ονόμασαν «σεξουαλική απελευθέρωση» από κάθε ηθική δεοντολογία, από κάθε σεβασμό προς τον «άλλον», ο οποίος ανυψώθηκε σε σεξουαλικό αντικείμενο. Η σάρκα έγινε αντικείμενο λατρείας και η ηδονή το ύψιστο ζητούμενο. Από τη νηπιακή ηλικία μέχρι τη γεροντική, η αναζήτηση της ηδονής κατέστη το νόημα της ζωής. Δυστυχώς η επικούρεια φιλοσοφία και οι φροϋδικές θεωρίες κυριάρχησαν στην ανθρωπότητα στις τραγικές ημέρες μας και ανήγαγαν τον ενστικτώδη ερωτισμό, με όλες τις παρεκτροπές του, σε ύψιστο «ιδανικό» και τρόπο ζωής του συγχρόνου ανθρώπου! Η αγνότητα, η αιδώς, η τιμιότητα, η συζυγική πίστη, η σεμνότητα, έχουν τεθεί στο περιθώριο και χαρακτηρίζονται ως αναχρονιστικά κατάλοιπα του παρελθόντος.

    Πρωτοπόρος βεβαίως σ’ όλη αυτή την πρωτοφανή ηθική αποστασία είναι ο δυτικός κόσμος, ο οποίος κατά τις τελευταίες δεκαετίες, μέσω των εκάστοτε κυβερνήσεων των χωρών της Ευρώπης και της Αμερικής, έδωσε νομική εγκυρότητα σε κάθε είδους σεξουαλική απόκλιση. Καθιερώνει το «γάμο» των ομοφυλοφίλων, δίνει την δυνατότητα αλλαγής φύλου με μια απλή δήλωση και νομιμοποιεί κάθε είδους σεξουαλική διαστροφή, όπως η αιμομιξία, η παιδεραστία, η κτηνοβασία και η νεκροφιλία, ως ανεκτές «σεξουαλικές επιλογές», ισότιμες με την φυσική ένωση του ανδρογύνου με πλήρη νομική κάλυψη. Παράλληλα καθιερώνεται σ’ όλες τις χώρες της Δύσεως το μάθημα της «σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης» ήδη από τη νηπιακή ηλικία. Με το μάθημα αυτό γίνεται μια γιγαντιαία προσπάθεια σε παγκόσμιο επίπεδο, να μυηθούν τα παιδιά στον νοσηρό κόσμο της ελευθεριάζουσας σεξουαλικότητας και το χειρότερο, στις σεξουαλικές διαστροφές. Φυσικά, όπως είναι επόμενο, η μύηση αυτή δημιουργεί στα παιδιά μια στρεβλή γνώση γύρω από τον ανθρώπινο ερωτισμό με καταστρεπτικές συνέπειες στην περαιτέρω ομαλή ψυχολογική ανάπτυξη τους.

    Αφορμή για την παρούσα ανακοίνωσή μας πήραμε από ένα ενδιαφέρον και αποκαλυπτικό δημοσίευμα, στο ιστολόγιο «Ακτίνες», με τίτλο: «Οι Διεθνείς Οργανισμοί υποθάλπουν τη διαφθορά των παιδιών», το οποίο συνέταξε η κ. Janet Levy, από αναδημοσίευση της ιστοσελίδας «American Thinker». Στο ενδιαφέρον αυτό άρθρο η συντάκτρια αναφέρεται στον σεξουαλικό εκμαυλισμό των παιδιών και κυρίως στην μύηση στις διαστροφές και στην φρικώδη παιδεραστία.

    Σύμφωνα με τη συντάκτρια: «Η απευαισθητοποίηση των παιδιών στις παρεκκλίνουσες σεξουαλικές πρακτικές, όπως πραγματοποιείται μέσα από τη σχολική σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, δεν είναι άλλο από την προετοιμασία τους για να προχωρήσουν και στις παρεκκλίσεις, με μεγαλύτερο το κίνδυνο αποδοχής της παιδεραστίας. Υπάρχει κανένας που πιστεύει  ότι οι άνθρωποι έχουν σεξουαλική αυτοσυνειδησία από τη γέννησή τους; Ότι τα παιδιά θα πρέπει να γνωρίζουν για τον αυνανισμό  από τα 0-4 χρόνια και για τις αγκαλιές, τα φιλιά και τη σεξουαλική συμπεριφορά από τα 5 ως τα 9 τους χρόνια; Ή ότι τα παιδιά ηλικίας 9-12 ετών θα πρέπει να γνωρίζουν για τη σεξουαλική έλξη, τη διέγερση και τη χρήση πορνογραφίας, αφού μέχρι τότε είναι ήδη έτοιμα για την πρώτη τους σεξουαλική εμπειρία; Εφόσον η απάντησή σας σε όλα τα παραπάνω είναι ένα φορτισμένο, κατηγορηματικό ΟΧΙ, έχετε δίκιο που ανησυχείτε. Προκειμένου η παγκοσμιοποιητική ατζέντα να ανατρέψει τον δυτικό και χριστιανικό πολιτισμό, χτυπά τα πιο ευάλωτα μέλη μας. Μήπως υπάρχει σχέδιο διαφθοράς των παιδιών, προώθησης της πορνογραφίας και ομαλοποίησης της παιδεραστίας με τη συμμετοχή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και του ΟΗΕ ως μέρος της Ατζέντας 2030; Η πιθανότητα υπάρχει»[1].

    Και συνεχίζει: «Υπό το πρόσχημα της μέριμνας για τα δικαιώματα, τις ανάγκες και την υγεία των παιδιών, αυτοί οι οργανισμοί ενθαρρύνουν τα σχολικά συστήματα να ενσωματώνουν προγράμματα γεμάτα σεξουαλικό περιεχόμενο. Για να απομακρύνουν τους γονείς από τα πράγματα, καμουφλάρουν την πρόθεσή τους ως ‘δέσμευση’ για την προστασία των ‘σεξουαλικών δικαιωμάτων’ των ανηλίκων. Έτσι τα σχολεία ενδέχεται να μην ενημερώνουν τους γονείς ότι το παιδί τους εκτίθεται σε σεξουαλικό περιεχόμενο, παρακολουθεί μια drag queen hour, ή ότι του δίνουν συμβουλές για αλλαγή φύλου»[2].

    Ποιος είναι ο στόχος αυτής της μύησης στα παιδιά; Η κ. Levy απαντά: «Αυτή η έκθεση προετοιμάζει τα παιδιά για πιθανή μελλοντική σεξουαλική εκμετάλλευση, γεμίζοντας το μυαλό τους με ιδέες και συναισθήματα που είναι πολύ μικρά για να κατανοήσουν. Μέσα από πλύση εγκεφάλου και σύγχυση, μπορεί να φτάσουν να συναινέσουν σε δραστηριότητες που οι γονείς τους έχουν πει να απορρίπτουν. Οι ειδικοί λένε ότι τα σχολικά προγράμματα είναι επικίνδυ%B