Η έμπρακτη ομολογία της πλήρους αποτυχίας του μέτρου των αναστολών των υγειονομικών!

Το νοσοκομείο Εδέσσης πάσχει και πάσχει άσχημα.
 
1) Η παθολογική κλινική του νοσοκομείου Εδέσσης έχει βρει θετικούς σε COVID-19, ούτε λίγο, ούτε πολύ, 8 άτομα από το προσωπικό της (είναι 3 ειδικευόμενοι γιατροί, 4 νοσηλεύτριες και ένας βοηθός θαλάμου).
 
Ολοι τους φυσικά εμβολιασμένοι!
Αφού οι ανεμβολίαστοι είναι σε αναστολή, στα σπίτια τους, γιατί (υποτίθεται) είναι επίφοβοι να κολλήσουν Covid και μετά να κολλήσουν τους ασθενείς…
 
Τελικά η παθολογική κλινική λειτουργεί πια ουσιαστικά με μόλις 2 γιατρούς (και ένας αποσπασμένος από τα Γιαννιτσά, που θα επιστρέψει άμεσα).
 
Τώρα η διοίκηση με το παρακάτω έγγραφο ζητεί από τους εργαζόμενους όλων των τμημάτων (που είναι όλοι τους εμβολιασμένοι) να εκτελούν ράπιντ τεστ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
 
Αυτό είναι μία έμπρακτη παραδοχή της πλήρους αποτυχίας της αυταρχικής υπουργικής απόφασης, που έθεσε σε αναστολή τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς και έτσι ένα σωρό νοσοκομεία συναντούν ανυπέρβλητα προβλήματα, ήδη από τις αρχές του φθινοπώρου.
 
Δεν θέλω να φανταστώ τι θα γίνει όταν χειμωνιάσει… 
__________________________________________
 
2) Η ΜΕΘ του νοσοκομείου Εδέσσης θα κλείσει από αύριο!
 
Προχτές την Παρασκευή έλαβαν φύλα πορείας οι γιατροί της ΜΕΘ, που τους ενημερώνουν ότι από την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, θα πρέπει να παρουσιαστούν στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών, για να αναλάβουν εργασία στην εκεί ΜΕΘ…
 
Πέρα από το γενικό πρόβλημα ενός νοσοκομείου χωρίς ΜΕΘ, ιδιαίτερα η χειρουργική όσο και η καρδιολογική κλινική, χωρίς ΜΕΘ θα δυσλειτουργούν και αυτές!
_________________________________________
 
3) Η γυναικολογική κλινική του ετοιμάζεται να κλείσει και αυτή και να μεταφερθεί στα Γιαννιτσά…
_________________________________________
 
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
 
Το νοσοκομείο της Εδέσσης, με αυτά και με αυτά, ουσιαστικά μετατρέπεται σε ένα είδος … Κέντρο Υγείας ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
 
Είναι κατεπείγουσα ανάγκη να επιστρέψουν όλοι οι υγειονομικοί, που βρίσκονται σε ΑΔΙΚΗ αναστολή, γιατί αλλιώς η κατάσταση δεν σώζεται με τίποτα!